Results for: eho Search Results
Family Filter:
3:57
Κωνσταντίνος Αργυρός - Σ' Έχω Ξεπεράσει (Dj Dimitris Anastasopoulos Intro)
26 May 2019
27
Share Video

2:38
Χρήστος Μάστορας - Δεν Έχω Ιδέα (Dj JINO Piano Intro Cut & Club Remix)
2 Jun 2019
109
Share Video

3:28
Χρήστος Μάστορας - Δεν Έχω Ιδέα (Otherview & Vasilis Koutonias Remix)
9 Jun 2019
37
Share Video

3:56
Music - Lyrics - Arranged - Mastering: Christoforos Orfanidis Vocal: Christoforos Orfanidis Back vocals: Chrissa Mastrogianni Guitars: Kostas Papargiropoulos EDITS Directed: Eduard Filmmaker Model: Eleni Michael Makeup Artist: Diana studio LYRICS: Σ' έχω ερωτευτεί απ'τη πρώτη στιγμή και όλη μου τη ζωή άλλαξες. Σ' έχω ερωτευτεί και απ'το πρώτο φιλί την πόρτα του παραδείσου μου άνοιξες. Σ' έχω ερωτευτεί.. 'Οσο θα είσαι δίπλα μου, όλα θα ανθίζουν γύρω μου. 'Οσο θα μ' αγαπάς, θα έχω λόγο να ζω. Όσο το χέρι μου κρατάς, θα΄σαι και ο χτύπος της καρδιάς. 'Οσο θα με φιλάς, θα έχω λόγο να ζω. Σε θέλω σαν τρελός, σε θέλω σαν τρελός.. Σ' έχω ερωτευτεί απ'τη πρώτη στιγμή και εύχομαι να μην ονειρεύομαι. Σ' έχω ερωτευτεί, τα πάντα είσαι εσύ δίπλα σου κάθε λεπτό μαγεύομαι. Σ' έχω ερωτευτεί.
17 Jun 2019
35
Share Video

3:29
Μουσική: Χρήστος Σαντικάι Στίχοι: Γρηγόρης Βαξαβανέλης Σκηνοθεσία: Sherif Francis Ενορχήστρωση & Παραγωγή: Παναγιώτης Μπρακούλιας Programming - Πλήκτρα: Παναγιώτης Μπρακούλιας, Χρήστος Σαντικάι Κιθάρες: Παναγιώτης Μπρακούλιας Βιολί: Κώστας Χατζόπουλος Γκάϊντα - Καβάλ - Κλαρίνο: Αποστόλης Μαλλιάς Φωνητικά: Νικηφόρος, Χρήστος Σαντικάι Recording - Μixing - Μastering: Παναγιώτης Μπρακούλιας (Track Factory Recording Studio) Styling: Έλενα Βαζούρα Hair Styling: Κωνσταντίνος Ευθυμίου Makeup: Ili Mavroidakou Model: Ιωάννα Παπαγιάννη Ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια το συνεργείο φορτηγών "Ντίνος" LYRICS: Περιμένω ακόμα να έρθεις στο ίδιο το μέρος που έφυγες Δε κλειδώνω την πόρτα ανάβω τα φώτα και βάζω ποτό.. Περιμένω ακόμα παγώνω το σώμα που κάποτε έκαψες Θα έρθεις απόψε ή θα έρθω να σε βρω.. Έχω τα δικά μου μα έχω κι εσένα συνέχεια μες το μυαλό Γύρισε κοντά μου δε γίνεται να’σαι με άλλον στον κόσμο αυτό Έχω τα δικά μου μα έχω κι εσένα εκεί που πονάω χτυπάς Έχω τα δικά μου έχω τα δικα σου θα’ρθω να σε βρω.. Έτοιμασου.. Περιμένω ακόμα σημάδι μηνύματα στέλνω , δε νοιάζεσαι Προσπαθείς να με πείσεις πως έχεις αλλάξει και δε μ’αγαπάς Περιμένω ακόμα και κάνω εικόνα αλλού να μοιράζεσαι Κι αυτο με τρελαίνει όσο εσύ δεν απαντάς.. Με πειράζει που σε βλέπω να χαμογελάς αλλού Με πειράζει που δεν είσαι σήμερα εδώ Με πειράζει τ’άρωμα σου να αισθάνομαι παντού Έχω φτάσει σε σημείο παρανοϊκό
20 Jun 2019
62
Share Video

3:55
Χρήστος Μάστορας - Δεν Έχω Ιδέα (Gabieris & Konstantopoulos Remix)
23 Jun 2019
20
Share Video

3:25
Χρήστος Μάστορας - Δεν Έχω Ιδέα (Argiris Dales Remix)
3 Jul 2019
26
Share Video

3:17
Ελεονώρα Ζουγανέλη - Κάπου Σ΄έχω Ξαναδεί (DJ Pantelis Official Remix)
5 Jul 2019
27
Share Video

3:07
Χρήστος Μάστορας - Δεν Έχω Ιδέα (Tsiolkas D Club Edit Remix)
8 Jul 2019
32
Share Video

3:00
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Κάπου Σ' Έχω Ξαναδεί (Dj Kostis-Ks Edit 2019)
12 Jul 2019
58
Share Video

3:38
Χρήστος Μάστορας - Δεν Έχω Ιδέα With You (JoDi Mashup Edit)
20 Jul 2019
19
Share Video

3:50
Mister Djs feat. Χρήστος Μάστορας - Δεν Έχω Ιδέα (Progressive Remix)
20 Aug 2019
42
Share Video

3:35
Στίχοι: Τσαμπίκος Παπαλέξης Μουσική: Τσαμπίκος Παπαλέξης - Κώστας Μίγκλης Ενορχήστρωση: Κώστας Μίγκλης - Σταύρος Κωστομοίρης Μίξη - mastering: Σταύρος Κωστομοίρης Πλήκτρα: Κώστας Μίγκλης - Σταύρος Κωστομοίρης Κιθάρες: Δημήτρης Κωστομοίρης Επιμέλεια παραγωγής: studio BroΧ LYRICS: Πέρασα πολλά νύχτες που χαράξανε σημάδια στο κορμί μου Πλήρωσα ακριβά όμως το κατάφερα να είσαι εδώ μαζί μου Πέρασα πολλά όμως αποφάσισα να φτάσω ως το τέλος Όσο κι αν χτυπά η ζωή κατάστηθα δεν είμαι ο χαμένος .. Γιατί έχω εσένα μόνο εσένα Ότι κι αν έρθει ξέρω πως θα το περάσουμε μαζί γιατί έχω εσένα μόνο εσένα κάθε εμπόδιο που θα έρθει αγκαλιασμένους θα μας βρει Πέρασα πολλά όνειρα που κάηκαν και μια καρδιά που τρέμει Πάθη μυστικά τόσα μας πονέσανε δεν γίναμε όμως ξένοι.
24 Aug 2019
21
Share Video

1:53
Κωνσταντίνος Αργυρός - Σ' Έχω Ξεπεράσει (STAiF Private Uptempo Mix 2k19)
20 Sep 2019
37
Share Video

3:00
Μουσική: Ηλίας Καμπακάκης Στίχοι: Ελένη Γιαννατσούλια Ενορχήστρωση: Ανδρέας Γιατράκος Παραγωγή: Νίκος Μακρόπουλος LYRICS: Τα έχω όλα, έχω φίλους και δρόμους για να δραπετεύσω και θησαυρούς του κόσμου ήλιους δικές μου νύχτες για να αλητέψω. Τα έχω όλα, συγκινήσεις, τρόπους για να ησυχάσω νυχτερινές περιπλανήσεις, μια πόλη που δεν την αλλάζω. Τα έχω όλα, μα όχι εσένα που είσαι το άλλο μου μισό και τα ανταλλάσσω ένα ένα για τα δικά σου σ’αγαπώ, τα έχω όλα, μα όχι εσένα που επιλέγεις να κρυφτείς υπάρχω, ζω με απωθημένα και λόγια ανείπωτα δεν έχω τίποτα αφού δεν έχω εσένα. Τα έχω όλα, έχω χρόνο και όση θέλω ελευθερία παρέες έχω να γλιτώνω και θέμα σε άλλη ιστορία. Τα έχω όλα, μουσικές και ένα παράθυρο με θέα δουλειά και σπίτι εκδρομές μου και συναισθήματα και νέα Τα έχω όλα, μα όχι εσένα που είσαι το άλλο μου μισό και τα ανταλλάσσω ένα ένα για τα δικά σου σ’αγαπώ, τα έχω όλα, μα όχι εσένα που επιλέγεις να κρυφτείς υπάρχω, ζω με απωθημένα και λόγια ανείπωτα δεν έχω τίποτα αφού δεν έχω εσένα.
12 Oct 2019
68
Share Video

3:00
Μουσική: Ηλίας Καμπακάκης Στίχοι: Ελένη Γιαννατσούλια Ενορχήστρωση: Ανδρέας Γιατράκος Παραγωγή: Νίκος Μακρόπουλος Σκηνοθεσία - Γιάννης Παπαδάκος Έπαιξαν οι μουσικοί: Πλήκτρα - Programming: Λεωνίδας Τζίτζος κΚιθάρες: Αντρέας Γιατράκος Βιολιά: Θάνος Γκιουλετζής Cello: Μιχάλης Πορφύρης Ακουστικές κιθάρες: Στέλιος Μπινιάρης Μίξη - Mastering: Κωνσταντίνος Παντζής LYRICS: Τα έχω όλα, έχω φίλους και δρόμους για να δραπετεύσω και θησαυρούς του κόσμου ήλιους δικές μου νύχτες για να αλητέψω. Τα έχω όλα, συγκινήσεις, τρόπους για να ησυχάσω νυχτερινές περιπλανήσεις, μια πόλη που δεν την αλλάζω. Τα έχω όλα, μα όχι εσένα που είσαι το άλλο μου μισό και τα ανταλλάσσω ένα ένα για τα δικά σου σ’αγαπώ, τα έχω όλα, μα όχι εσένα που επιλέγεις να κρυφτείς υπάρχω, ζω με απωθημένα και λόγια ανείπωτα δεν έχω τίποτα αφού δεν έχω εσένα. Τα έχω όλα, έχω χρόνο και όση θέλω ελευθερία παρέες έχω να γλιτώνω και θέμα σε άλλη ιστορία. Τα έχω όλα, μουσικές και ένα παράθυρο με θέα δουλειά και σπίτι εκδρομές μου και συναισθήματα και νέα Τα έχω όλα, μα όχι εσένα που είσαι το άλλο μου μισό και τα ανταλλάσσω ένα ένα για τα δικά σου σ’αγαπώ, τα έχω όλα, μα όχι εσένα που επιλέγεις να κρυφτείς υπάρχω, ζω με απωθημένα και λόγια ανείπωτα δεν έχω τίποτα αφού δεν έχω εσένα.
14 Oct 2019
95
Share Video