3 Kelebihan Seks Yang Baik Untuk Hubungan Suami Isteri

1,237 views

Uploaded on October 11, 2012 by Anas Asarani

Ebook percuma lambat pancut ketika di atas katil di http://lambatpancut.com/ & tips lain kesihatan batin suami isteri, layari http://panduanbatin.com/.

3 Kelebihan Seks Yang Baik Untuk Hubungan Suami Isteri

Hubungan seks yang baik memainkan peranan yang penting dalam hubungan suami isteri. Antara kelebihan seks yang baik adalah:

Kelebihan seks pertama: Anda berdua akan lebih percaya antara satu sama lain.

Kepuasan yang terhasil ketika melakukan hubungan seks membuatkan anda akan percaya pada pasangan anda dan pasangan anda juga akan percaya pada anda. Kepuasan yang anda beri pada pasangan anda akan menyebabkan anda rasa pasangan anda akan sayang pada anda. Situasi ini akan menyebabkan anda lebih percaya pada pasangan anda dan dia juga akan mempercayai anda.

Kelebihan seks kedua: Anda dan pasangan anda akan lebih selesa untuk berkomunikasi.

Hubungan seks yang kerap akan merobohkan penghalang yang menghalang anda berdua dari berkomunikasi dengan elok. Anda berdua juga akan lebih rapat dan sentiasa ingin berkomunikasi antara satu sama lain. Malah, anda berdua juga tidak malu untuk berkongsi rahsia. Ini kerana semua ego anda sudah hilang apabila melakukan hubungan seks.

Kelebihan seks ketiga: Anda berdua akan lebih saling memahami.

Apabila melakukan hubungan seks, anda berdua bekerjasama untuk memuaskan nafsu masing-masing. Melalui kerjasama yang terjalin secara kerap melalui hubungan seks, anda berdua tidak lokek untuk bekerjasama di dunia luar juga. Malah, anda boleh menerima kelemahan pasangan anda dan akan cuba mengisi ruang kelemahan pasangan anda dengan kekuatan anda.

Mengikut kajian, memang hubungan suami isteri akan lebih rapat jika pasangan tersebut kerap melakukan hubungan seks dan setiap hubungan seks berjaya memuaskan kedua–dua suami dan isteri. Kelebihan seks adalah satu anugerah dari Allah S.W.T kepada hambaNya.

Tags:
Kelebihan Seks, Hubungan Suami Isteri, Peranan Penting, Percaya, Kepuasan, Percaya Pada Pasangan, Sayang, Selesa, Berkomunikasi, Roboh, Rapat, Ego, Saling Memahami, Bekerjasama, Memuaskan Nafsu, Lokek, Dunia Luar, Terima Kelemahan, Kelemahan Pasangan, How To
Comments on 3 Kelebihan Seks Yang Baik Untuk Hubungan Suami Isteri

RECOMMENDED CHANNELS