Results for: breedbeeld Search Results
Family Filter:
1:38
Dankzij de hoge contrastratio (DFC 5000:1), de snelle responstijd (2 ms) en toepassing van de unieke LG Flatron F-engine geeft deze 20"LCD breedbeeld monitor een aan perfectie grenzende realistische beeldweergave. Dank zij de innovatieve USB Multilink technologie kunnen in een handomdraai meerdere beeldschermen worden aangesloten. Met de L206WU is dit een kwestie van eenvoudig via de usb-poort inpluggen. Zo kunnen tot 6 beeldschermen op de notebook of pc worden aangesloten
24 Sep 2008
1075
Share Video

1:29
Tot 6 beeldschermen aan je notebook of pc Voor grafische designbureaus, ict-bedrijven, beveiligingsbedrijven of datacenters is de L206WU een uitkomst. Dank zij de innovatieve USB Multilink technologie kunnen in een handomdraai meerdere beeldschermen worden aangesloten. Installatie van extra beeldschermadapters of extra driversoftware is niet nodig. De beeldschermen configureren zichzelf.
30 Mar 2008
1933
Share Video

1:38
Dankzij de hoge contrastratio (DFC 5000:1), de snelle responstijd (2 ms) en toepassing van de unieke LG Flatron F-engine geeft deze 20"LCD breedbeeld monitor een aan perfectie grenzende realistische beeldweergave. Door de innovatieve USB Multilink technologie kunnen in een handomdraai meerdere beeldschermen worden aangesloten. Wanneer met veel verschillende vensters of applicaties wordt gewerkt, is het prettig om het pc bureaublad over meerdere schermen te kunnen uitbreiden. Met de L206WU is dit een kwestie van eenvoudig via de usb-poort inpluggen. Zo kunnen tot 6 beeldschermen op de notebook of pc worden aangesloten. Installatie van extra beeldschermadapters of extra driversoftware is niet nodig. De beeldschermen configureren zichzelf.
26 Mar 2008
3544
Share Video