Please wait while the video loads.
You will need Adobe's Flash Player plugin to view this page properly.
International
Hakkari Şemdinli Aktütün Karakolu'na Bölücü Terör Örgütünce Gerçekleştirilen Saldırı Sonucunda 1'i Astsubay, 6 Uzman Çavuş ile 8'i Er ve Erbaş Olmak Üzere Toplam 15 Asker Şehit Oldu.
Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Hakkari Şemdinli Aktütün Karakolu'na bölücü terör örgütünce gerçekleştirilen saldırı sonucunda 1'i astsubay, 6 uzman çavuş ile 8'i er ve erbaş olmak üzere toplam 15 asker şehit oldu.
Genelkurmay Başkanlığı İletişim Daire Başkanı Tuğgeneral Metin Gürak tarafından yapılan açıklama şöyle:
"Hakkari ili Şemdinli ilçesi bölgesinde bulunan Aktütün Jandarma Sınır Bölüğü'nün batıdan emniyetini sağlayan Bayraktepe'deki unsurlarına karşı dün öğleden sonraki saatlerde bölücü terör örgütü tarafından Irak'ın kuzeyinde bulunan ağır silahlarının da desteği ile saldırı girişiminde bulunulmuştur.
Saldırıdan önce, bir jandarma özel harekat timi ile takviye edilen emniyet unsurlarının bulunduğu Bayraktepe Bölgesi'nde bir bölüğe yakın kuvvet bulunmaktadır. Ayrıca, bölge gelişmelere bağlı olarak bir jandarma özel harekat bölüğü ve bir komando bölüğü ile de takviye edilmiştir. Çatışmanın başlamasından önce görüntü alınan bölgeler, topçu ve havanlarla ateş altına alınmıştır ve iki kol taaruz helikopterleri de bölgede görev almıştır.
Ayrıca, Aktütün Karakolu'na 10 kilometre mesafede Irak'ın kuzeyinde bir terörist grup tepsit edilmiş ve bu terörist grup önce Hava Kuvvetleri, daha sonra topçu tarafından ateş altına alınmıştır.
Çatışmalar, akşam karanlığına kadar devam etmiştir. Çatışmalar esnasında bir Astsubay, 6 uzman erbaş, 8 erbaş ve er olmak üzere 15 güvenlik görevlisi şehit olmuştur. Zayiatın büyük kısmı , Irak' ın kuzeyinden yapılan ağır silah atışları nedeniyle meydana gelmiştir. Çatışmada yaralanan personel, tedavi edilmek üzere uçakla Ankara'ya getirilmiştir. 2 uzman erbaş ile henüz temas kurulamamış olup bölgede arama faaliyetleri devam etmektedir
ulan sırf bacılarını siktigimininnin şebek dölleri o pis kara götünüz yiyosa göhüs göhüse muharebe edin dde görelim amın bitleri öyle mayın döşemekle pusu kurmakla devlet degil yarramın kılını bile kuramassınız devlet kurman için önce birbirinizi dagda sikmeyip onurlu olmanız gerek sonrada en önemlisi cesaretin olması gerek götçünüz yiyosa çıkın meydanada görün ananızın am dilini bi de çok karı pkknız var amına koyıyım nerden buluyonuz onları bacınızı ananızı oralara çıkartıyonuz sonrada başkanlarınıza peşkeş çekiyonuz sizi gidi ibnenin evlatları o aponuzun varya çirkin kızkardeşi var onun amından asıp baş aşşagı sakso çektireyim. ŞEBEGİN DÖLLERİ.
By diyarbekir21 1223405195 Reply Spam [+0] Moderate Up Moderate Down Removeulan bu video u koyaninda, onun yedi ceddininde gotunde bazuka batlatayim,maras power 3 seni doguran ananin amina beton dokmeliki senin gibi cigeri bespara etmez vatan hainleri gelmesin bir daha dunyaya.. ne mutlu turkum diyene
By turizmci4044 [Affiliate User] 1223214563 Reply Spam [+0] Moderate Up Moderate Down Removetürk askerinde göt korkusu olusmus, gününü sayar olmus, gece yatamiyor, gerilla saldircak diye muaha ha ahhahh
kürtlere kalkan eller kirilir...
kürtlere kalkan el kirilir, bas kesilir...
siktir git amına kodumun çucuğu seni böyle sağda solda konuşmaya devame dersen bi gün biri senin kelleyi hakkaten keseram biti
By _SeNsiNi_ 1223967361 Reply Spam [+0] Moderate Up Moderate Down Removehafii ozaman yolamayin o genclerinizi askere neden o fasist devletin basbakaninin oglu gitmiyor askere??
By flackron [Affiliate User] 1223187430 Reply Spam [+0] Moderate Up Moderate Down Removekahrolsun pkk, Allahinizdan bulun itler. biraz beyninizi calistirsaniz sizi bu daglara sürükleyen baslarinizin sizi kullandiklarinin farkina varirsiniz. dogudaki kürtler acmis, türk devleti ac birakiyormus? acsaniz o zaman o silahlar nerden? kendinize silah bulacaginiza yigecek ekmek bulmaya calissaniz ac kalmazdiniz. Amerikanin israilin tuzaginda oynamaya devam edin, serefsizler!!!
By 00HaFi00 [Affiliate User] 1223181391 Reply Spam [+0] Moderate Up Moderate Down RemoveBok var sanki, hangi sahadet parmagindan bahsediyorsunuz?? bir ananin oglunu almak allah yolunda yapilan birseymi? size o daglara cikin diyen kim? sizinkisi kendinizi savunma icin yapilan birsey degil, huzur tepiyor sizi. nankörler.. irkciliga karsiyimdir, hic bir kürte karsida degilimdir, amaki siz bu hosgörüye karsi böyle cevap veriyorsaniz, size insan gözüyle bakamam.
By 00HaFi00 [Affiliate User] 1223181377 Reply Spam [+0] Moderate Up Moderate Down RemoveRated 0.0 0 Views
Rated 0.0 0 Views
Rated 0.0 0 Views
Only On SPEED BIG...BLOCK THURSDAY 1 min ago
Rated 0.0 0 Views
TURKEY VS PKK ( G...ERCEKLER) Osman Pamukoglu Ve Son Dönem 1 min ago
Rated 0.0 0 Views
Eynesil Asker Dug...unu 2009 1 min ago
Rated 0.0 0 Views
02:20
Sponsored
Ridiculous Infome...rcial for the Colgate Wisp 1 min ago
Rated 0.0 0 Views
03:29
Biji Orospu çocuğ...u APO 1 min ago
Rated 0.0 0 Views
00:07
Umit Firat, PKK E...rgenekon Organik Bagi 1 min ago
Rated 0.0 0 Views
03:17
PKK,Pesmerge,Mili...tano,Apo,Serok,Gerilla,Barzani,KÜRDISTAN 1 min ago
Rated 0.0 0 Views
03:58
Pkk Aktütün Karak...olu Baskını 1 min ago
Rated 0.0 0 Views
05:08
TURKEY VS PKK ( G...ERCEKLER) Kursun Gecirmiyen Mehmetcik 1 min ago
Rated 0.0 0 Views
03:13
* TEROR ORGUTU PK...K KIMDEN COK KORKUYOR - KACKAR TV 1 min ago
Rated 0.0 0 Views
06:37
Asker Mektubu 1 min ago
Rated 0.0 0 Views
08:08
TEROR ORGUTU PKK...ICIN KESIN ÇÖZÜM 1 min ago
Rated 0.0 0 Views
Rated 0.0 0 Views
Rated 0.0 0 Views
Rated 0.0 0 Views
Robert Pattinson...and Rachelle Lefevre Interview with MuchMusic 1 min ago
Rated 0.0 0 Views
15 Year Old Girl...Brutally Beat by Cops Seattle, Washington Police Overstepped Again 1 min ago
Rated 0.0 0 Views
İstiklal Marsi -...Mehmet Akif Okuyor (3d Animasyon) 1 min ago
Rated 0.0 0 Views
01:27
F-15 Vertical Cli...mb After Take-off 1 min ago
Rated 0.0 0 Views
03:32
Banda Arkangel R-...15 - Tu Nueva Vida (Official Music Video) 1 min ago
Rated 0.0 0 Views
05:55
EGİRDİR DAG KOMAN...DO OKULU EGİTİM VE TATBİKATLAR 3 1 min ago
Rated 0.0 0 Views
02:17
15 Idiots! 1 min ago
Rated 0.0 0 Views
03:16
DEVRIMCI ÖNDER IB...O HAYDAR ZÜLFIKAR TIKKO 1 min ago
Rated 0.0 0 Views
02:13
Another 15 Idiots 1 min ago
Rated 0.0 0 Views
06:08
Maria and Jeff Hardy 1 min ago
Rated 0.0 0 Views
03:42
Büyükanıt'ın Sürp...rizi:) Aktütün Karakolu Alevler Içinde 1 min ago
Rated 0.0 0 Views
00:47
Evy Baby - Asker...Koğuşu (Bebek Kokulu Ve Kremli Bebek Bezi) 1 min ago
Rated 0.0 0 Views