Results for: apeldoorn Search Results
Family Filter:
Welcome on my profile ! My name is sifu Douwe Geluk and i am a Tai Chi Chuan Teacher in Apeldoorn the Netherlands. I teach at my school, De Bron van Geluk Fu Yuan which means the source of happiness. I teach, Yang Tai Chi, Wudang Tai Chi, Chen TaiJiQuan, Wu Tai Chi and different methods of Silk Reeling and Qi Qong. Also Combat applications and weapons. Sincerely yours, Douwe Geluk
0:29
ongeluk koninginnendag 2009 in apeldoorn auto ongeluk,13 gewonden en 5 doden,de dader is hersendood. er zijn er nog een paar slecht aan toe en ze zijn afgevoerd naar het ziekenhuis. ongelofelijk als je zoiets doet alleen om een feestje en de inzittende van de auto zijn ook gewond.
10 May 2009
762
Share Video

3:34
An ode to what happened 30-04-2009 queensday in Apeldoorn. Reggae. Daticpietje productions. Bass, cello and second guitar played by Niels Verboom, all other instruments played by Pieter Waterborg PWAT.
5 May 2009
422
Share Video

1:56
Bilderberg Hotel De Keizerskroon lies in the north of Apeldoorn, near National Park De Hoge Veluwe. De Veluwe is the largest uninterrupted nature are in The Netherlands, and has a varied landscape. The park is a true paradise for cycling and walking enthusiasts.Click here for more information *******www.hotels.nl/apeldoorn/keizerskroon/
14 Oct 2010
186
Share Video

4:22
Meer informatie: *******www.allround-fotografie****/bruidsreportage/ - Farrah en Sybren hadden twee van onze trouwfotografen ingehuurd voor het vastleggen van een groot deel van hun trouwdag. Onze bruidsfotograaf Suzanne ging naar Farrah om de laatste voorbereidingen te fotograferen, terwijl trouwfotograaf Eduard naar Sybren ging om zijn laatste momenten als ongehuwde op de gevoelige plaat vast te leggen. Nadat Sybren het bruidsboeket, de corsages en het bloemstuk voor op de trouwauto (Corvette Stingray) had ontvangen ging hij Farrah ophalen om mee te gaan naar de huwelijksvoltrekking in Kasteel de Cannenburgh, eveneens in Vaassen (Gelderland). Na de huwelijksvoltrekking hebben we eerst de groepsfoto's gemaakt, gevolgd door de trouwreportage / bruidsreportage in de tuinen van Paleis het Loo in Apeldoorn. Vanaf daar gingen we samen met het bruidspaar naar de "Keet van Heerde", waar zij na het aansnijden van de bruidstaart en het uitbrengen van een toast samen met de daggasten aanschoven aan een diner. Tegen 21:30 uur deden Sybren en zijn bruid Farrah de openingsdans die we ook hebben gefotografeerd, waarna wij weer huiswaarts konden keren.
15 Jul 2011
199
Share Video

2:42
Meer informatie: *******www.allround-fotografie****/bruidsreportage/ - Manja en Adrie hadden ons gecontracteerd voor hun bruidsreportage in Apeldoorn (Gelderland). Met twee trouwfotografen hebben we zowel de laatste voorbereidingen van de bruid, als die van de bruidegom gefotografeerd. Nadat de Adrie zijn bruid Manja thuis had opgehaald, hebben we in twee parken in Apeldoorn mooie trouwfoto's gemaakt. De daggasten kwamen in een Amerikaanse schoolbus naar het Oude Raadhuis van Apeldoorn, waar de huwelijksvoltrekking plaatsvond. Daarna ging het gezelschap met dezelfde Amerikaanse schoolbus naar "De Vier Seizoenen" in Twello, waar wij nog de toast en het aansnijden van de bruidstaart hebben gefotografeerd.
3 Aug 2011
240
Share Video

3:39
Meer informatie: *******www.allround-fotografie****/bruidsreportage/ - De bruidsreportage van Brigitte en Hans vond plaats in en om Apeldoorn. Als trouwauto hadden ze een mooie zwarte Hummer, dus dit was gedurende de trouwreportage natuurlijk ook een dankbaar object om het bruidspaar mee te fotograferen. Gedurende de dag hebben we tevens de drie kinderen (die speciaal voor de trouwdag allemaal in mooie pakken waren gestoken) mooi gefotografeerd. We begonnen de trouwreportage met het vastleggen van de laatste voorbereidingen bij hen thuis. Vanaf daar ging het naar het raadhuis in Apeldoorn, waar de huwelijksvoltrekking plaatsvond. Nadat beiden elkaar het "ja"-woord hadden gegeven en de gasten het kersverse echtpaar hadden gefeliciteerd werden er allemaal rode en witte hartvormige ballonnen opgelaten vanaf de trap voor het raadhuis. In café "Back in Town" werd de bruidstaart aangesneden, die werd genuttigd met koffie. Vlakbij Radio Kootwijk hebben we op de heide de bruidsreportage gemaakt.
4 Aug 2011
160
Share Video

3:35
Meer informatie: *******www.allround-fotografie****/bruidsreportage/ - Voor Marijke en Marthijn zijn we de bruidsreportage begonnen met twee trouwfotografen: één bij de bruid en de ander bij de bruidegom om zo aan beide kanten de laatste voorbereidingen voor de huwelijksvoltrekking te fotograferen. In het Raadhuis te Apeldoorn vond de huwelijksvoltrekking plaats, nadat Marijke en Marthijn in een antieke Morris 1000 waren gearriveerd. Toen het bruidspaar een wettig echtpaar was geworden hebben we de bruidsreportage gemaakt op de Veluwe, tussen Hoog Soeren en Assel. Daar troffen we nog een vriendelijke motoragent, die voor de trouwreportage wilde doen alsof hij het bruidspaar een bekeuring uitdeelde. Het was schitterend weer, dus de nog groene bomen met de heide op de achtergrond leverde schitterende trouwfoto's op. Na de trouwreportage ontving het bruidspaar in de kapel in Hoog Soeren de kerkelijke inzegening van hun huwelijk.
5 Aug 2011
342
Share Video

0:37
Goedkope Opslagruimte Huren Deventer Arnhem Apeldoorn en Tijdelijke opslagruimte huren in Deventer:Salland Storage speelt in op de behoefte naar het huren van goedkope veilige tijdelijke opslag, inboedelopslag, opslagruimte, kantoorruimte, bedrijfsruimte, praktijkruimte en vergaderruimte voor de stedendriehoeken Deventer, Twello, Zutphen, Arnhem, Apeldoorn en Zwolle voor zowel particulieren als bedrijven.
4 Feb 2017
127
Share Video

1:08
Salland Storage biedt Goedkope Opslagruimte Huren Deventer Arnhem Apeldoorn,Tijdelijke opslagruimte huren, Gewoon droge en Veilige inboedelopslag huren deventer,nostalgische hal,Verhuisdozen kopen in Deventer Wijhe en Twello,biedt opslagruimte om uw woning verkoopklaar te maken. biedt StowBox is een prijswinnend concept. Zijn wij de juiste partij voor Seizoensgebonden opslag in Deventer ,Goedkope administratie archiefopslag , Wij bieden goedkope opslag en Bedrijfsvoorraad opslag Veilig, goedkoop en met maximale flexibiliteit . Voor ieder budget een maatoplossing Kantoorruimte te huur Deventer . salland storage biedt buitenterrein is volledig omheind, bestraat en beveiligd in deventer.
10 Feb 2017
194
Share Video

1:03
Tai Chi Apeldoorn behind the scenes with Douwe Geluk
22 Jan 2018
106
Share Video

1:20
Qi Qong practise by Tai Chi Apeldoorn Douwe Geluk from Holland
22 Jan 2018
113
Share Video

1:29
Tui Shou Pushing hands Tai Chi Apeldoorn de Bron van Geluk onder leiding van Douwe Geluk
22 Jan 2018
125
Share Video