Results for: gaand Search Results
Family Filter:
2:15
Gaand Phaad Magacian Girls Shock
31 Aug 2017
70
Share Video

2:19
Gaand Phad Magacian In India Funny Video
31 Aug 2017
313
Share Video

2:58
Melodic Desi Prank calls compilation. Compiled using clips from some of the best desi live prank calls in Punjabi. Lots of Punjabi gaaliyan. Funny stuff! ... Lunn Phuddi desi punjabi "prank call" swearing comedy "phudi da sawad" music "lahori prank" "lahori gushti" "desi girl" gaand funny "punjabi prank call" phudi kanjar "phuddi remix" song "desi music" "pakistani prank" pakistan india "indian prank call"
7 May 2009
46982
Share Video

0:35
Sreesanth performing his famous gayishly butt dance... Retards Tendulkar talking like girls, and
13 Aug 2008
2839
Share Video

1:23
Today we will talk about Civil Services Day . This day is celebrated on 21st April . This is for Administrative Officers . Our First Home Minister Sardar Vallabhbhai Patel said that the civil servents are the steel frame of India . This video consists all information about "Civil Services Day" and Civil Servants like as its date , history , important facts , purpose theme etc .
18 Apr 2019
129
Share Video

4:41
Condebo staat in voor de verhuur en het ledigen van meer dan 130 afzetcontainers. Als een OVAM-erkende onderneming zetten we ons in voor het afleveren van afvalcontainers en de ophaling en verwerking van alle afval waaronder voornamelijk bouwpuin, hout, glas, groenafval en industrieel afval. We beschikken over een eigen mobiele hakselaar voor al het groenafval en snoeihout. Bij Condebo vindt u op korte termijn een oplossing voor al uw afvalproblemen. Afstand is voor ons geen enkel probleem, we snellen u overal ter hulp. Service, kwaliteit en flexibiliteit staan bij ons steeds centraal.We beschikken over verschillende maten van afvalcontainers gaande van 6 m³ tot 40 m³. Onze containerdienst is zowel voor particulieren als bedrijven.U kan bij ons ook terecht voor brandhout, zand, gemalen steengruis, haksel- en snipperhout, opvoergrond en dit tegen voordelige condities. Bezoek zeker onze website voor meer informatie!
20 Sep 2010
375
Share Video

0:53
Tuinaanleg & -onderhoud Reeds 30 jaar zijn wij een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, het aanleggen en het onderhouden van tuinen. Wij staan in voor het totaal concept teneinde uw droomtuin te realiseren. Zo zorgen we voor ondermeer voor: - Eigen ontwerp en aanleg voor uw tuin volledig naar uw wensen - Renovatie van bestaande tuinen - Plaatsen van terrassen, opritten en sierbestrating Keuze uit allerhande materialen, gaande van natuursteen, klinkers, betonklinkers, kleiklinkers, kasseien, verhardingen met grindsoorten. Ook houten terrassen zoals bangkirai en het klassevolle Ipé, eventueel in combinatie met andere materialen. Natuurvriendelijke systemen zoals Nidagravel en Eccogravel, dit zijn systemen met een honingraatstructuur, dewelke opgevuld worden met grind naar keuze. Dit is een alternatief voor de klassieke verharding, ook als oprit! - Plaatsen van afsluitingen Keuze uit allerhande materialen, zoals bv. - houten schermen, met betonpaal of houten paal, ev met betonplaat - Bekaertafsluitingen - Afsluitingen in hardhout - Afsluitingen met Ericamat - Bamboeschermen - Engelse poorten - Wanden in cederhout - windschermen in kunststof - Schanskorven - Eigen creaties naar wens van de klant - Andere - Plaatsen tuinhuizen en carports Ook tuinhuizen met overdekt terras Ook poolhouse Deze worden altijd op maat gemaakt naar wens van de klant Alle hout wordt altijd onder druk geïmpregneerd, zodat schilderen of oliën onnodig is. - Plaatsen van vijvers, zwemvijvers en zwembaden Volledig naar maat van de klant Afwerking in allerhande materialen van hout, tot natuursteen, zelfs inox - Alle grondwerken Zoals nivelleren, drainage plaatsen, afwateringsystemen plaatsen Ook grondverbeteringsmiddelen aanbrengen Aan- en afvoeren aarde Uitgraven vijvers Uitkofferen voor terrassen en opritten, plateaus Eigen container e.a. - Plaatsen pergola's Keuze uit verschillende soorten en materialen, volledig naar wens van de klant -Plaatsen beplantingen en aanleg gazon Alle beplantingen Hagen Gazon, zaaien of graszoden, ook kunstgras planten van bomen (ook uit eigen boomkwekerij) - Daktuin: Aanleg van daktuinen in samenspraak met architect. - Voorzien van de nodige tuinverlichting. - Boomsnoeien Door gediplomeerd boomsnoeier. Snoeien en vellen van bomen, ook hoge bomen inclusief verhakselen van takken Wij werken uw droomtuin uit, zowel stadstuinen, landschappelijke tuinen, grote tuinen, kleine tuinen, onderhoudsvriendelijke tuinen, hobbytuinen, voortuinen, daktuinen of een verborgen hoekje. Wij ontwerpen de tuin naar uw wens en budget. Iedere stap van ontwerp tot aanleg gebeurt met inspraak van de klant. De uitvoering gebeurt door ervaren vakmensen. Maak gerust een afspraak met ons voor de opmaak van een ontwerp of een vrijblijvende offerte.
20 Sep 2010
939
Share Video

0:45
*******goudengids.truvo.be/ms/ms/group_jmc_bvba+immobilien_-_binnenland+lanaken+ms-124770+p-2.html Sinds 1976 kunt U bij Jongen & Meuwissen immobiliën terecht voor alles wat vastgoed aangaat, gaande van het aan- en verkopen, huren- en verhuren van onroerende goederen en het beheren van uw vastgoedportefeuille als rentmeester. Al jaren zijn wij aktief in het beheren van gebouwen als syndicus. Ook kunnen wij al uw verzekeringen en financieringen verzorgen, en kunnen wij U bijstaan bij het ontwikkelen van projecten zoals nieuwbouw en verkavelingen. Graag meer informatie? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op!
21 Sep 2010
209
Share Video

1:00
Aannemingen Frans Vanden Broucke beschikt over een eigen plaatsingsdienst voor de levering en het plaatsen van betonproducten en is daarnaast ook gespecialiseerd in de aanleg van uw afsluitingen. We hebben een uitgebreid productengamma gaande van regenputten en septische putten tot prefabgarages en prefabhuiskelders. De kwaliteit van onze betonproducten gaat boven alles en onze eigen gespecialiseerde plaatsingsdienst doet al het mogelijk om uw project tot een goed einde te brengen. Bij ons kan u terecht voor o.a. volgende producten: * betonnen huiskelders * betonnen regenputten * betonnen septische putten * betonnen vetafscheiders * betonnen reukafscheiders * betonnen smeerputten * betonnen grafkelders * boordstenen en gootstenen * en meer... Al onze betonproducten worden geproduceerd uit eigen fabriek en we beschikken tevens over een permanente stock van afgewerkte producten. Aannemingen Frans Vanden Broucke in Kortrijk is uw specialist in betonproducten en al uw projecten voor afsluitingen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen indien u verdere vragen heeft of neem gewoon een kijkje op onze website en bekijk onze talrijke referenties.
30 Sep 2010
228
Share Video

1:00
Wij bieden u alles voor de tuin aan, zoals tuinbenodigdheden, decoratie en vijvers. Daarnaast beschikken we over een eigen tuinarchitecte, Annelies Defever, die u graag verderhelpt met het ontwerp van een tuinplan (gaande van ontwerp, beplantingsplan,… tot uitvoering van uw tuin op maat). Kom zeker eens langs ons tuincenter met een verkoopsruimte van 8000m². Onze zaak zelf is ook decoratief ingericht, zodat u alles goed kan bekijken. Kortom, indien u op zoek bent naar een specialist in tuinen, dan is Tuincenter Defever te Gistel uw partner. Contacteer ons nu of neem een kijkje op onze website!
1 Oct 2010
519
Share Video

0:45
Bij De Deckere - Noël in Varsenare, Jabbeke, kunt u terecht voor trappen en balustraden/leuningen op maat. Onze trappen zijn in alle mogelijke stijlen verkrijgbaar, gaande van rustiek, klassiek, cottage tot modern. Indien gewenst kan u de houten trappen ook combineren met metaal. Wij kleuren en vernissen de houten trappen. Wij bieden u een totaalpakket aan van meten en uittekenen tot plaatsing. Wilt u een voorsmaakje van de mogelijkheden die we u kunnen aanbieden, dan vindt u op onze website een overzicht van houten trappen of gecombineerde trappen op maat. De Deckere-Noël in Varsenare heeft reeds 35 jaar ervaring in het maken van houten trappen, momenteel zijn we de 2de generatie. Aarzel niet ons te bellen of mailen voor bijkomende informatie.
16 Nov 2010
246
Share Video

0:45
*******goudengids.truvo.be/ms/ms/cgb_bvba+aannemers_-_grondwerken+balen+ms-131340+p-3.html Wij verzekeren u een professionele aanpak volgens strikte kwaliteits- en veiligheidsnormen, alsook van een correcte service bij het uitvoeren van alle grond- en nivelleringswerken. Gaande van het uitgraven van een bouwput over het nivelleren van een 80.000 m² groot terrein tot de aanleg van een compleet sportcomplex met 3 voetbalvelden, 1 tennisveld en een finse looppiste, enz... Contacteer ons gerust voor meer info!
4 Dec 2010
305
Share Video