Results for: dakwerken Search Results
Family Filter:
0:57
*******goudengids.truvo.be/ms/ms/abeloos_bvba+dakwerken+kortenberg+ms-38711+p-2.html - Abeloos te Kortenberg is uw specialist in daken en platte daken.
9 May 2010
441
Share Video

0:23
*******dakwerken.be Op zoek naar een dakwerker | leverancier | fabrikant? Wij hebben de oplossing! Waar? renoveren van daken renovatie dak herstellen van daken dak herstellen dak plaatsen plaatsen van daken isoleren van daken dakisolatie bij nieuwbouw en renovatie kan ik een gratis offerte aanvragen voor daken gids zoeken voor daken vakman | waterdicht | roofing daken | epdm dakbedekking | vakmannen Gent | Antwerpen | Sint-niklaas | Brugge | Oostende | De Panne | Nieuwpoort | Aalst | Luiven | Beringen | Genk | Sint-Truiden | Beveren | nieuw dak plaatsen |
5 May 2010
1905
Share Video

2:54
*******goudengids.truvo.be/ms/ms/algemene_dakwerken_volckaert_johan_bvba+dakwerken+destelbergen+ms-122300.html Algemene dakwerken én specialist in renovaties. Contacteer ons vrijblijvend, we informeren u zoals het hoort!
20 Jun 2010
282
Share Video

1:08
Ons familiebedrijf van vader op zoon is sinds 1972 uw specialist in dakwerken. Daarnaast hebben we nog 5 werknemers en de werkgever werkt altijd zelf mee. Wij zijn gespecialiseerd in leien en tegelpannen, lood- en zinkwerken, platte daken met rubber, zowel nieuwbouw als verbouwing. Al onze werken worden uitgevoerd met natuurlijke materialen met 10 jaar garantie! Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie of voor een gratis offerte!
13 Aug 2010
344
Share Video

0:48
*******goudengids.truvo.be/ms/ms/debrabandere_bvba+dakwerken+kortrijk+ms-113990+p-2.html Debrabandere uit Kortrijk uw partner in dakwerken. U kan op ons rekenen voor pannen, leien, gevelbekledingen maar ook voor de vernieuwing van schouwen en het plaatsen van flexibele pijpen. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een prijsofferte!
17 Aug 2010
236
Share Video

1:00
*******goudengids.truvo.be/ms/ms/asfaltwerken_vandenbulcke_bvba+zwevegem+ms-114367+p-2.html Asfaltwerken Vandenbulcke, uw partner in asfaltwerken en dakwerken uit Zwevegem. Wij zijn meesters in platdakverdichting. U kan op ons rekenen voor het asfalteren en isoleren van platte daken, zowel privaat als industrieel voor renovatie en nieuwbouw. Meer informatie of een prijsofferte? Neem vandaag nog contact met ons op!
17 Aug 2010
249
Share Video

0:45
*******goudengids.truvo.be/ms/ms/dakwerken_van_houtte+dakwerken+boom+ms-122990.html Dakwerken Van Houtte, uw dakwerker voor platte daken Roofing-Leien-Pannen Plaatsen van veluxramen Dakgootbekleding in pvc Zelfwerkend patroon-Geregistreerd aannemer 10 jaar garantie Ook herstellingen
10 Sep 2010
321
Share Video

0:45
*******goudengids.truvo.be/ms/ms/geens_luc_bvba+dakwerken+lint+ms-121239+p-2.html Bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer gespecialiseerd in dakwerken, dan moet u ongetwijfeld bij Luc Geens uit Lint zijn. Luc Geens is de geschikte partner voor uw dakwerken, zowel voor platte en hellende daken als daken met pannen, leien, roofing, zink en lood. Wij plaatsen zowel daken bij nieuwbouw als bij renovatie, maar ook voor gevelbekleding en sanitair kunt u terecht bij ons. Wij houden ons bovendien steeds aan afgesproken termijnen aan een correcte prijs. Aarzel dus niet langer en bel of mail ons vandaag nog voor meer informatie!
15 Sep 2010
431
Share Video

1:51
Durieux is gespecialiseerd in dakwerken, gevelwerken, lood- & zinkwerken. Specialiteit: platte daken roofing EPDM/resitrix Herstelling van stormschade binnen de 24u. Contacteer Durieux voor meer informatie over onze dakwerken en gevelwerken, wij helpen u graag verder!
16 Sep 2010
1677
Share Video

0:45
*******goudengids.truvo.be/ms/ms/brasschaatse_schaliendekkers+dakwerken+brasschaat+ms-119163+p-2.html Brasschaatse Schaliëndekkers is de specialist voor al uw dakwerken en daktimmerwerken. Zowel voor nieuwbouw als renovaties zijn we de geschikte partner. We kunnen alle soorten dakwerken voor u uitvoeren: roofing, pannen, natuurleien, kunstleien, ... Het plaatsen van Velux dakramen en lichtkoepels behoort eveneens tot onze activiteiten. Verder kan u ook op ons rekenen voor allerlei zinkwerken, koperwerken en loodwerken. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in gevelbekleding. De zelfwerkende patroon met geschoold personeel en onze 25 jaar ervaring staan garant voor een tiptop afwerking. Bovendien bieden wij u op alle dakwerken en daktimmerwerken een garantie van maar liefst 10 jaar. Kortom, bent u op zoek naar een evaren vakman voor uw dak- of daktimmerwerken? Dan bent u bij Brasschaatse Schaliëndekkers beslist aan het juiste adres. Contacteer ons vandaag nog voor een gratis bestek!
16 Sep 2010
377
Share Video

1:03
C.S.C. is uw specialist voor alle dakwerken! C.S.C. bvba combineert de beste prijs met de beste kwaliteit. Wij bieden u gratis degelijke en uitgebreide offertes met een gratis dakinspectie (incl. deskundig advies). zodat u geen verrassingen tegenkomt. Wij zijn een erkend aannemer voor klasse 1 D8-D12-D22, Onze zaakvoerder werkt zelf mee op de werken en zorgt voor een flexibele en efficiënte uitvoering van de werken. C.S.C. gebruikt uitsluitend eigen materiaal, zo vermijden we een grote huurkost en kunnen we de prijs voor u verlagen. Wij voeren dakwerken uit, zoals roofing, pannen of leien leggen, voor nieuwbouw, renovatie of herstellingen. Ook in het plaatsen van dakgoten in PVC, koper en zink zijn wij zeer bedreven. Wij plaatsen velux dakramen en koepels en voeren gevelbkledingswerken uit in alle materialen, zoals ceder, houtbekleding, sidingmultiboard, leien, zink enz... U kan steeds onze toonzaal bezoeken in de Ossenblokstraat 17 in 2040 Antwerpen. Wij werken voor prvivé- en industrieklanten.
20 Sep 2010
407
Share Video

0:45
Algemene Dakwerken Wauters & Bollion te Wilsele - Leuven verzorgt graag uw daktimmerwerk, isolatiewerken en sidings (gevelbekledingen). U kan bij hen terecht voor nieuwbouw, maar ook voor renovatie en herstellingen. Wij zijn geregistreerd aannemer. Vraag vrijblijvende info en offerte. Bij algemene dakwerken Wauters & Bollion kan u terecht voor - pannen en leien - platte daken, roofing, rubber en EPDM - zinkwerk en koperwerk (dakgoten)
18 Oct 2010
490
Share Video

0:45
B en B WERKEN Dakwerken regio Antwerpen B en B WERKEN heeft reeds vele jaren ervaring met het plaatsen van EPDM rubberdaken. Wij zijn speciaal opgeleid voor het plaatsen van de beste rubber die momenteel op de markt is, IRS Master Systems. Het betreft een rubber van 2,14mm dikte voorzien van een niet geweven cachering. 50 jaar productgarantie. Tevens plaatsen wij ook puntdaken, renoveren uw schouwen en schilderen of bekleden uw dakgoten. B en B WERKEN is thuis in al uw dakwerken. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, neem gerust contact met ons op
20 Oct 2010
153
Share Video

0:45
B en B WERKEN Dakwerken regio Antwerpen B en B WERKEN heeft reeds vele jaren ervaring met het plaatsen van EPDM rubberdaken. Wij zijn speciaal opgeleid voor het plaatsen van de beste rubber die momenteel op de markt is, IRS Master Systems. Het betreft een rubber van 2,14mm dikte voorzien van een niet geweven cachering. 50 jaar productgarantie. Tevens plaatsen wij ook puntdaken, renoveren uw schouwen en schilderen of bekleden uw dakgoten. B en B WERKEN is thuis in al uw dakwerken. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, neem gerust contact met ons op
20 Oct 2010
462
Share Video

0:45
Dakwerken Wattel te Wervik is een jong bedrijf uitgegroeid uit de Firma Joël Wattel - Clycq. Didier Wattel zet de traditie van vele generaties dakdekkers voort. Samen met zijn medewerkers staat hij U ten dienste voor al uw dak- , zink- en / of asfaltwerken. Ook voor het bekleden van gevels met leien kunnen wij U van dienst zijn. Graag geven we hier enkele voorbeelden van de uitgevoerde werken.
25 Oct 2010
435
Share Video

0:45
Jacobs voert alle dakwerken uit. Zowel in nieuwbouw- als renovatieprojecten. Met focus op die laatste. Wij zijn thuis op ‘gewone’ en platte daken. Kleine herstelling, grondige verbouwing of een volledig nieuw dak? Reken op ons vakmanschap! Nooit dakloos Dakbedekking met leien of pannen? Hebt u een zinken of koperen uitvoering? Geen enkel probleem: Jacobs werkt met alle materialen. Ook roofing plaatsen of vervangen is perfect mogelijk. Op zoek naar EPDM rubber voor uw dak? Wij helpen u meteen voort. Ervaring Met Jacobs vindt u een betrouwbare partner. Onze grootste troeven? Meer dan 25 jaar ervaring en een vakkundige zaakvoerder die uw project heel persoonlijk opvolgt. Meer info nodig? Vraag ons vrijblijvend een prijsofferte. Of geef ons een seintje.
26 Oct 2010
260
Share Video