Opss...kantoi....dalam Bas Nadi Putra Part 1

By: Screen Rant

1,735 views

Uploaded on July 05, 2009 by QME9482 Powered by YouTube

Haaaa...nie lah keje budak zaman skrg...aku heran btol....aku ambik bas nie masa aku nak pg Alamanda ngn housemate aku...brenti je kat busstop Quarters Precint 11 (apartment dekat traffic light tue)satu couple nie nek bas...so mula memang la aku tengok biasa je...peluk-peluk..tp aku meluat bila diorang start peluk over2...aku apa agi...aku menyampah...budak pompuan tu memang macam budak sekolah..(high school) lelaki tu macam dah berumur dalam lingkungan 20 thun macam tu lah...
mula-mula aku tengok peluk-peluk...pas tu pompuan tu suh lelaki tu kiss dia kat pipi...
housemate aku mulakan rakaman belakang ar..

psssstttt...
aku sakit ati sebab girl nie bertudung...dah tu mkai arm cover lagi...tp buat mende tak senonoh dalam tempat public....woiii...sakit ati aku...memalukan girl-girl yang bertudung betol.....

Tags:
Tudung, Nadi, Putra, Putrajaya, Bas, Budak, Sekolah, Perempuan, Kiss, Bunga, People & Stories

ALSO FROM THIS CHANNEL

Comments on Opss...kantoi....dalam Bas Nadi Putra Part 1

RECOMMENDED CHANNELS