Results for: gevels Search Results
Family Filter:
0:45
Gevelrenovatie Schoonheydt te Halle (Vlaams-Brabant) is gespecialiseerd in gevelbepleisteringen. Naast cementeerwerken en het bezetten van gevels met steenstrippen zijn wij ons meer en meer gaan specialiseren in siliconeharspleister. Deze manier van bepleisteren heeft als grootste voordelen dat het duurzaam en vuilwerend is. Wilt u meer weten over het bepleisteren van gevels of over siliconeharspleister ? Contacteer Gevelrenovatie Schoonheydt vrijblijvend.
30 Mar 2011
504
Share Video

0:45
Kurt Derous uit Brugge is zelfwerkend patroon voor gevelreiniging en gevelonderhoud. Zo kan u op ons ook beroep doen voor het hervoegen en uitslijpen van de voegen en elastische voegwerken. Contacteer ons vrijblijvend. *******www.goudengids.be/ms/ms/derous_kurt_bvba+gevelreiniging_-onderhoud+brugge+ms-119419+p-2.html
7 Jun 2011
172
Share Video

1:08
*******goudengids.truvo.be/ms/ms/facaclean_sa+gevelreiniging_-onderhoud+brussel+ms-114590.html Facaclean te Brussel is uw specialist in gevelreiniging en gevelherstellingen. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in de renovatie van gevels en monumenten die beschadigd zijn door het weer en de luchtvervuiling. Wij beheersen al meer dan 25 jaar alle technieken op het vlak van gevelreiniging en gevelherstellingen. Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie. Wij helpen u graag verder! YOU'LL BE IMPRESSED WITH THE RESULT!
22 Sep 2010
317
Share Video

0:45
Wij zijn een firma gevestigd te Antwerpen (Deurne) en Brecht, die algemene gevelwerken uitvoert, zoals gevelreiniging, chemisch reinigen of zandstralen met Noorse mineralen, met of zonder hervoegen, verwijderen van voegen en hervoegen en dichten van gevels met siloxanen en waterdichte verven en kaleien, ook betonherstelling staat in ons programma. Verder vervangen wij ook natuurstenen raamdorpels en plinten. Vraag uw gratis offerte. Frank Colfs en Patrick De Staerke
11 Mar 2011
482
Share Video

0:45
*******digorrenovatie.be/nl/ms/ms/gevelreiniging-olen-2250/ms-1000000940-p-3/ Geveltransformatie Kan uw gevel een opfrisbeurt gebruiken? Hebt u geen idee meer van de originele kleur van uw voorgevel? Hoog tijd om Digor uit Olen, bij Geel, in te schakelen voor een professionele en grondige gevelreiniging! Digor heeft een jarenlange ervaring opgebouwd in gevelwerken en verzorgt gevelrenovatie, gevelbekleding en gevelreiniging in Olen, Geel, Westerlo en de rest van Antwerpen. Distributed by OneLoad****
21 Nov 2013
298
Share Video

0:30
*******goudengids.truvo.be/ms/ms/devogel_schoonmaakbedrijf_bvba+staden+ms-114395+p-3.html Devogel Schoonmaakbedrijf levert verschillende diensten aan winkels, kantoren, particulieren en syndicussen. Wij hebben gespecialiseerde ruitenwassers en leveren het dagelijks en periodiek onderhoud van uw ruimte of woning. De opkuis van een nieuwbouw, na een verhuis of een verbouwing van uw woning of appartement kunnen wij voor u doen. Ook na een brand staan wij klaar om de opkuis te doen. Andere diensten is het hogedruk reinigen van daken, gevels, opritten, enz. en de PVC-reiniging van rolluiken en dakgoten. Meer info? Contacteer ons vandaag nog!
17 Aug 2010
297
Share Video

0:45
AMD Van Passen & Zn is uw partner in renovatiewerken te Antwerpen! Alle dak- en renovatiewerken, isolatie van dak en gevel (premies!) Pannen-Roofing-Shingles-Natuurleien Dakramen Velux-Rolluiken Plaatsen van ramen en deuren Bekleding van gevels-dakgoten Ontmossen en herschilderen van daken Volledige badkamerrenovatie inclusief tegels Riolering-Ontstopping Installatie en herstelling CV gas Alle sanitair & elektriciteit Gratis bestek
9 Sep 2010
827
Share Video

0:45
Hartelijk welkom bij Gevelmeesters BVBA Uw gevel bekleden, schilderen, kaleiein, reinigen of renoveren is onze specialisatie. Een sierpleister met of zonder isolatie, uw baksteen reinigen,... Wij bieden een ruim gamma aan omtrent gevelwerken. Aarzel niet ons te contacteren om een afspraak te maken, onze firma bezorgt u een gratis offerte. Kalei is één van de taken die wij binnen ons bedrijf uitvoeren, verder zijn wij gespecialiseerd in alles omtrent gevels. Kalei is een soort schildertechniek dat met een blokborstel op de muur wordt aangebracht. Contacteer ons voor een persoonlijk bezoek en gratis offerte.
13 Sep 2010
1011
Share Video

0:45
*******goudengids.truvo.be/ms/ms/gevelmeesters_bvba+schilderwerken_-_aannemers+londerzeel+ms-119681+p-2.html Hartelijk welkom bij Gevelmeesters BVBA. Voor buiten- en binnenschilderwerken kan u bij onze firma terecht. Wij bieden u advies, een persoonlijk bezoek en gratis offerte aan. Verder zijn wij gespecialiseerd in alles omtrent gevels. Meer info? Contacteer ons vandaag nog!
16 Sep 2010
129
Share Video

0:45
*******goudengids.truvo.be/ms/ms/gevelmeesters_bvba+waterdichtingswerken+londerzeel+ms-119681+p-4.html Hartelijk welkom bij Gevelmeesters BVBA. Hebt u water- en/of vochtproblemen zoals opstijgend vocht in uw muren, dan kan onze firma u hierin adviseren, gratis offerte aanbieden en het probleem oplossen. Verder zijn wij gespecialiseerd in alles omtrent gevels. Graag meer informatie? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op!
16 Sep 2010
153
Share Video

1:02
Uw partner in gevelreiniging & gevelrenovatie! De firma Bodima uit Zandhoven is de geschikte partner voor de renovatie van uw gevels. We zijn de specialist op het gebied van gevelreiniging. Voor het reinigen van gevels worden er verschillende technieken toegepast, afhankelijk van de ondergrond en wensen van de klant. U kan op ons rekenen voor het reinigen van gevels met koud of warm water, met stoom maar ook voor het chemisch en industrieel reinigen van gevels bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn bovendien actief in heel België. Ons gespecialiseerd personeel levert steeds kwaliteit en degelijkheid daarom bieden wij op alle werken een garantie van 10 jaar. Kortom, denkt u eraan om uw gevel te laten renoveren, reinigen of restaureren? Aarzel dan niet langer en contacteer ons voor meer informatie of een prijsofferte!
19 Oct 2010
492
Share Video

0:45
Garage Lavrijsen kan terugblikken op driekwarteeuw ervaring in de autosector. De garage-activiteiten werden opgestart in 1932. Twintig jaar later verscheen het DAF-logo aan de gevels. In 1962 werd Lavrijsen officieel verdeler voor het Franse Peugeot. Deze afdeling kreeg in 1979 een aparte showroom en werkplaats. In 2003 volgde een nieuw tintje volgens het Peugeot 'Blue-Box' principe. En sinds 1 augustus 2007 opende een nieuw dealership met de Amerikaanse merken Chrysler, Jeep en Dodge. Het productenpallet van deze merken heeft zich erg aantrekkelijk ontwikkeld door de beschikbaarheid van interessante dieselmotorisaties. Garage Lavrijsen biedt een allesomvattende dienstverlening, vanaf de verkoop, over het onderhoud en eventuele herstelwerkzaamheden in de modern uitgeruste carrosserieafdeling. De garage beschikt ook over een eigen takeldienst. Dit alles wordt omkaderd met een waaier financiële producten, verzekeringen en de verkoop van wisselstukken. Fleetklanten vinden bij ons alle mogelijke financiële oplossingen. Wij onderhouden ook goede relaties met de meeste leasemaatschappijen.
20 Oct 2010
364
Share Video

0:45
Dakwerken Wattel te Wervik is een jong bedrijf uitgegroeid uit de Firma Joël Wattel - Clycq. Didier Wattel zet de traditie van vele generaties dakdekkers voort. Samen met zijn medewerkers staat hij U ten dienste voor al uw dak- , zink- en / of asfaltwerken. Ook voor het bekleden van gevels met leien kunnen wij U van dienst zijn. Graag geven we hier enkele voorbeelden van de uitgevoerde werken.
25 Oct 2010
465
Share Video

1:01
Architectonisch beton Stijlbeton te Lier is een jonge dynamische firma gespecialiseerd in architectonisch beton. We produceren modern sierbeton voor woning-, villa- en appartementsbouw. We staan voor u klaar om op elke werf bijzondere toepassingen in architectonisch beton te leveren, zoals kroonlijsten, kolommen voor poorten of inkomportalen, gevel-elementen, terrassen,luifels en raam- en deuromlijstingen. Zowat alle kleuren zitten in ons aanbod, met de nadruk op imitatie Franse steen en imitatie blauwe hardsteen in gladde, gewassen, siersteen of structuur uitvoering. Elk project is anders en dus leveren we altijd op maat. Dankzij ons uniek procédé met mallen in kunststof kunnen wij bijna elke vorm in sierbeton produceren. Daarbij garanderen we een full-service en werken we elk project in eigen beheer uit van het basisplan tot de uiteindelijke uitvoering. Aarzel niet ons te contacteren voor verdere informatie of neem alvast een kijkje op onze website.
25 Oct 2010
522
Share Video

1:02
Uw partner in gevelreiniging & gevelrenovatie De firma Bodima uit Zandhoven is de geschikte partner voor de renovatie van uw gevels. We zijn de specialist op het gebied van gevelreiniging. Voor het reinigen van gevels worden er verschillende technieken toegepast, afhankelijk van de ondergrond en wensen van de klant. U kan op ons rekenen voor het reinigen van gevels met koud of warm water, met stoom maar ook voor het chemisch en industrieel reinigen van gevels bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn bovendien actief in heel België. Ons gespecialiseerd personeel levert steeds kwaliteit en degelijkheid daarom bieden wij op alle werken een garantie van 10 jaar. Kortom, denkt u eraan om uw gevel te laten renoveren, reinigen of restaureren? Aarzel dan niet langer en contacteer ons voor meer informatie of een prijsofferte!
15 Nov 2010
375
Share Video

0:45
*******goudengids.truvo.be/ms/ms/gevelwerken_gilissen_bjorn+gevelreiniging_-onderhoud+hasselt+ms-128464+p-2.html Het zijn de gevels van een woning die vaak uitstraling geven aan het hele gebouw. Kwaliteit en vakmanschap is hier dus zeker geen overbodige luxe. Met Bjorn en zijn vader mag u er zeker van zijn dat uw gevels in goede handen zijn. U kan ons gerust contacteren voor volgende gevelwerken: * Gevelrenovatie * Gevelreiniging * Gevelonderhoud * Voegwerken gevels * Gevelbescherming: waterdicht maken van gevels met siloxanen * Siliconenvoegwerk Indien u vragen heeft of u wenst meer inlichtingen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Steeds tot uw dienst!
1 Dec 2010
271
Share Video