Jovan Jovanov, Toni Zen I Lambe - Itno Mi Trebas

By: GoKa03

1,136 views

Uploaded on June 17, 2008 by GoKa03 Powered by YouTube

Најновата песна на Јован Јованов, која дефинитивно е летен хит.
Слушнете jа оваа прекрасна композиција зад која авторски комплетно застана Јован Јованов ( музика, аранжман и продукција) додека за текстот се погрижи Елвир Мекиќ.

Tags:
Jovan, Jovanov, Toni, Zen, Lambe, Alabakovski, Itno, Mi, Trebas, Music & Dance
Comments on Jovan Jovanov, Toni Zen I Lambe - Itno Mi Trebas

RECOMMENDED CHANNELS