Results for: ambachtelijke Search Results
Family Filter:
0:53
*******goudengids.truvo.be/ms/ms/casarit_nv+dakwerken+roeselare+ms-120407+p-2.html Hecht U veel belang aan een perfecte uitvoering & goede kwaliteit, klasse kortom, dan bent U bij Casarit aan het juiste adres. Kleine details in de manier waarop een rieten dak gedekt wordt, kunnen een heel belangrijk verschil uitmaken in de kwaliteit en levensduur van uw dak. U kan bij ons terecht voor: * Villa's / Casa's * Riet & pannen * Binnenafwerking * Speciale daken * Aanbouw met riet * Poolhouse
20 Jun 2010
452
Share Video

0:45
*******atelierroeck.goudengids.truvo.be/ms/ms/atelier_roeck+stoffeerders+holsbeek+ms-131181+p-2.html Atelier Roeck Ambachtelijk stoffeeratelier Atelier Roeck voert stoffeerwerken uit aan hoge kwaliteit.Wij verzorgen de restauratie en herstellingen van uw zitmeubelen. Hier zweren we bij oude technieken en materialen: veren, toile forte en toile claire, crin végétale, ficele, bossetes, sangles, alles is nog hetzelfde en in de originele Franse benaming. Indien je waardevolle -antieke- zitmeubelen degelijk laat restaureren en onderhouden (opmaken) gaan ze levenslang mee. We spreken hier dus wel degelijk over waardevolle zitmeubelen, de waarde die u er aan geeft. Welke ambacht?Er wordt gepolierd, gelijmd, ontvlekt, gekleurd, geschuurd, gefreesd, gezaagd... altijd in overleg met u, uw budget en uw wensen. De stoffencollecties uit ons authentiek stoffeeratelier zullen u zeker behagen. Hedendaagse stoffen, verfijnde Engelse stoffen, klassieke zijden stoffen, damasten stoffen, klassiek Engels design, stoffen van Belgische makelij, Franse stoffen, Italiaanse topkwaliteit tot zelfs paardenharen stoffen... hoe dan ook degelijke stoffen van de beste kwaliteit. Een garantie op uw tevredenheid! Inderdaad, stofferen met natuurlijke materialen op oud ambachtelijke manier, Atelier Roeck. Bel ons voor een bezoekje aan onze toonzaal? Wij geven met plezier een gratis en vrijblijvende offerte die aan uw verwachtingen voldoet.
3 Dec 2010
240
Share Video

0:48
*******goudengids.truvo.be/ms/ms/de_bruyn_peter+trappen+aalst+ms-21851.html? Bij de smederij van Peter en Koen De Bruyn is reeds enkele jaren specialist in ambachtelijk smeedwerk (smeedijzeren trapleuningen).
29 Apr 2010
662
Share Video

0:48
De Bruyn smederij te Erembodegem is uw smederij voor modern handsmeedwerk alsook voor klassieke vormgeving. Bij de smederij van Peter en Koen De Bruyn is reeds enkele jaren specialist in ambachtelijk smeedwerk. We gebruiken ambachtelijke technieken samen met nieuwe technieken om zowel met oude als met nieuwe vormtaal gesmede voorwerpen te vervaardigen, zoals trapleuningen, hekken, traliewerk en ook gebruiksvoorwerpen en meubeltjes. Kortom, indien u een specialist zoekt in ambachtelijk en handgesmede werken, dan is Smederij De Bruyn te Erembodegem uw partner.
6 May 2010
716
Share Video

0:53
*******goudengids.truvo.be/ms/ms/de_deckere_kurt+trappen+jabbeke+ms-43173+p-2.html DDK staat voor De Deckere Kurt en is synoniem voor vakmanschap in houten trappen met treden uit één stuk, waarbij afwerking met inox mogelijk is! Tevens is DDK gespecialiseerd in trapleuningen, balustrades en relingen. Maar ook in trappen en balustrades uit exotische houtsoorten voor binnen en buiten. Wij werken uw houten trap uit volledig naar uw smaak en interieur, zowel modern, klassiek als rustiek. Wij vernissen en lakken in alle kleuren. De Deckere Kurt heeft meer dan 20 jaar ervaring met vakkennis van vader op zoon. Levert ambachtelijk werk aan competitieve prijzen.
13 Jan 2011
868
Share Video

0:39
Slock Philip te Ganshoren is een familiaal bedrijf, sedert 1898 gespecialiseerd in het vervaardigen en plaatsen van klassieke tot moderne houten trappen. Ook voor leuningen in hout, inox, metaal of glas en diverse herstellingen kan u bij ons terecht. Wij garanderen u ambachtelijke kwaliteit op maat.
18 Aug 2010
397
Share Video

0:45
Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van bier, frisdranken, zuivelproducten, sterke ranken, wijnen, cava's en geuzenbieren. Bent u op zoek naar ambachtelijke geuzen? Dan bent u bij drankenhandel Schillebeeckx (De Bierbron) aan het juiste adres. We bieden tientallen soorten exclusieve (en commerciële) geuzen. Daarom staat Schillebeeckx al jaren gekend als de Geuzespecialist. Aarzel niet om ons te contacteren om kom langs in onze ruime winkel te Mol.
3 Nov 2010
501
Share Video

0:45
Centrum Bakkerij werd opgericht in 1991 en brengt u elke dag verse brood, gebak en koeken. Onze specialiteit is een foto op uw feesttaart of gebak. All onze producten worden in eigen atelier bereid op ambachtelijke wijze. Naast brood en pattiserie kan u bij ons terecht voor pralines en chocolade. In onze winkel vind u ook gekoelde dranken, zuivelproducten en charcuterie. Centrum Bakkerij heeft drie vestigingen in Herselt, Veerle en in Geel
18 Nov 2010
215
Share Video

0:45
*******goudengids.truvo.be/ms/ms/centrum_bakkerij+brood-_banketbakkerijen+laakdal+ms-127986+st-864202+p-2.html Centrum Bakkerij werd opgericht in 1991 en brengt u elke dag vers brood, gebak en koeken. Onze specialiteit is een foto op uw feesttaart of gebak. All onze producten worden in eigen atelier bereid op ambachtelijke wijze. Naast brood en patisserie kan u bij ons terecht voor pralines en chocolade. In onze winkel vind u ook gekoelde dranken, zuivelproducten en charcuterie. Centrum Bakkerij heeft drie vestigingen in Herselt, Veerle en in Geel
1 Dec 2010
715
Share Video

1:15
Van Looveren Parket staat al meer dan 20 jaar garant voor topkwaliteit in alle houten vloeren. Massief, Samengesteld, eiken en exotische houtsoorten behoren tot onze volledige gamma. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van ambachtelijke parketvloeren zoals visgraat, lamel op kant, dambord,... Maar ook mooie brede planken behoren tot onze kunsten. Bent u op zoek naar een voordelige houten parketvloer of liever een plankenvloer bestaande uit lange, brede planken, vraag dan ook altijd zeker naar onze promoties op parket, wij hebben altijd wel een budgetvriendelijk lot voor u! Ons plaatsingsteam staat steeds voor u klaar! Aan de afwerking herkent met het vakmaschap! Door onze jarenlange ervaring met houten vloeren, parket, planchetten en plankenvloeren, hebben wij een oplossing voor elk obstakel. Heeft u vragen of wil u eens komen kijken naar onze showroom waar we elke houten parketvloer aan u kunnen tonen, aarzel dan niet om ons te contacteren! REFERENTIES De Singel in Antwerpen Universiteit Antwerpen Sint-Elisabeth Gasthuis te Diest Sint-Elisabeth Ziekenhuis te Turnhout
20 Dec 2010
636
Share Video

0:45
Wouters Metaalbouw is al jarenlange gespecialiseerd in het ontwerpen, realiseren, verkopen, plaatsen en onderhouden van inbouwkachels en voorzetkachels. U kan bij ons terecht voor een uitgebreid aanbod kachels, van convectiekachels en warmeluchtkachels tot pelletkachels en houtkachels. Ook voor kachels om aan te sluiten op centrale verwarming kan u op ons rekenen. Al onze inbouw- en voorzetkachels kunnen ambachtelijk op maat gemaakt worden of naar wensen van de klant. Bovendien zijn alle stijlen mogelijk. De kachels worden ter plaatse geïnstalleerd en indien nodig afgewerkt met sierschouw. Enkele van de merken die we verdelen zijn: Dru, Dik Geurts, Thermorossi en Nordica Extraflame. Een sterke prijs/kwaliteit en de meewerkende patroon zijn maar enkele van onze troeven. Bent u van plan een inbouwkachel of voorzetkachel aan te kopen? Kom dan zeker eens een kijkje nemen in onze toonzaal!
1 Feb 2011
602
Share Video

2:19
Gezonde voeding kan ook met bereide maaltijden van Sonja Kimpen en Starmeal. Om tegemoet te komen aan de jarenlange vraag naar de succesvolle, gezonde recepten van Sonja Kimpen, verenigden Starmeal en Sonja Kimpen hun jarenlange passie en ervaring. Na meer dan een jaar research zijn ze er in geslaagd de recepten van de Sonja Kimpen succesvolle kookboeken om te zetten in een gamma van bereide maaltijden. Kant en klare warme maaltijden die lekker combineren met gezond eten. Eindelijk een gemakkelijke en snelle manier om een gezonde maaltijd op je bord te toveren. De kant en klaar maaltijden werden door Starmeal minutieus bereid volgens de gezondheidsvisie van Sonja Kimpen: puur, ambachtelijk, knappend vers, en zonder toegevoegde bewaarmiddelen, kleur of smaakstoffen, maar vooral lekkere bereide maaltijden. Met de Sonja Kimpen en starmeal bereide maaltijden haal je lekker en gezond eten in huis, goed voor het hele gezin. Zo blijft er ruim tijd over om andere leuke dingen te doen.
21 Jun 2011
355
Share Video

2:01
volop genieten en gezond eten met de kant en klare warme gezonde maaltijden van Sonja Kimpen en Starmeal. Starmeal volgde nauwgezet de gezondheidsvisie van Sonja Kimpen en dit resulteert nu in vijf gezonde maaltijden die puur, ambachtelijk, veldvers en zonder extra bewaarmiddelen of kleur- en smaakstoffen bereid worden. 
Sonja Kimpen waakt over het evenwicht in de verhoudingen, de nood aan variatie en de lekkere smaken van de kant en klaar maaltijden.

 De beste verhouding voor een evenwichtige gezonde maaltijd bestaat voor de helft uit groenten, een kwart aan koolhydraten en een kwart aan eiwitten.

 Naast het gezondheidsaspect van gezonde bereide maaltijden van Sonja Kimpen en StarMeal is het tijdswinst gegeven een belangrijke reden voor de lancering van kant en klare maaltijden. Een Sonja Kimpen en starmeal maaltijd is klaar in 3 minuten microgolf, stomen of wokken. Starmeal kant en klaar maaltijden zijn te koop voor een zeer betaalbare prijs. meer info op *******www.starmeal****
21 Jun 2011
256
Share Video

1:00
*******www.margasfeervuren****/ Wij verkopen, plaatsen en onderhouden Haarden, Sfeerhaarden, Kachels en Schouwen in Limburg en omstreken. Wij maken alles op ambachtelijke wijze. Geen simpel en snel plaatswerk, uitsluitend handwerk.
1 Apr 2013
305
Share Video

0:45
*******gordijnenrideauxbellinck.be/nl Onze ambachtelijke specialiteiten, buiten het maken van de traditionele gordijnen en overgordijnen, zijn nogal uitgebreid ! Het gaat over alles wat op maat kan worden gemaakt, hoezen voor kussens (van losse rotankussens tot strandzetels), kussenslopen, bedspreien (al dan niet gevoerd of met moltonvulling), herbekleding van zetelkussens, allerlei reparaties . Bekleding van wiegen. Wij maken ook tafelkleden, baldakijnen, tafellopers en zoveel meer. Distributed by OneLoad****
12 Dec 2013
229
Share Video