Results for: belgische Search Results
Family Filter:
2:46
Na de wedstrijd in Denderleeuw zei Willy ‘En nu nog eentje winnen in de VWF’. En wat voor een overwinning! Op het vlakke parcours van Malderen regent het van in het begin aanvallen. Rudy Veirman, Willy De Boitselier en vooral Ronny Paridaens proberen tevergeefs voorop te geraken. Vooral Ronny wordt sterk geviseerd of vindt niet de goede medevluchters. In een late fase van de wedstrijd lukt het Willy De Boitselier om weg te rijden met 3 andere renners, waaronder uittredend kampioen Mario D’Haeseleer. Het wordt een zeer nipte spurt tussen Willy en Mario. De wedstrijdjury heeft een tijd nodig om de beelden te bekijken maar roept dan toch Willy uit tot kampioen. Voorwaar de bekroning van een mooi seizoen.
16 Aug 2008
639
Share Video

1:23
Belgisch Hypotheek Centrum is uw gespecialiseerde kredietverlener. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij welke kredietverleners de scherpste tarieven bieden en welke oplossing het best bij u past voor uw leningen, hypotheeklening, verzekeringen en beleggingen. Vandaag telt het Belgisch Hypotheek Centrum 15 adviseurs en 6 administratieve krachten die er voor zorgen dat er steeds kan gezocht worden naar de beste oplossing voor elke klant. De hoofdzetel bevindt zich op de verbindingsweg N3 Sint-Truiden – Tienen. Er staat in elke regio een adviseur te uwer beschikking om die overname, verbouwingswerken, aankoop of nieuwbouw te realiseren. Kortom, indien u een gespecialiseerde kredietverlener zoekt, dan is Belgisch Hypotheek Centrum uw partner! Contacteer ons voor een gratis en geheel vrijblijvende offerte.
25 Nov 2010
170
Share Video

0:39
Ja ook in België hebben ze domme blondjes
5 Feb 2008
11607
Share Video

0:45
*******goudengids.truvo.be/ms/ms/belgische_goudcentrale_bvba+goud_-_aankoop_verkoop+antwerpen+ms-121978+p-2.html Reeds 27 jaar uw huis van vertrouwen! U bent bij ons altijd van harte welkom. Bij ons kunt u uw goud, zilver, juwelen en sieraden tegen eerlijke prijzen kopen en verkopen. Laat u aangenaam verrassen door de hoge goudprijs en kom eens langs! Uw sieraden kunt u bij ons ook in veilige handen achterlaten om ze vakkundig te laten herstellen of oppoetsen. In ons eigen atelier verzorgen wij herstellingen aan uw beschadigde juwelen met de grootst mogelijke zorg en vakmanschap. Wij hebben een rijk en gevarieerd aanbod aan juwelen en sieraden. U vindt bij ons een schitterend assortiment aan ringen, trouwringen, halskettingen en andere gouden en zilveren sieraden. Wij bieden zowel nieuwe als tweedehands juwelen aan zodat er voor iedereen iets moois te vinden is, en dit in alle prijsklassen. Officiële verdeler van Ice Watch Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie of kom gerust eens langs!
16 Sep 2010
624
Share Video

0:45
Best Caviar te Dilbeek, regio Brussel is invoerder van exclusieve producten. Zo kan u bij ons op afspraak terecht voor kaviaar, king crab uit Noorwegen en langoustines uit Nieuw-Zeeland. Daarnaast kan u hier ook terecht voor topwijnen uit Italië, Oostenrijk en Uruguay Wij brengen uw eierpasta op smaak met olijfolie, balsamico, mostarda en risotto. Naast al deze producten kan u ook cognac, grappa en limoncello online kopen. Aarzel niet en bestel online onze Royal Belgian Caviar of Aceto Balsamico Tradizionale di Modena. Aarzel niet ons te contacteren voor verdere info.
31 Mar 2011
473
Share Video

3:49
6 Feb 2013
229
Share Video

3:40
Filmpje over de beste spits van de Belgische Competitie. Inclusief filmpjes van alle 8 goals die hij tot nu toe scoorde.
8 May 2008
360
Share Video

1:13
LOOQ Designermode, Münsterhof 14 und Kirchgasse 3, 8001 Zürich, TEL:+ 41-43-3550330, www.looq.ch, E-Mail: designermodelooq.ch LOOQ steht für besondere Mode mit hoher Individualität und grossem Überraschungspotential. Die Modeboutique präsentiert eine frische Auswahl neuer Schnitte und Stoffe in exzellenter Verarbeitungsqualität. Fashion Mode Damenmode altstadt niederdorf zürich Niederdorfstrasse Designer Boutique Fashion vandeforst yohji yamamoto limi feu peachoo+krejberg faliero sarti sara lanzi share spirit japanische belgische avantgarde Hannes Roether hannoh oberdorf style shopping tipps modetrends accessoires schuhe tsumori chisato casey Lilith hache
3 May 2011
1166
Share Video

0:45
*******alsputhalle.be/nl Beste Klant, Welkom in het restaurant Alsput te Halle! Wij zijn gelegen net aan de rand met Sint-Pieters-Leeuw in het groen van de Zennevallei. Ons volledige Alsputteam staat elke dag klaar om u een niet te vergeten lunch of diner aan te bieden. In ons restaurant serveren wij op en top de Belgische keuken met elke maand een te ontdekken suggestiemenu, klaargemaakt met de lekkerste producten die de streek te bieden heeft. Distributed by OneLoad****
12 Dec 2013
207
Share Video

0:45
Smakelijk eten bij Miam-Miam! *******miam-miam-heist.be/nl Bij een bezoekje aan Heist mag een hapje en een drankje bij Miam-Miam zeker niet ontbreken. Dit Restaurant-Taverne-Pizzeria serveert smaakvolle Belgische specialiteiten en kraakverse steenoven pizza’s om vingers en duimen van af te likken! Distributed by OneLoad****
15 Jan 2014
321
Share Video

2:48
me landboarding
12 Jul 2008
422
Share Video

2:04
Why?
27 Jun 2009
1331
Share Video

0:20
Bart en kevin van *******www.humormakers.be Via deze weg tonen ze hun fotos.
14 Oct 2010
372
Share Video

1:07
In 1984 startte Jacques Claeys een eigen garage, 4 jaar later werd hij officieel Hyundai-dealer. Oorspronkelijk was het niet de bedoeling om al takelend de kost te verdienen. Origineel werd een takelwagen in gebruik genomen om de klanten van de garage in geval van nood bij te staan. Wat startte als een bijkomende service, groeide uit tot de core-business van het bedrijf. Met een vloot van 8 wagens is depannage en berging de kernactiviteit van Claeys geworden. Bij Claeys kan u bovendien terecht voor herstelling van alle merken en het huren van wagens. Verder zijn we ook verdeler van auto’s zonder rijbewijs zoals de Ligier en Due. Aarzel niet ons te contacteren voor bijkomende inlichtingen.
31 Mar 2011
248
Share Video

1:19
Benny Bourgois met zijn spannende boek 'De redding uit het heelal.' Prachtige visie op de toekomst, wat er gebeuren staat met onze leefwereld zonder in te grijpen, en humor van de bovenste plank. Met dit globalwarming, humor sciencefiction verhaal geeft Benny via zijn boek en website *******www.bennybourgois.be , als eerste een teken van hoe het ook anders kan. (isbn en verdere informatie is te vinden via zijn website.)
23 Apr 2012
133
Share Video

2:12
Een fotoshoot van onze Belgische Rad van fortuin meid. Zoe van Gastel.
25 Mar 2007
7497
Share Video