5 Teknik Merangsang Isteri Hingga Mengerang [18+]

13 views

Uploaded on October 11, 2012 by Anas Asarani

Ebook percuma lambat pancut ketika di atas katil di http://lambatpancut.com/ & tips lain kesihatan batin suami isteri, layari http://panduanbatin.com/.

5 Teknik Merangsang Isteri Hingga Mengerang

Ada berbagai-bagai cara untuk merangsang isteri untuk beri isteri nikmat seks yang hebat sehingga kedengaran suara erangan yang seksi. Berikut adalah 5 cara yang popular:

Teknik merangsang isteri pertama: Peluk isteri dari belakang.

Kejutkan isteri anda dengan memeluk dia dari belakang. Kemudian anda hembuskan nafas anda di bahagian belakang lehernya. Percayalah haba yang keluar dari pernafasan itu akan memberi rangsangan pada isteri anda.

Teknik merangsang isteri kedua: Ganas tetapi lembut.

Rentap isteri anda dan rapatkan dia pada diri anda. Kemudian anda cium dia dengan penuh kasih sayang dan lembut. Perbuatan yang nampak ganas akan menakutkan isteri anda tetapi apabila anda layan dia dengan baik, dia akan mula terangsang kerana sensasi luar biasa yang di rasai emosinya.

Teknik merangsang isteri ketiga: Berbisik di telinga dia.

Bisikan kata–kata cinta di isteri anda. Berbisik adalah simbol pada perkara rahsia. Oleh itu, isteri anda boleh rasakan anda jujur bagi setiap bisikan yang anda beri. Isteri anda akan lebih terangsang akibat dari mesej–mesej seksual yang anda berikan melalui bisikan di telingannya.

Teknik merangsang isteri keempat: Pandang tepat pada mata isteri anda dan senyum.

Apabila anda memandang tepat pada mata isteri anda dan senyum, dia akan rasa sangat selesa dan yakin bahawa dia akan di puaskan pada malam tersebut. Isteri anda akan jadi sangat terangsang.

Teknik merangsang isteri kelima: Gigit manja bibir isteri anda.

Apabila isteri anda ingin mencium mulut anda, anda elak dan berikan gigitan manja di bibirnya. Kemudian anda cium dia sepenuhnya. Kemudian anda gigit bibirnya dan elak dari bercium. Cubalah, pasti sensasinya amat luar biasa.

Jika anda sudah menguasai 5 teknik di atas, yakinlah isteri akan mengeluarkan suara mengerang kerana nikmat seks tersebut.

Tags:
Teknik Merangsang Isteri, Nikmat Seks, Mengerang, Suara, Erangan, Sexy, Peluk Isteri Dari Belakang, Hembuskan Nafas, Haba, Nafas, Ganas Tapi Lembut, Seks Ganas, Seks Lembut, Rentap Isteri, Cium, Kasih Sayang, Sensasi, Emosi, Kata-kata Cinta, Bisik, Rahsia, Jujur, How To
Comments on 5 Teknik Merangsang Isteri Hingga Mengerang

RECOMMENDED CHANNELS