Deva Premal - Om Mani Padme Hum

By: zoka66

180 views

Uploaded on December 25, 2009 by zoka66 Powered by YouTube

Om mani padme hum Mantra, vagy Avalokitesvara Mantra (Chenrezig Mantra)
Jelentése: (Drágakő a lótuszban) Tisztelet a Lótuszkelyhében rejlő drágakőnek (vagy gyémántnak). A hat szótag hatása :A hat szótag segít a szenvedésben való létezés hat színterének a megtisztításában.
* az Om megtisztít a boldogsághoz és a büszkeséghez való neurotikus ragaszkodástól, amely az istenek világában létezőket sújtja; Megszabadít a büszkeségtől. - Istenek szintje.
* a Ma szótag áldása a nagylelkűség gyakorlásában segít elérni a tökéletességet, a tiszta etika gyakrolásának megvalósítását segíti elő; Megszabadít a féltékenységtől. Félistenek , féltékeny istenek szintje.
* a Ni a türelem (a várakozás) és a türelem (mások elviselése) gyakrolását mozdítja elő; Megszabadít a vágytól. Az emberek szintje.
* a Päd a negyedik szótag a kitartásban segít tökéletesedni; Megszabadít a butaságtól, az előítéletektől. Az állatok szintje.
* a Me a koncentrálásban segít; Megszabadít a szegénységtől úgy, hogy a birtoklási vágytól szabadít meg. Megváltásra váró kóbor szellemek (éhes szellemek) szintje
* a Hum az utolsó, a hatodik szótag, a bölcsesség gyakorlásában segít. Megszabadít a gyűlölettől, az agressziótól. A pokol szintje.

Tags:
Deva Premal, Om Mani Padme Hum, Music & Dance
Comments on Deva Premal - Om Mani Padme Hum

RECOMMENDED CHANNELS