Results for: herstellen Search Results
Family Filter:
0:21
*******goudengids.truvo.be/ms/ms/agk_autoglas+autos_-_ruiten+gent+ms-114924+p-2.html Welkom bij AGK Autoglas. Bij ons kunt u terecht voor een herstelling, vervanging of blindering van uw voorruit. Wij herstellen alle autoruiten ongeacht het merk of de leeftijd van uw wagen. Wij herstellen alle autoruiten van ieder merk en model. Bovendien krijgt u bij ons levenslange garantie op het geleverde werk en de uitgevoerde herstellingen. U heeft een strerretje in uw voorruit? U kan zonder afspraak langskomen en terwijl u een koffie drinkt is uw ruit al in orde. Een vervanging is altijd met een afspraak. Een beschadigde voorruit proberen we altijd eerst te herstellen maar soms moet toch de hele voorruit vervangen worden. De vervanging wordt uitgevoerd door onze professionele monteurs. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie, wij helpen u graag verder!
29 Nov 2010
402
Share Video

0:45
We zijn reeds 20 jaar actief in het herstellen en renoveren van bouwwerken. Wie kiest voor de verfraaiing van zijn gebouw kiest voor kwaliteit en degelijkheid. Wij werken enkel met de beste materialen en zijn steeds op zoek naar de modernste technieken in renovatie. Onze teams hebben zich dankzij talrijke referenties bekwaamd in zowel reiniging als herstelling (o.a. van ornamenten). Wij maken ook graag tijd om uw probleem samen te bespreken. Bel ons voor een afspraak.
22 Dec 2010
621
Share Video

1:55
*******www.hetchiquehuis.nl Aanrecht renoveren zonder breken. Aanrechtblad renovatie in een dag klaar. Werkblad kunnen wij herstellen in uw huis ter plek. Schade eerst repareren en na reparatie keukenblad spuiten. Vernieuwen is bete dan vervangen.
5 Dec 2011
278
Share Video

1:32
*******www.hetchiquehuis.nl Wij herstellen schade aan emaille van bad, badkuip of douchebak douchekuip. Wij herstellen i.p.v. vervangen. Beschadigde ligbad of douche opknappen in een paar uur. Een reparatie is voordelig.
25 Dec 2011
840
Share Video

1:13
*******www.hetchiquehuis.nl Wij kunnen schade aan emaille repareren. Zo'n schade reparatie is voordelig. Schade aan bad, badkuip, douche, douchebak kunnen wij in 2 uur repareren. Beschadigde sanitair wordt zoals nieuw.
22 Dec 2011
233
Share Video

1:34
*******www.hetchiquehuis.nl Badkuip renoveren zonder sloopwerk. Bad renovatie is voordelig. Badrenovatie is in een dag klaar. Versleten bad, badkuip, ligbad, zitbad, douche, douchebak, douchekuip of sanitair opknappen wij zonder breken. Beter vernieuwen dan vervangen.
14 Jul 2012
912
Share Video

1:00
Sunset Veranda's heeft reeds 25 jaar ervaring in het plaatsen van veranda's en zonneranda's bij particulieren en horeca. Met een vestiging in Oostende en Brugge kan u steeds bij ons terecht voor standaard klassieke en victoriaanse veranda's, villastijlveranda's. Ook voor het plaatsen van veranda's met een elektrisch openschuivend dak bent u bij Sunset aan het juiste adres. Verder hebben wij ons gespecialiseerd in het herstellen en aanpassen van bestaande veranda's. Wij plaatsen betere beglazing, hoogrendementsglas en zelfreinigende ruiten. Als Brustor verdeler kan u hier ook terecht voor zonneluifels en screens. Contacteer ons vrijblijvend.
8 Mar 2011
784
Share Video

0:20
Wilt u op zijn vroegst een zwakke internetverbinding van KPN herstellen en wordt u geconfronteerd met het specifieke probleem of andere hindernissen met betrekking tot uw internet? Benader dan gerust KPN Klantenservice Nummer of bezoek zo snel mogelijk onze website.
27 Nov 2020
10
Share Video

0:45
*******goudengids.truvo.be/ms/ms/concrete_masters+vloeren_industriele+genk+ms-130332+p-2.html ConcreteMasters gebruikt beton bij bijna alles wat het bouwt. Beton is immers sterk, mooi, betrouwbaar, voordelig, duurzaam en milieuvriendelijk. Wij maken gebruik van een reeks technieken waaronder uitvlakken en nivelleren, frezen, schaven, schuren, slijpen, polijsten van polybeton of ruw beton, reinigen en onderhouden, impregneren en veredelen van (poly)beton, slijtvast, stofvrij en olieafstotend maken en oppervlaktevoorbereiding. Lasergestuurd en supervlak. We verharden beton en verdichten poriën. ConcreteMasters herstelt en voorkomt barsten in beton, brengt polish aan en lakt polymeren. Wij zorgen voor de periodieke reiniging en onderhoud van beton. We verwijderen coatings, lijm, curing en tapijt. Zoekt u dus een specialist in betonbehandeling en oppervlakteverglazing? Neem dan snel contact met ons op!
14 Dec 2010
2009
Share Video

0:45
Garage Vermeulen te Brugge, West-Vlaanderen is officieel verdeler van Chevrolet voor Brugge en omgeving. Naast Chevrolet vindt u hier ook Microcar, een auto zonder rijbewijs. Deze kan u reeds huren voor 1 dag aan €20, ook voor het huren van andere personenwagens en bestelwagen kan u terecht bij Garage Vermeulen. Onze wagens zonder rijbewijs: Microcar verkopen wij zowel nieuw als in occasie. Voor bijkomende informatie kan u ons contacteren of een bezoekje brengen aan onze website of showroom.
19 Mar 2011
473
Share Video

1:49
EasyBadge-PRONTO Ausweisdrucker Der perfekte Ausweisdrucker Checkout für Ausweise im Kreditkartenformat zu Ihrem PC oder Kasse. Plastikkarten in Fotoqualität und hoher Beständigkeit im ISO Standardformat. Für Saisonkarten, Mitarbeiterausweise, Personalausweise, Schülerausweise, Club und Mitglieder-Karten, etc
28 Nov 2011
203
Share Video

2:23
Schöne und sichere Rubbelkarten drucken, kann man mit dem EasyBadge Kartendrucker von ADES AG. Plastikkarten im Kreditkartenformat zwischen 0,1mm bis 2,5mm Dicke. Vollfarbig vordrucken und mit dem Rubbelband diejenigen Stellen abdecken welche es zu Rubbeln gilt.Für Rubbelspiele, Sicherheits-Code, Gewinnspiele, Gutscheine, Berechtigungskarten, Rubbellos Aktionen, Wertkarten, Lottokarten, Berechtigungsnachweis, Spielkarten, Lose aller Art und Werbeaktionen
13 Jul 2012
379
Share Video

0:30
Wat dit betekent, is dat je het nodig hebt om een verwijderde e-mail terug te krijgen Contact Hotmail Belgie. Wij adviseren u om rechtstreeks met hen te praten. U kunt dit doen door te bellen naar hun Hotmail-klantenservicenummer.
27 Dec 2019
59
Share Video

0:25
Als u uw account hebt gebruikt voor sommige frauduleuze activiteiten, zoals het verzenden van spam, is uw account mogelijk permanent opgeschort. Toch is er een manier om dit te voorkomen. Zodra u merkt dat het account is geblokkeerd, belt u de technische ondersteuning van Hotmail. Nadat ze aan hen hebben uitgelegd wat er is gebeurd, zullen de mensen van Hotmail-Ondersteuning Belgie u begeleiden bij het herstelproces van uw account +32-78480699.
8 Jan 2020
56
Share Video

0:45
Als u per ongeluk uw Skype-contacten bent kwijtgeraakt en u wilt ze terughalen, hoeft u zich geen zorgen te maken om deze gegeven stappen te volgen om ze terug te krijgen. Als u dan hulp nodig hebt, neemt u contact op met het Skype-ondersteuning team om dit proces te voltooien.
16 Mar 2020
10
Share Video

0:20
Als u dan een Outlook-account gebruikt, moet u weten welke rollen het in ons leven speelt. Als ook uw respectievelijke Outlook-account is verwijderd, hoeft u zich geen zorgen te maken. Outlook klantenservice Telefoonnummer lost het herstelprobleem in een mum van tijd op. Bezoek onze website voor meer informatie
3 Aug 2020
31
Share Video