Results for: koerierdienst Search Results
Family Filter:
0:45
Euro-Sprinters is uw gespecialiseerde koerierdienst te Borgerhout (Antwerpen). Wij zijn een koerierdienst voor rechtstreekse nationale en/of internationale leveringen van pakketten en of documenten. Bij ons geen groupage of depots, maar 24 uur per dag, 7 dagen per week, staan er meer dan 150 chauffeurs voor u klaar. Uw express zendingen van 24 gram tot 24 ton worden in sneltransport vervoerd. Met meer dan 30 startplaatsen in België en Nederland zijn wij nooit ver weg. Bovendien bieden wij u ook transporten op maat aan en op onze website kan u perfect de prijs berekenen, orders boeken en opvolgen, enzovoort. Kortom, indien u een specialist zoekt in nationale en/of internationale leveringen van pakketten en of documenten, dan is Euro-Sprinters uw partner. Bekijk alvast onze website voor meer info!
31 Jan 2011
220
Share Video

0:45
Express Courier Deprince te Brugge is uw vliegensvlugge partner in nationaal en internationaal sneltransport, in West-Europa. Wij verzorgen een stipte en correcte afhandeling van uw zending. Alleen uw zending is aan boord van de wagen, zo verzekeren wij u er van geen tussenstops te maken. Onze ervaren chauffeurs waken erover dat uw expresstransport veilig op zijn bestemming komt. U bent steeds in de mogelijkheid de chauffeur te contacteren voor de opvolging en eventuele wijzigingen van uw sneltransport. Na aflevering krijgt u een telefonische bevestiging. Ons wagenpark is up-to-date. Bel ons voor meer info.
1 Oct 2010
177
Share Video

1:00
Met DHL Express kiest u voor de wereldwijde nummer één in expresvervoer. DHL Express staat voor u klaar met een breed aanbod aan nationale en internationale expresdiensten, met snelle en betrouwbare aflevertijden. Afhankelijk van hoe dringend uw zending precies is, kiest u uit de volgende verzendopties: * SAME DAY - als het er vandaag nog moet zijn. Voor uw superdringende zendingen doet DHL Express al het mogelijke om ze zo vlug mogelijk op hun bestemming te krijgen. Via de weg? Met een lijnvlucht? Een helikopter of een privé-jet zelfs? Alles kan. We zoeken de oplossing die voor u het beste past. DHL Same Day staat altijd voor u klaar: 24 uur per dag, 7 dagen per week. Zelfs in het weekend en op feestdagen! * TIME DEFINITE – levering vóór 9 uur, vóór 12 uur of vóór het einde van de werkdag. Time Definite is de ideale keuze voor uw tijdskritieke expresleveringen, die snel op de plaats van bestemming moeten zijn, in België, in Europa of waar ook ter wereld. U kiest zelf vóór welk tijdstip uw zending moet aangeleverd worden: vóór 9u ’s morgens, vóór 12u ’s middags of vóór het einde van de werkdag. * DAY DEFINITE - wegtransport in de Benelux en in de rest van Europa. Voor uw transporten over de weg houdt DHL Express zich altijd aan de afgesproken transittijden. U kiest voor een snelle, betrouwbare en kostenefficiënte verzendoplossing voor uw pakket- en palletzendingen tot 2500 kg naar meer dan dertig Europese landen. Iets te verzenden? Boek nu online via DHL ShipNow of bel 02-715 50 50!
1 Oct 2010
529
Share Video