Results for: gevelrestauratie Search Results
Family Filter:
0:45
Menge-De Braekeleir BVBA te Gent is gespecialiseerd in gevelrestauratie en onderhoud. U kan bij ons terecht voor verschillende reinigingstechnieken waaronder de vochtstraaltechniek, het neveljetsysteem en het rotatiewervelprocédé. Ook voor het vervangen van voegwerk, het bijwerken van pleisterwerk of aanpassen van gevelmetselwerk staan we voor u klaar, evenals voor betonherstellingen, vochtwerende injecties en anti-graffiti onderhoud van gebouwen. Op zoek naar meer informatie over gevelreiniging en onderhoud ? Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie of neem alvast een kijkje op onze website.
9 Sep 2010
2253
Share Video

0:45
Gevelreiniging en -restauratieReinigen en renoveren met steen- en hoekstrips. Uitschijven, uitslijpen, hervoegen. WAAROM KIEZEN VOOR DEROO NICO / CLEANSTRAL ? - 10 jaar garantie - gedetailleerde offerte - zelfwerkend patroon Kortom, bij Cleanstral / Deroo Nico bent u aan het juiste adres als het om gevelreiniging en gevelrestauratie gaat. Contacteer ons vrijblijvend.
12 Apr 2012
396
Share Video

0:45
Vochtprotect Wauters Geert is een geregistreerd aannemer met 20 jaar ervaring, gespecialiseerd in alle waterdichtingswerken, gaande van het droogmaken van muren door injectie, gevelreiniging en bescherming tegen doorslagvocht tot houtworm- en zwambestrijding. Daarnaast ligt onze expertise ook in het ontmossen en hercoaten van leien daken, de gevelrestauratie met elastische voegen en gevelcoating en kelderdichting. Vochtprotect werkt met erkende meetapparatuur zodat regendoorslag en/of opstijgend vocht kan aangetoond worden. Onze producten zijn gekeurd door het WTCB met technisch rapport. Wij leveren professioneel werk aan concurrentiële prijzen en 30 jaar garantie. Wij zijn ook lid van het WTCB. Ons advies en bestek zijn gratis! Na de uitvoering van de werken krijgt u ook een gratis vochtanalyse. Bel ons of bezoek onze website voor meer info.
11 Mar 2011
554
Share Video