Results for: fritts Search Results
Family Filter:
4:12
the power of a solar panel by using a Fresnel Lens and doubling the sunlight reaching the panel.
1 Oct 2008
4762
Share Video

0:42
Utilizziamo le erbe fritte per decorare i nostri piatti
14 May 2009
549
Share Video

9:49
Rosa gubben gör reklam (på ett lite annorlunda sätt) för festival 0413 i festivalstaden Eslöv. Se och njut när den rosamålade mannen ger sig ut på stadens gator. 8 Augusti, i Trollsjöparken är det dags igen för tredje året i rad! Massor med musik och härlig festivalkänsla, fritt inträde, så kom och njut av musiken och sommarvärmen i gröngräset.
28 Jun 2009
309
Share Video

1:21
Familjefilmen KLARA är fritt baserad på Pia Hagmars populära böcker om hästtjejen Klara. Idag finns 18 böcker om Klara utgivna, den senaste kom våren 2008. KLARA utspelar sig på en liten ort dit Klara flyttar tillsammans med sin mamma efter föräldrarnas skilsmässa. Hon känner sig utstött och har svårt att få kompisar, de flesta tjejerna i Klaras klass rider och för att komma in i gänget följer hon med till ridskolan. För att inte avslöja att hon är helt nybörjare på hästar, tvingas Klara ljuga och innan hon hunnit bromsa lögnerna har hon anmält sig till en stor ridtävling… Hennes räddning blir Jonte, en pojke i hennes egen ålder, och med hans hjälp tränar hon i hemlighet på den fula hästen Star som ingen vill ha – men som visar sig vara den stora stjärnan. En berättelse om de stapplande stegen ut ur barndomen, den första pirrande förälskelsen och så hästarna förstås.
25 Jul 2010
2879
Share Video

5:27
Hohner Golden Melody Key of C Writer:Lawerence Fritts Harmonica Performance:Allan Hatten I wanted to show what can be accomplished with a little hard work a good track and a great harp.
29 Mar 2010
276
Share Video

1:41
Alex, 27 är en stor egoist och har misslyckats med det mesta i livet. Han har en usel relation till sin flickvän och är dessutom arbetslös. När han så äntligen får ett jobb på Hudiksvalls Kommun vet han inte riktigt vad han ger sig in i. Plötsligt befinner sig Alex som ledare för ett gäng utvecklingsstörda och dom får honom steg för steg att se livet med nya ögon. Alex inser att alla människor är lika värda och har samma möjlighet att växa bara man visar förtroende och respekt. Alex inser också att ensam inte är stark utan tillsammans med andra blir man stark. HUR MÅNGA LINGON FINNS DET VÄRLDEN är en djupt gripande och varm komedi med mycket hjärta och själ. Filmen bygger fritt på GLADA HUDIK-TEATERN och deras verksamhet som gjort sensationell succé såväl i Sverige som internationellt. Regi: Lena Koppel
18 Mar 2011
1860
Share Video

2:23
THE HOBBIT: EN OVÄNTAD RESA berättar om Bilbo Baggers resa för att återkräva dvärgarnas kungadöme Erebor som för länge sedan erövrades av draken Smaug. Under resans gång korsas Bilbos väg av trollkarlen Gandalf Grå och plötsligt ingår Bilbo i en grupp bestående av tretton dvärgar som leds av den legendariska krigaren Torin Ekenskölde. Vägen mot dvärgarnas rike går via vildmarken, genom områden där orcher och troll härjar fritt. Målet för resan är Ensamma berget men först måste de ta sig igenom dvärgarnas tunnlar och det är här Bilbo träffar den varelse som kommer att påverka resten av hans liv – Gollum. Ensam med Gollum vid stranden av en underjordisk sjö upptäcker den intet ont anande Bilbo inom sig både ett mod och en falskhet han inte kände till själv. Det är också nu Gollums skatt, ringen som besitter en oväntad kraft och makt, hamnar i Bilbos ägo. En enkel guldring som bestämmer Midgårds öde på ett sätt som Bilbo inte ens kan föreställa sig i sin livligaste fantasi ...
12 Dec 2012
910
Share Video