Results for: koerier Search Results
Family Filter:
0:45
*******snel-koerier-turnhout.be/nl?WT.mc_id=rl_video_1#video Snelkoerier voor heel Europa : transportvergunning 44896 Colli 2000 is al meer dan 10 jaar actief als snel-koerier; wij verzorgen al uw nationale en internationale sneltransport en beziiten een transportvergunning 44896 : ook grotere pakketten en collis kunnen aan ons toevertrouwd. Colli 2000 is gevestigd in Turnhout, op de verkeersas tussen Eindhoven en Antwerpen. Met vertrekplaatsen in Turnhout, Tielen (Kasterlee) en Mol. Distributed by OneLoad****
21 Nov 2013
417
Share Video

1:00
Met DHL Express kiest u voor de wereldwijde nummer één in expresvervoer. DHL Express staat voor u klaar met een breed aanbod aan nationale en internationale expresdiensten, met snelle en betrouwbare aflevertijden. Afhankelijk van hoe dringend uw zending precies is, kiest u uit de volgende verzendopties: * SAME DAY - als het er vandaag nog moet zijn. Voor uw superdringende zendingen doet DHL Express al het mogelijke om ze zo vlug mogelijk op hun bestemming te krijgen. Via de weg? Met een lijnvlucht? Een helikopter of een privé-jet zelfs? Alles kan. We zoeken de oplossing die voor u het beste past. DHL Same Day staat altijd voor u klaar: 24 uur per dag, 7 dagen per week. Zelfs in het weekend en op feestdagen! * TIME DEFINITE – levering vóór 9 uur, vóór 12 uur of vóór het einde van de werkdag. Time Definite is de ideale keuze voor uw tijdskritieke expresleveringen, die snel op de plaats van bestemming moeten zijn, in België, in Europa of waar ook ter wereld. U kiest zelf vóór welk tijdstip uw zending moet aangeleverd worden: vóór 9u ’s morgens, vóór 12u ’s middags of vóór het einde van de werkdag. * DAY DEFINITE - wegtransport in de Benelux en in de rest van Europa. Voor uw transporten over de weg houdt DHL Express zich altijd aan de afgesproken transittijden. U kiest voor een snelle, betrouwbare en kostenefficiënte verzendoplossing voor uw pakket- en palletzendingen tot 2500 kg naar meer dan dertig Europese landen. Iets te verzenden? Boek nu online via DHL ShipNow of bel 02-715 50 50!
1 Oct 2010
529
Share Video

1:52
Terwijl Paul Giamatti zich voorbereidt op de hoofdrol in Tjechovs Oom Vanja, krijgt hij een emotionele inzinking. Bij toeval stuit hij in The New Yorker op een artikel over een hightech bedrijf dat zielen kan verwijderen, invriezen en bewaren; hij is ervan overtuigd dat dit de oplossing is voor het kwijtraken van de ‘ondraaglijke zwaarte van het bestaan'. Maar een zielloos leven leiden blijkt toch niet zo eenvoudig en daarom huurt hij de ziel van een Russische dichter, die hem in een surrealistische droomwereld brengt. De ruil krijgt echter een onverwachte wending als hij ontdekt dat een Russische misdaadorganisatie een handel in zielen heeft opgezet, met koeriers, obscure transacties en een bloeiende zwarte markt en hij erachter komt dat zijn eigen ziel verdwenen is.
19 Aug 2010
176
Share Video

1:31
Pizzamaffia vertelt het verhaal van Ibrahim en zijn neef Illias. Iedereen kent ze als Bram en Haas, de snelste koeriers van Pizzeria Novara. Bram en Haas zijn matties for life. Elke avond racen ze op hun runners door de stad en halen de hardste stunts uit om als eerste bij de klant te zijn. De pizzeria is eigendom van Bram’s vader, maar sinds die ziek thuis zit, wordt de tent gerund door zijn oom Faris. De vader van Haas is een geboren pizzabakker en de pizzeria loopt als ‘n malle. Toch vallen de inkomsten tegen en de vader van Bram verdenkt zijn broer ervan dat hij geld uit de kas jat. Als Brams vader hem hiermee confronteert, krijgen de twee heftige ruzie en vertrekt Faris. Tot op het bot gekrenkt begint de trotse Faris zijn eigen pizzeria aan de overkant van het plein. Binnen no time ontstaat er een hevige strijd tussen de twee pizzeria’s. Alles en iedereen wordt meegesleept in de pizzaoorlog en ook Bram en Haas komen recht tegenover elkaar te staan in een strijd om leven, dood, trots en een heleboel pizza’s.
20 Feb 2011
1190
Share Video