Sjaak - Baby Go Down

By: PetjeAf

4,486 views

Uploaded on September 02, 2009 by PetjeAf Powered by YouTube

Sjaak - Baby go down

Vanaf vandaag is er geen ontkomen meer aan de aanstekelijke doch eigenzinnige raps van Sjaak.
Het talent uit Amsterdam Oost presenteert zijn debuutsingle: Baby go down. Het nummer is digitaal aan te schaffen via de welbekende downloadshops.

Daar waar Sjaak op straat furore maakte met gangster rap met een dikke knipoog (mixtape Sjaakmat en videoclips als Ik heb schijt, Dubbel O, Shit is gruwelijk) en in de hitlijsten scoorde met toegankelijke hiphop (singles als Stuk, Baas, Whoop whoop) introduceert hij op zijn debuutsingle een nieuw geluid.
Baby do down is een uptempo dance nummer waarin duidelijk de hiphop invloeden van Sjaak en producer Brownie Dutch terug te horen zijn. Wat onveranderd blijft aan Sjaak zijn zijn hilarische punchlines, onnavolgbare flows en geheel eigen vocabulaire. De bijbehorende videoclip is geregisseerd door Eville Media (bekend van Darryl Express, Superster, Money money buit buit) en laat zien hoe Sjaak de ene na de andere dame zonder enige moeite om zijn vinger windt.
Op Statemagazine.nl verschenen reeds beelden van achter de schermen in de vorm van een foto en videoreportage. Het resultaat is vanaf vandaag te bewonderen op het SPEC YouTube kanaal.

Tags:
Sjaak, Babies, Go, Down, Shakes, Sjaakie, Brownie, Dutch, Bop, Littlejohn, Mirage, Zandvoort, Mrshakes, Sheiks, Sjeiks, Dop, Oost, Spec, Alib, Yes-r, Darryl, Dio, Kempi, Opposites, Music & Dance
Comments on Sjaak - Baby Go Down

RECOMMENDED CHANNELS