3 Tips Merangsang Isteri Untuk Melakukan Hubungan Seks

1,730 views

Uploaded on October 11, 2012 by Anas Asarani

Ebook percuma lambat pancut ketika di atas katil di http://lambatpancut.com/ & tips lain kesihatan batin suami isteri, layari http://panduanbatin.com/.

3 Tips Merangsang isteri Untuk Melakukan hubungan Seks

Untuk pengetahuan anda, wanita akan melakukan hubungan seks apabila perasaan mereka ingin melakukannya. Berbeza dengan lelaki, mereka lakukan hubungan seks sebab dorongan nafsu. Kadangkala isteri anda tidak mahu adakan hubungan seks atau prestasi mereka tidak memuaskan ketika berhubungan kerana mereka tiada mood untuk lakukannya.

Untuk merangsang isteri anda untuk melakukan hubungan seks, anda perlu masukkan perasaan mereka ke dalam zon terangsang. Berikut adalah beberapa tips merangsang isteri yang boleh anda cuba:

Tips merangsang isteri pertama: Jangan lakukan perkara yang sama sahaja.

Jangan rangsang isteri anda menggunakan teknik yang sama sahaja. Anda perlu variasikan teknik dan cara anda untuk meminta hubungan seks dari isteri anda. Tunjukkan pada dia bahawa anda hargai dia sebagai pasangan anda. Anda boleh goda dia melalui sms ketika di tempat kerja atau anda boleh mandi bersama dan lain–lain cara. Fikirkan satu cara godaan yang boleh membuatkan isteri anda rasa sayang pada anda. Apabila dia rasa sayang, dia pasti akan layan anda dengan baik.

Tips merangsang isteri kedua: Suasana persekitaran.

Ketika isteri anda sedang marah, dia pasti tidak mahu adakan hubungan seks dengan anda. Begitu juga jika suasana tertekan menyelubungi keluarga anda. Anda perlu kawal suasana dan berikan dia perasaan selesa. Apabila isteri anda selesa dengan keadaan dia, dia akan lebih cepat terangsang. Perempuan lebih banyak berfikir dari lelaki.

Tips merangsang isteri ketiga: Perbualan mesra.

Ketika isteri anda sedang basuh pinggan di dapur, peluk dia dari belakang dan katakan pada dia bahawa anda inginkan dia pada malam mini. Perbualan mesra yang penuh dengan kasih sayang pasti akan merangsang isteri anda.

Cubalah ketiga–tiga tips merangsang isteri di atas. Anda tidak perlu risau lagi jika permintaan anda di tolak kerana anda tahu bagaimana hendak memperolehnya.

Tags:
Tips Merangsang Isteri, Hubungan Seks, Dorongan Nafsu, Mood, Zon Terangsang, Perkara Sama, Variasikan Teknik Seks, Goda Melalui Sms, Tempat Kerja, Mandi Bersama, Isteri Rasa Sayang, Layan Dengan Baik, Suasana Persekitaran, Isteri Marah, Kawal Suasana, Cepat Terangsang, How To
Comments on 3 Tips Merangsang Isteri Untuk Melakukan Hubungan Seks

RECOMMENDED CHANNELS