Altin Malo-Qamani Hallin Te Gjithe ( SHQIPJA MASTER Production)

By: shqipjamaster

127 views

Uploaded on June 23, 2010 by shqipjamaster Powered by YouTube

DO TA GJENI NE KASET DHE CD VETEM NGA SHTEPIA DISKOGRAFIKE SHQIPJA MASTER

Tags:
Adriana, Koreta, Shelege, CobanitGrupi, Shqipja, MasterSHQIPArtur, Fatmir, Dule, -Si, Thelleze, Malit.mpgMemollari, Agim, Kapllani, -Me, Ty, Gjeta, Belane.mpg, Kenge, Per, Riza, Ceroven.mpg, Albania, Shqiperi, MUZIK, POPULLORE, FOLK, Music & Dance
Comments on Altin Malo-Qamani Hallin Te Gjithe ( SHQIPJA MASTER Production)

RECOMMENDED CHANNELS