KristienS's Videos 5 videos
*******goudengids.truvo.be/ms/ms/brouwers_slagroom+zuivelproducten_-_fabr_grooth+antwerpen+ms-119097+p-3.html Brouwers Slagroom te Antwerpen is uw slagroomspecialist. Zeg nooit zomaar slagroom tegen Brouwers slagroom... Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring. Tweemaal per week verwerkt en verpakt Brouwers Slagroom verse, gepasteuriseerde room: gewone room, gesuikerde room, culinaire room (voor warme bereidingen, iets minder vet) en zure room. Wij leveren onze slagroom aan bakkers, hotels, tavernes, restaurants, traiteurs en ijsbereiders met een neus voor kwaliteit. Wij bedienen voornamelijk klanten in regio Antwerpen en Oost-Vlaanderen, ook op zaterdag! Naast slagroom hebben we ook andere zuivelproducten in ons gamma: melk, boter, margarine, eieren, kaas, desserten en fruitsap. Kortom, bent u op zoek naar een fabrikant, groothandel en leverancier van slagroom en andere zuivelproducten, aarzel niet om Brouwers Slagroom te Antwerpen te contacteren!
  • 20 Jun 2010
  • 1 454
Add To
Share Video

*******goudengids.truvo.be/ms/ms/bossuyt_winkelinrichting_nv+winkelinrichting+kuurne+ms-119144.html Sinds 1927 bewijst Bossuyt Winkelinrichting de geschikte partner te zijn in de wereld van de winkelinrichting. We staan in voor de totaalfabricatie van winkel- en atelierinrichtingen, toonbanken en koelinstallaties voor de: * verswinkels (bakker, patissier, chocolatier, slager, traiteur, vishandel, groenten en fruithandel, kruidenieren tea-room) * concept stores in fashion of retail (kledij, bioproducten, krantenwinkel, geschenkenwinkel, e.d.) Gespecialiseerde oplossingen of een totaalpakket op maat, bij Bossuyt Winkelinrichting komt u op de eerste plaats! Wij garanderen u een originele en verzorgde winkelinrichting, die bovendien op geen enkel ogenblik haar functionaliteit uit het oog verliest. U bent gewoon om uw klanten kwaliteit te leveren en dat is waar Bossuyt Winkelinrichting ook voor gaat, samen met u!
  • 20 Jun 2010
  • 672
Add To
Share Video

Nous fabriquons et vendons toutes sortes de stores, marquises, vélums, bâches et volets. Nous disposons d'un grand assortiment de produits comme des stores intérieurs à lamelles, à enrouleurs plissés, des stores vénitiens-tentes solaires, des stores verticaux extérieurs pour vérandas et serres. Egalement des grilles de protection et volets stores pour isolation. Bâches pour camions remorques et piscines. Location et vente de parasols de marchés. Atelier de lettrage. Maintenance, service après-vente et dépannage. Téléphonez-nous et découvrez nos stores!
  • 20 Jun 2010
  • 224
Add To
Share Video

*******goudengids.truvo.be/ms/ms/volutra_nv+harelbeke+ms-118186.html Volutra is een modern familiebedrijf dat kleine en grote leveringen naar binnen- en buitenland verzorgt. De persoonlijke benadering zorgt hierbij voor een grote klanttevredenheid. Gekwalificeerd personeel verzorgt het transport en de verhuizingen met behulp van professioneel materiaal. U als klant kan steeds terecht bij uw vaste contactpersoon.Een belangrijke factor hierbij is het up-to-date wagenpark dat is samengesteld uit trekker-opleggers en vracht- en aanhangwagens. De voertuigen zijn voorzien van GPRS en GPS-systemen.Een duidelijke prijszetting met een goede verhouding prijs/kwaliteit zorgt voor wederzijds vertrouwen. Correcte (tijds) afspraken in overleg met de klant worden steeds nageleefd dankzij een sterke en flexibele organisatie. Graag meer informatie? Aarzel niet en contacteer ons vandaag nog!
  • 20 Jun 2010
  • 166 630
Add To
Share Video

*******pagesdor.truvo.be/ms/ms/a_henrard_serrures_express+serrures_clefs+bruxelles+ms-118018+p-3.html Vous êtes à la recherche d’un partenaire de choix en matière de systèmes de fermetures, portes blindées, clés et serrures? Contactez Henrad Serrures à 1160 Bruxelles
  • 20 Jun 2010
  • 458
Add To
Share Video