Results for: deventer Search Results
Family Filter:
3:46
A video from 90 Ferrari's leaving Deventer, including 2 Enzo's, a couple of 599 Fiorano's and much more.
3 May 2007
934
Share Video

1:40
30' before the match Ajax vs Go Ahead Eagles - Deventer 21.07.2007 --Sent via *******heyspread**** : Upload videos to multiple sites quickly
18 Sep 2007
4834
Share Video

4:59
Meer informatie: *******www.allround-fotografie****/bruidsreportage/ - Voor het vastleggen van de trouwreportage van Renée en Jason gingen we zo'n 22 kilometer oostwaarts, net over de IJssel, naar Deventer. Daar begonnen we met het fotograferen van de voorbereidingen van Renée. Even later werd zij door haar aanstaande echtgenoot Jason opgehaald. Samen met het bruidspaar gingen wij naar de parkeerplaats aan de andere kant van de IJssel, bij het IJsselhotel, alwaar de daggasten zich al hadden verzameld. Met het veerpontje voeren we weer terug over de IJssel en in Deventer (Overijssel) wandelden we naar het Landshuis. In het Landshuis in Deventer vond de huwelijksvoltrekking plaats. Na afloop hebben we op de aanwezige kermis nog een paar leuke foto's geknipt en gingen we via het veerpontje en daarna met de auto's richting Terwolde, naar café "Dorpszicht". De daaropvolgende anderhalf uur genoot het gezelschap van een lunch, waarna wij de groepsfoto's hebben gemaakt. Tenslotte waren er allerlei oud-Hollandse spellen georganiseerd voor het gezelschap, waar we ook nog foto's van hebben gemaakt.
22 Jun 2011
209
Share Video

3:33
Meer informatie: *******www.allround-fotografie****/bruidsreportage/ - Op de trouwdag van Monique en Sander ging onze trouwfotografe naar Monique om haar voorbereidingen te fotograferen in Deventer (Overijssel) en de trouwfotograaf reed door naar Sander in Diepenveen. De klokken in de camera's stonden op de seconde gelijk, dus zo hebben we aan "beide kanten" een mooi chronologisch overzicht gecreëerd van hun trouwdag. Eduard vertrok een paar minuten voor Sander, om zo ook de aankomst van Sander bij zijn bruid en het aanbellen aan de voordeur te kunnen fotograferen. In de crèmekleurige Volkswagen Kever cabriolet gingen we naar het IJsselhotel in Deventer. Daar hebben we aan de IJssel -temidden van de zonminnende badgasten- de bruidsreportage/trouwreportage gemaakt. De ene keer gebruikten we Deventer als achtergrond, de andere keer slechts de IJssel. Al met al is het een schitterende reportage geworden. Nadat het huwelijk was gesloten in het IJsselhotel in Deventer werd er getoast en hebben we nog de groepsfoto's gemaakt.
4 Aug 2011
179
Share Video

0:50
<a href="*******www.bedrijfs-kleding-bedrukken.nl">Bedrijfskleding Bedrukken Deventer</a>: full color instrijk emblemen zijn de beste oplossing voor het laten bedrukken van bedrijfskleding, werkkleding, sportkleding of andere kleding of textiel, onze strijklogo's het mooie alternatief voor geborduurde emblemen! ======= Goedkoper, mooier en sneller kan niet: gaat u snel naar www.strijklogo.nl ======= ======= Dé embleem specialist van Nederland en België ======= Op *******www.bedrijfs-kleding-bedrukken.nl of www.strijklogo.nl kunt u met een paar muisklikken logo's, badges of emblemen van foto kwaliteit ontwerpen. Of u nu in Deventer woont of werkt, of ergens anders, in Nederland of in Belgie, dat maakt niet uit, want wij werken volledig via het internet en de verzending gaat per post. U kunt bij het ontwerpen ook eenvoudig uw eigen plaatje of logo inladen. Na de ontvangst van de bestelling in Deventer zijn de emblemen door uzelf eenvoudig op kleding of ander textiel te strijken of in te strijken. En een kind kan de was doen, zo gemakkelijk is het: het is nog nooit fout gegaan als u de eenvoudige gebruikshandleiding gewoon volgt. Maar vanzelfsprekend kunt u ze ook op kleding gaan borduren. En de fullcolor emblemen zijn kookwasbestendig en chemisch reinigbaar, ook na veel wasbeurten blijven de kleuren prachtig! Gaat u dus snel naar *******www.bedrijfs-kleding-bedrukken.nl of www.strijklogo.nl voor <a href="*******www.bedrijfs-kleding-bedrukken.nl">bedrijfskleding bedrukken Deventer</a>.
11 Jul 2012
238
Share Video

1:08
Salland Storage biedt Goedkope Opslagruimte Huren Deventer Arnhem Apeldoorn,Tijdelijke opslagruimte huren, Gewoon droge en Veilige inboedelopslag huren deventer,nostalgische hal,Verhuisdozen kopen in Deventer Wijhe en Twello,biedt opslagruimte om uw woning verkoopklaar te maken. biedt StowBox is een prijswinnend concept. Zijn wij de juiste partij voor Seizoensgebonden opslag in Deventer ,Goedkope administratie archiefopslag , Wij bieden goedkope opslag en Bedrijfsvoorraad opslag Veilig, goedkoop en met maximale flexibiliteit . Voor ieder budget een maatoplossing Kantoorruimte te huur Deventer . salland storage biedt buitenterrein is volledig omheind, bestraat en beveiligd in deventer.
10 Feb 2017
205
Share Video

2:03
Photos from the Ferrari Relay the Netherlands combined in a movie.
2 May 2007
649
Share Video

2:38
Photos from the Ferrari Relay the Netherlands combined in a movie.
29 Apr 2007
1691
Share Video

3:08
Photos from the Ferrari Relay the Netherlands combined in a movie.
29 Apr 2007
2325
Share Video

0:38
3 top talents in Freestyle Motorcross jump the famous Wilhelminafountain in Deventer, the Netherlands, performing startling jumps such as the Superman, Lazy Boy and one of the most extreme of them all: the backflip! Enjoy the video!
18 Mar 2007
6228
Share Video

0:14
part of 100 ferrari's cruisin' by
22 Apr 2007
3808
Share Video

2:01
Bereits vor 35 Jahren stürzte sich der erste Wahnsinnige mit seinem Surfbrett in eine Flusswelle. Frei nach dem Motto „People are more interested in people than anything else“ stehen bei keep surfing neben atemberaubenden Surf-Aufnahmen vor allem die ausgefallenen Lebensentwürfe seiner Protagonisten im Mittelpunkt, die unterschiedlicher nicht sein könnten. Dabei vermittelt keep surfing fast nebenbei, dass die Stadt München viel mehr ist als nur die Heimat wohlhabender Bier- und Brezelliebhaber. Der Film wirft einen Blick auf das anarchistische Herz der Stadt, zeigt sie als Heimat von Individualisten und als einen Ort, von dem aus diese Jungs in die weite Welt aufbrechen. Trotz aller Gegensätze führt sie die Welle im Herzen Münchens immer wieder zusammen.
16 Aug 2010
1200
Share Video