Skandal Vo Golemiot Brat Skandal U Velikom Bratu - 2009

By: GolemiotBratMKD

11,329 views

Uploaded on September 23, 2009 by GolemiotBratMKD Powered by YouTube

Скандалите започнаа!

Нашата 19 годишна претставничка Виолета Ралева од Скопје и уште првата вечер ги разменија страствени бакнежи и топлите прегратки.

Не плашејќи се од понатамошниот тек на настаните, нашата Вики се втурна во три месечна љубовна авантура.

Иако во тој момент се познаваа само три часа, докажаа дека тоа како и годишната разлика не претставува проблем.

И секако, се во знакот на поговорката „љубовта нема граници. Вики и Карло изгледаат многу заљубени, а дали тоа ќе остане така, останува да видиме.

Проблем со камерите очигледно нема ни 23-годишниот Владимир Арсиќ. Фановите на Големиот брат имаа можност во вчерашниот пресек на денот да го видат како се тушира, без притоа да се обиде да се сокрие од камерата на Големиот брат.

Tags:
Skandal, Vo, Golemiot, Brat, Velikom, Bratu, 2009, Entertainment
Comments on Skandal Vo Golemiot Brat Skandal U Velikom Bratu - 2009

RECOMMENDED CHANNELS