Sami Kallmi - Si Borebardha Ne Perralle

By: RedRed9116

2,797 views

Uploaded on June 21, 2008 by RedRed9116 Powered by YouTube

Foto Albania.

Lyrics:

Porsi borebardha ne perralle
Nusja po me duket
E bukur duket si nje zan
Ah sa shpejt u rrite

Te rriti nena me babane
Si shqiponj e malit
Na erdhen krushqit per te mar
Jepja doren djalit

Hajde vajz e bukur
Me nazet e tua merre vallen shtruar
Nga shoqet e tua je si lule bore
Zemren sec ma more

Nje tuf me lule mban ne dor
Mbreteresha jone
Me embelsi dhe krenari
bukur nuserone

Te rriti nena me babane
Si shqiponj e malit
Na erdhen krushqit per te mar
Jepja doren djalit

Hajde vajz e bukur
Me nazet e tua merre vallen shtruar
Nga shoqet e tua je si lule bore
Zemren sec ma more
..........
Hajde vajz e bukur
Me nazet e tua merre vallen shtruar
Nga shoqet e tua je si lule bore
Zemren sec ma more

Tags:
Albania, Sami, Kallmi, Borebardha, Perralle, Popullore, Muzik, Shqiptare, Music & Dance
Comments on Sami Kallmi - Si Borebardha Ne Perralle

RECOMMENDED CHANNELS