Results for: leien Search Results
Family Filter:
0:48
*******goudengids.truvo.be/ms/ms/debrabandere_bvba+dakwerken+kortrijk+ms-113990+p-2.html Debrabandere uit Kortrijk uw partner in dakwerken. U kan op ons rekenen voor pannen, leien, gevelbekledingen maar ook voor de vernieuwing van schouwen en het plaatsen van flexibele pijpen. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een prijsofferte!
17 Aug 2010
239
Share Video

1:08
Ons familiebedrijf van vader op zoon is sinds 1972 uw specialist in dakwerken. Daarnaast hebben we nog 5 werknemers en de werkgever werkt altijd zelf mee. Wij zijn gespecialiseerd in leien en tegelpannen, lood- en zinkwerken, platte daken met rubber, zowel nieuwbouw als verbouwing. Al onze werken worden uitgevoerd met natuurlijke materialen met 10 jaar garantie! Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie of voor een gratis offerte!
13 Aug 2010
348
Share Video

0:45
*******goudengids.truvo.be/ms/ms/dakwerken_van_houtte+dakwerken+boom+ms-122990.html Dakwerken Van Houtte, uw dakwerker voor platte daken Roofing-Leien-Pannen Plaatsen van veluxramen Dakgootbekleding in pvc Zelfwerkend patroon-Geregistreerd aannemer 10 jaar garantie Ook herstellingen
10 Sep 2010
324
Share Video

0:45
*******goudengids.truvo.be/ms/ms/geens_luc_bvba+dakwerken+lint+ms-121239+p-2.html Bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer gespecialiseerd in dakwerken, dan moet u ongetwijfeld bij Luc Geens uit Lint zijn. Luc Geens is de geschikte partner voor uw dakwerken, zowel voor platte en hellende daken als daken met pannen, leien, roofing, zink en lood. Wij plaatsen zowel daken bij nieuwbouw als bij renovatie, maar ook voor gevelbekleding en sanitair kunt u terecht bij ons. Wij houden ons bovendien steeds aan afgesproken termijnen aan een correcte prijs. Aarzel dus niet langer en bel of mail ons vandaag nog voor meer informatie!
15 Sep 2010
434
Share Video

1:03
C.S.C. is uw specialist voor alle dakwerken! C.S.C. bvba combineert de beste prijs met de beste kwaliteit. Wij bieden u gratis degelijke en uitgebreide offertes met een gratis dakinspectie (incl. deskundig advies). zodat u geen verrassingen tegenkomt. Wij zijn een erkend aannemer voor klasse 1 D8-D12-D22, Onze zaakvoerder werkt zelf mee op de werken en zorgt voor een flexibele en efficiënte uitvoering van de werken. C.S.C. gebruikt uitsluitend eigen materiaal, zo vermijden we een grote huurkost en kunnen we de prijs voor u verlagen. Wij voeren dakwerken uit, zoals roofing, pannen of leien leggen, voor nieuwbouw, renovatie of herstellingen. Ook in het plaatsen van dakgoten in PVC, koper en zink zijn wij zeer bedreven. Wij plaatsen velux dakramen en koepels en voeren gevelbkledingswerken uit in alle materialen, zoals ceder, houtbekleding, sidingmultiboard, leien, zink enz... U kan steeds onze toonzaal bezoeken in de Ossenblokstraat 17 in 2040 Antwerpen. Wij werken voor prvivé- en industrieklanten.
20 Sep 2010
413
Share Video

0:45
Algemene Dakwerken Wauters & Bollion te Wilsele - Leuven verzorgt graag uw daktimmerwerk, isolatiewerken en sidings (gevelbekledingen). U kan bij hen terecht voor nieuwbouw, maar ook voor renovatie en herstellingen. Wij zijn geregistreerd aannemer. Vraag vrijblijvende info en offerte. Bij algemene dakwerken Wauters & Bollion kan u terecht voor - pannen en leien - platte daken, roofing, rubber en EPDM - zinkwerk en koperwerk (dakgoten)
18 Oct 2010
496
Share Video

0:45
Dakwerken Wattel te Wervik is een jong bedrijf uitgegroeid uit de Firma Joël Wattel - Clycq. Didier Wattel zet de traditie van vele generaties dakdekkers voort. Samen met zijn medewerkers staat hij U ten dienste voor al uw dak- , zink- en / of asfaltwerken. Ook voor het bekleden van gevels met leien kunnen wij U van dienst zijn. Graag geven we hier enkele voorbeelden van de uitgevoerde werken.
25 Oct 2010
442
Share Video

0:45
Jacobs voert alle dakwerken uit. Zowel in nieuwbouw- als renovatieprojecten. Met focus op die laatste. Wij zijn thuis op ‘gewone’ en platte daken. Kleine herstelling, grondige verbouwing of een volledig nieuw dak? Reken op ons vakmanschap! Nooit dakloos Dakbedekking met leien of pannen? Hebt u een zinken of koperen uitvoering? Geen enkel probleem: Jacobs werkt met alle materialen. Ook roofing plaatsen of vervangen is perfect mogelijk. Op zoek naar EPDM rubber voor uw dak? Wij helpen u meteen voort. Ervaring Met Jacobs vindt u een betrouwbare partner. Onze grootste troeven? Meer dan 25 jaar ervaring en een vakkundige zaakvoerder die uw project heel persoonlijk opvolgt. Meer info nodig? Vraag ons vrijblijvend een prijsofferte. Of geef ons een seintje.
26 Oct 2010
267
Share Video

0:45
Bij Adak (gevestigd in Oost-Vlaanderen, Dendermonde), bent u aan het juiste adres voor alles wat algemene aannemingen, dakwerken en verbouwingswerken betreft. Wij verzorgen : - dak- en/of wandbekleding in: *polymeerbitumes *kunststoffen *dakpannen & leien *golfplaten *geprofileerde metaalplaten *volkernpanelen *tegelpannen e.d. Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak. Wij helpen u graag verder.
15 Nov 2010
280
Share Video

0:45
Alle dakwerken van groot tot klein met dezelfde zorg uitgevoerd. Of het nu gaat over een neiuw dak of de renovatie van uw dak, het leggen van pannen of het herstellen van goten, de bekleding van goten, het plaatsen van regenpijpen of schoorstenen. Wij maken correcte afspraken. Pannen of leien daken Roofing of pvc U kan bij ons terecht Werkzaam binnen een straal van 40km!
10 Dec 2010
232
Share Video

0:54
Gevelbekleding Algemene Dakwerken Dirk Depraetere BVBA te Desselgem is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in dakwerken, ontmossen en gevelbekleding voor zowel nieuwbouw als renovatie. U kan bij ons terecht voor zowel grote als kleine werken en herstellingen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het bekleden van daken en gevels met leien, slidings, Twinson & Cedar. Meewerkende zaakvoerder. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.
20 Dec 2010
267
Share Video

0:45
Vochtprotect Wauters Geert is een geregistreerd aannemer met 20 jaar ervaring, gespecialiseerd in alle waterdichtingswerken, gaande van het droogmaken van muren door injectie, gevelreiniging en bescherming tegen doorslagvocht tot houtworm- en zwambestrijding. Daarnaast ligt onze expertise ook in het ontmossen en hercoaten van leien daken, de gevelrestauratie met elastische voegen en gevelcoating en kelderdichting. Vochtprotect werkt met erkende meetapparatuur zodat regendoorslag en/of opstijgend vocht kan aangetoond worden. Onze producten zijn gekeurd door het WTCB met technisch rapport. Wij leveren professioneel werk aan concurrentiële prijzen en 30 jaar garantie. Wij zijn ook lid van het WTCB. Ons advies en bestek zijn gratis! Na de uitvoering van de werken krijgt u ook een gratis vochtanalyse. Bel ons of bezoek onze website voor meer info.
11 Mar 2011
545
Share Video

0:45
Bent u op zoek naar een bedrijf uit de regio Antwerpen gespecialiseerd in allerhande dakwerken? Bij Dakwerken Keteleer uit Borgerhout bent u beslist aan het juiste adres. We zijn de specialist op het gebied van platte daken. Ook voor pannendaken, roofing, zink en leien kan u rekenen op ons vakmanschap en jarenlange ervaring. Gootbekleding, gevelbekleding en het plaatsen van koepels, veluxramen en schouwen behoort eveneens tot onze activiteiten. Als ervaren dakwerker zijn we tevens de geschikte partner voor uw dringende dakherstellingen. Aarzel dus niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende prijsofferte! *******goudengids.truvo.be/ms/ms/dakwerken_keteleer_nv+dakwerken+antwerpen+ms-123185+p-2.html#video
23 Mar 2011
507
Share Video

0:54
Algemene Dakwerken Dirk Depraetere BVBA te Desselgem, Waregem is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in dakwerken, ontmossen en gevelbekleding voor zowel nieuwbouw als renovatie. U bent blij dat u een dak boven uw hoofd hebt? Terecht. Maar u wordt nog blijer als u een mooi dak boven uw hoofd hebt. En daarvoor moet u bij Algemene dakwerken Dirk Depraetere zijn. Dit familiebedrijf, dat nu al toe is aan de derde generatie, verzorgt uw dak tot in de puntjes. Voor alle daken groot en klein Hellend of plat dak? Nieuwbouw of renovatie? U kunt ons inschakelen voor alle soorten dakwerken. Kleine en grote herstellingen, ontmossing, plaatsing van dakramen. Voor ons is niets te hoog gegrepen. Met onze eigen kraan, die 36 meter hoog is, geraken wij met gemak op uw dak. Wij leggen ook platforms in rubber, asfalt, zink en koper. Uw gevelbekleding U wilt uw gevel een nieuwe look geven? Ook dan moet u bij ons zijn. Wij zijn cracks in de bekleding van gevels. Leien, Sidings, Twinson of Cedar? Aan u de keuze. En zo’n gevelbekleding zorgt niet alleen voor een nieuwe look. U bespaart er ook geld mee. Want door een betere isolatie verbruikt u minder energie. Goten plaatsen en vernieuwen Uw nieuw huis heeft nog geen goten? Of uw goten hebben de laatste storm niet goed doorstaan? Geen nood. Daar weet Algemene Dakwerken Dirk Depraetere wel raad mee. Wij plaatsen goten in koper en zink. Of we bekleden uw dakgoten in pvc volgens de regels van de kunst. U wilt een dak om ú tegen te zeggen? Contacteer ons dan snel.
31 Mar 2011
669
Share Video

0:45
Als zelfwerkende patroon, gevestigd in Antwerpen (Mortsel), plaatst Speelman Dakwerken uw dak in roofing, pannen of leien. U kan rekenen op een vakkundige plaatsing waarbij men gebruik maakt van PVC, lood, zink- of koperwerken. Dakwerken Speelman werkt met Eternit, Monoflex, Velux, Koramic, Skylux, De Ceuninck, Zinc en NCB. Wenst u een gratis prijsofferte of had u graag meer informatie ivm bijvoorbeeld het plaatsen van een veluxraam of koepel? Aarzel niet ons te contacteren. *******dakwerkenspeelman.be/nl/ms/ms/speelman_dakwerken+dakwerken+mortsel+ms-125137+p-2.html
5 Jul 2011
247
Share Video