Results for: centraal Search Results
Family Filter:
1:33
"Beyond the steppes" vertelt de gedwongen reis van een jonge Poolse vrouw naar de steppes van Centraal-Azië. In 1940 worden Nina en haar baby door het Sovjet leger gedeporteerd naar de verre landen van de USSR. Ze moet daar in een sovchoze werken onder toezicht van de Russische politieke politie. Wanneer haar zoontje ernstig ziek wordt, vertrekt ze samen met de Kazakse nomaden op zoek naar geneesmiddelen... "Beyond the steppes" is een intiem portret van deze vrouw die gedwongen wordt om te strijden tegen de extreme omstandigheden van deze onmenselijke omgeving.
19 Oct 2010
684
Share Video

0:45
Parfumerie Parfuma BVBA is uw specialist in parfums voor man en vrouw te Antwerpen. Filosofie: * Professioneel opgeleide consulenten begeleiden u, als de besten, naar het meest geschikte cosmetica product! * Advies op maat, is onze grootste troef! * Resultaatgerichte schoonheidsbehandelingen staan centraal. * Frequent volgen we de laatste trends in cosmetica op. * Uniek is, ons uitgebreid aanbod in huidverzorging, make-up en geuren, van de allerbekendste tot de zeer exclusieve merken. * Mooi en fris zijn onze winkels en beauty center, met veel ruimte en vrijheid. * Aandacht voor topkwaliteit, zowel voor dames als heren. Parfuma voordelen in de winkels: * Exclusieve merken die u enkel bij Parfuma kan ontdekken. * Uitnodigingen voor VIP-events, workshops, seizoenacties en merkanimaties. * Parfuma mailers van uw favoriete merk en vele extra’s. * Directe korting op ons groot assortiment met uitzondering van enkele merken. * Extra spaarsysteem, waarbij u per schijf van € 200 een Parfuma geschenkbon van € 5 ontvangt! Het wordt automatisch en doorlopend berekend op al uw aankopen. (niet geldig op de webshop) * Geen pasje, wel steeds uw naam opgeven bij al uw aankopen.
18 Oct 2010
262
Share Video

0:33
I.V.C.A. De Intercommunale Vereniging voor Crematoriumbeheer in de Provincie Antwerpen (I.V.C.A.) is een opdrachthoudende vereniging van 52 gemeenten uit de provincie Antwerpen, samen met het Provinciebestuur Antwerpen. Ze beheert 2 crematoria: Antwerpen en Turnhout. Het crematorium van Antwerpen is in werking sinds februari 1983, dat van Turnhout sinds september 1992. In beide crematoria staat opvang van familie en respect voor de overledene centraal. Naast een technische ruimte voor crematies, beschikken beide crematoria over aula's voor het houden van afscheidsplechtigheden en over diverse zalen voor uitvaartmaaltijden.
15 Nov 2010
206
Share Video

0:45
Gilleman NV - Gilcap, uw partner in beton, industriële bevloering en pompwerk. Gilleman NV is gespecialiseerd in beton een firma die 25 jaar geleden klein begon Dirk Gilleman startte met het polieren van garagevloeren al snel werd het gamma uitgebreid met grotere vloeren Het personeelsbestand werd ook versterkt er wordt nu met project- en ploegleiders gewerkt grote oppervlakken per dag is een optie en dit dankzij een goede organisatie Service en kwaliteit staan centraal gespecialiseerde groepen kennen elk hun verhaal de werken zijn over gans België verspreid beton voor alle doelen is onze specialiteit Contacteer ons voor al uw vragen of projecten, wij helpen u graag verder!
16 Nov 2010
554
Share Video

0:45
*******goudengids.truvo.be/ms/ms/orthodis_bvba+orthopedisten+tongeren+ms-129114+p-2.html ORTHODIS is een jong en dynamisch orthopedisch bedrijf (erkend door RIZIV) dat werd opgericht door Dirk Sorgeloose. U kan er terecht voor de vervaardiging van orthopedische schoenen en steunzolen. De aanmeetprocedure voor orthopedische schoenen verloopt in 5 stappen: maatnamevia blauwdruk met omtrekmaten, gips, vervaardiging van passchoen, vervaardiging van proefschoen en uiteindelijk keuze van model en kleur. Bij ons staan de klant en zijn wensen centraal: niet alleen techniek is belangrijk, ook de esthetiek wordt bij de vervaardiging van de orthopedische schoenen niet uit het oog verloren. Orthopedische schoenen kunnen (in tegenstelling tot wat de klant vaak denkt) ook modieus zijn. Omdat niemand graag wacht en iedere klant een persoonlijk advies verdient, wordt er enkel op afspraak gewerkt. Indien u zich moeilijk of niet kan verplaatsen worden de schoenen aan huis, in het ziekenhuis of revalidatiecentrum aangemeten. Hebt u vragen, neem dan even contact op met Dirk. Hij maakt met veel plezier even tijd voor U.
1 Dec 2010
627
Share Video

1:11
Its a dutch commercial from centraal Beheer a insurance company
4 Dec 2010
2924
Share Video

1:13
centraal beheer is a dutch insurance company famous for their commercials
4 Dec 2010
173
Share Video

1:03
Another funny commercial from the Dutch insurance company Centraal Beheer
4 Dec 2010
151
Share Video

0:36
Another funny commercial from the Dutch insurance company Centraal Beheer
4 Dec 2010
181
Share Video

1:13
another centraal beheer commercial
4 Dec 2010
390
Share Video

0:45
*******goudengids.truvo.be/ms/ms/gilleman+oudenaarde+ms-54434.html Gilleman NV is gespecialiseerd in beton een firma die 25 jaar geleden klein begon Dirk Gilleman startte met het polieren van garagevloeren al snel werd het gamma uitgebreid met grotere vloeren Het personeelsbestand werd ook versterkt er wordt nu met project- en ploegleiders gewerkt grote oppervlakken per dag is een optie en dit dankzij een goede organisatie Service en kwaliteit staan centraal gespecialiseerde groepen kennen elk hun verhaal de werken zijn over gans België verspreid beton voor alle doelen is onze specialiteit
10 Dec 2010
700
Share Video

0:45
Vandepaer te Herselt is uw aannemer woningbouw. Wij maken enkel gebruik van kwalitatieve materialen en dankzij onze jarenlange ervaring staan wij garant voor een perfecte afwerking van uw woning. Wenst u een bestaande woning aan te passen of volledig te renoveren? U bent bij ons aan het juiste adres! Algemene aannemer woningbouw Vandepaer bouwt villa’s, lofts, woningen en appartementen. Ook voor sleutel-op-de-deurprojecten kan u op ons rekenen. Wij hanteren alle bouwstijlen en hebben reeds tal van referenties. Voor alle dak- en afbraakwerken kan u eveneens bij ons terecht. Wij zijn werkzaam in Vlaanderen en Wallonië. Bouwen met Vandepaer betekent ook dat u op een uitstekende service mag rekenen. Wij stellen het persoonlijk contact met onze klant centraal. Wij houden ons aan onze afspraken en deadlines en adviseren u waar nodig. Wij gaan voor tevreden klanten! Kortom, bent u op zoek naar een aannemer in woningbouw gespecialiseerd in sleutel-op-de-deurprojecten of villabouw? Dan bent u bij Vandepaer aan het juiste adres!
15 Dec 2010
178
Share Video

0:50
Salt'n Pepper Al onze gerechten worden gemaakt met de verste ingrediënten en de grootste zorg. Bent u op zoek naar een origineel cado, vraag dan naar onze cadeaubon! Salt'n Pepper is een ruime, sober ingerichte zaak met een open keuken als centraal punt. De porties zijn erg groot, zorg dus maar dat je honger hebt voor 2 wanneer je aan tafel aanschuift. Salt'n Pepper is ook een cateringbedrijf voor groepen tot 50 personen. Ons cateringsmenu is een uitstekende oplossing voor zowel al uw privé als professionele etentjes. Wij zijn genomineerd voor de betere restaurants HORECA AWARDS 2008-2009 & eindigde 2de in de categorie buitenlandse keuken. Zin om ook eens te komen proeven? Kom snel eens langs of bel ons om te reserveren!
20 Dec 2010
870
Share Video

0:45
Alpha-West heeft steeds de motorhome die aan uw strenge eisen voldoet: betrouwbaar, perfect afgewerkt, gepersonaliseerd, en met uitstekende naverkoopdienst. Inzake verhuring zijn we zeer soepel: buiten het seizoen is het mogelijk een mobilhome te huren per dag. Voor onze tarieven verwijzen we graag naar de site van Alpha West Motorhomes. We nodigen U graag uit voor een vrijblijvend bezoek, tussen dinsdag en zaterdag. We zijn centraal gelegen in West-Vlaanderen, met name op de weg N32 Brugge - Roeselare te Torhout, en vlakbij het kruispunt met de N35 Diksmuide - Tielt en de N33 Oostende - Torhout. Vanop de E403 Brugge - Kortrijk - Tournai bereikt u ons via de afritten Torhout of Lichtervelde. Onze werkplaats is professioneel uitgerust voor het doen van jaarlijks onderhoud, herstellingen, het plaatsen van een luifel, airco, fietsrek of fietsbagage, satelliet voor TV, en dergelijke. Kom u vergewissen van ons vakmanschap en enthousiasme. In het andere geval adviseren we een bezoek aan onze website met als rubrieken: Verkoop: alle types vindt u er terug van onze topmerken Concorde, Rimor, Elnagh & Pössl, Verhuur: prijzen per type mobilhome & per huurperiode, Occasie: een geüpdatete lijst van alle tweedehandsmobilhomes met vermelding van de prijs, Promoties: een lijst van alle ex-verhuur mobilhomes en kampeerwagens in promotionele actie. We hebben referenties over gans West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen & Hainaut. Klanten komen namelijk voor onze kwalitatieve merken, onze onberispelijke service na de verkoop en ons ongedwongen enthousiasme. Zoals gezegd: een correct en gepersonaliseerd advies, een perfect product, een onberispelijke service na de verkoop, mede dankzij ons hoogtechnologisch service-center en een ongedwongen enthousiasme: daar maken we een punt van eer van. Bel ons vandaag nog voor meer inlichtingen!
1 Feb 2011
542
Share Video

0:45
De Bedstee / Ergorelax De Bedstee specialiseerde zich in het betere slaapcomfort en allerhande slaapproblemen. De vele ruglijders die geholpen werden hadden vaak ook last bij het langdurig zitten. Dit was de aanleiding om ons ook te specialiseren in ergonomisch zitcomfort. Duurzaamheid, ergonomie en design staan centraal in onze zaak. Wij zijn dan ook blij dat veel artsen, kinesisten en binnenhuis-architecten De Bedstee aanraden aan hun patiënten en klanten. Wij hopen ook U binnenkort te mogen ontvangen in onze zaak! www.debedstee.be & www.ergorelax.be
1 Feb 2011
378
Share Video

1:42
Na de dood van zijn geliefde vrouw Tanya, vraagt Miron aan zijn collega Aist om hem te helpen afscheid van haar te nemen volgens de rituelen van de Merya cultuur. De Merya is een oude stam uit een kleine regio in West-Centraal Rusland. De twee mannen beginnen aan een reis van duizenden kilometers over de grenzeloze landschappen. En met hen, twee kleine vogels in een kooi. Onderweg deelt Miron intieme herinneringen over zijn huwelijksleven. Wanneer ze de oevers van het heilige meer bereiken om voorgoed afscheid te nemen van Tanya, beseft Miron dat hij niet de enige was die Tanya lief had.
24 Feb 2011
408
Share Video