Results for: liv Search Results
Family Filter:
2:40
Free the Mind er den fantastiske fortælling, om hvordan én mands vision vender tre personers skæbne - ikke blot med vidtrækkende perspektiver for dem men også for menneskeheden i fremtiden. Professor Richard Davidson er en af verdens førende hjerneforskere. Han har sat sig for at undersøge, hvordan man fysisk kan ændre menneskets hjerne - kun ved tankens kraft. Steve og Rich er to af USAs tusindvis af krigsveteraner. Deres liv er vendt til smertelige mareridt: De er plaget af angst for at være sammen med andre mennesker, kan ikke sove uden medicin og lider af skyldfølelser over det de oplevede og udsatte andre mennesker for under krigen. Will på 5 år har ADHD og kraftige angstanfald. Hans forældre vil gerne forsøge alternative metoder end traditionel og vanedannende medicinering. Kan Professor Richard Davidson gøre en forskel? Kan han redde dem ud af deres miserable tilværelse og hjælpe dem til et normalt liv? Free the Mind følger de tre forsøgspersoner på deres modige rejse ind i sig selv.
5 Jun 2012
547
Share Video

2:27
Som en rose, der blomstrer i sneen – så smuk, så livskraftig, så ren – sådan er Snehvide. Efter syv års indespærring i et tårnværelse, blomstrer hendes skønhed, og hun er klar til at indgå i den onde dronning Ravennas planer. Ravenna besnærede Snehvides far, myrdede ham og tog magten med sin dystre hær. Det engang så blomstrende rige ligger nu i ruiner, sulten hærger og unge piger risikerer at blive slæbt op på slottet, hvor dronningen suger deres livskraft ud af dem for selv at forblive ung og smuk. Men kun Snehvides bankende hjerte kan give dronningen evigt liv. Men Snehvide undslipper, og dronningen må tilkalde rigets bedste jæger. Et liv for et liv – hun lover at vække hans elskede hustru til live igen, hvis han bringer Snehvide tilbage. Men da han finder hende, kommer han i tvivl. Dronningen er ikke til at stole på, og Snehvide lover ham også en belønning. Med dronningens soldater i hælene hjælper han hende nu med at flygte. Gennem magiske riger, hvor der både bor alfer og dværge - luskede, lurvede dværge, der ernærer sig som landevejsrøvere. Men måske kan Snehvide med sit rene hjerte også overbevise dem om at hjælpe… Rupert Sanders giver det klassiske eventyr om Snehvide en helt ny drejning i ”Snow White and the Huntsman”. Kristen Stewart er ikke kun en prinsesse i nød, der skal reddes af en prins, men en handlekraftig ung dame. Chris Helsmworth er som jægeren ikke helt til at stole på, og dværgene med Ian McShane, Bob Hoskins, Ray Winstone og Brian Gleeson i spidsen er ikke en bande syngende nisser, men en handlekraftig hær. Men dronningen er i Charlize Therons skikkelse stadig meget smuk og meget, meget ond…
6 Jun 2012
890
Share Video

1:35
Fra producerne af Stieg Larssons succesfulde Millennium-filmtrilogi kommer nu filmatiseringen af Liza Marklunds bestseller "Nobels Testamente". Kriminalreporter Annika Bengtzon dækker den årlige Nobelfest for Kvällspressen, da hun bliver vidne til et opsigtsvækkende mord. Den kontroversielle, israelske nobelpristager, Aaron Wiesel, og Nobelkomitéens formand, Caroline von Behring, bliver skudt. Annika er nøglevidne og får ytringsforbud. Dette er hendes livs scoop og hun må ikke skrive et eneste ord! Sagen får topprioritet. Alle tror at angrebet skyldes international terrorisme, og at målet var professor Wiesel. Annika bliver dog mere og mere overbevist om at det virkelige mål var von Behring, og undersøger derfor selve Nobelkomitéen. Jo nærmere Annika kommer sandheden, og sin historie, desto farligere bliver det, og hun må snart indse hvor langt visse personer vil gå, for at få den mest prestigefyldte pris af dem alle. Filmen er instrueret af den erfarne danske instruktør Peter Flinth.
6 Jun 2012
541
Share Video

2:26
Marinesoldaten Logan (Zac Efron) vender hjem fra sin tredje tjenesteperiode i Irak, og med sig har han den ene genstand, han mener har holdt ham i live – et fotografi, han fandt af en kvinde, som han aldrig har mødt. Efter at have fundet ud af, at hun hedder Beth (Taylor Schilling), og hvor hun bor, dukker han op på hendes dørtrin og ender med at tage et job på hendes families hundekennel. På trods af hendes indledende skepsis og komplikationer i hendes liv udvikler de to følelser for hinanden. Måske kunne Beth være meget mere end Logans skytsengel. The Lucky One er baseret på Nicholas Sparks’ bestseller fra 2008 og er instrueret af den Oscar-nominerede instruktør Scott Hicks (Shine).
6 Jun 2012
644
Share Video

2:11
LOL
Facebook, Youtube, Twitter – det gäller att uppdatera sin status, men också att hålla koll på sina vänner och även fiender. Vem dejtar vem och vem är singel? Möt Lola (Miley Cyrus), även kallad "Lol". Hon är i den åldern då plugget är som mest krävande, kärleken som mest smärtsam, mamma Anne (Demi Moore) som allra jobbigast och kompisarna det viktigaste i livet. När Anne av ”misstag” råkar läsa Lolas dagbok, får hon rena chocken. Hennes lilla dotter är inte så liten längre och hon har dessutom testat det mesta som Anne försökt skydda henne ifrån. Samtidigt har Anne fullt upp att anpassa sig till sitt nya liv som frånskild. För både Lola och Anne gäller det att göra sig fria och upptäcka vilka de är. Vägen dit kantas av många galet roliga situationer, men också tårar och kärlek.
13 Jun 2012
684
Share Video

1:57
Den mytomspunne manusförfattaren, regissören, skådespelaren, komikern och musikern Woody Allen har för första gången låtit sitt liv skildras på film. Regissören Robert Weide, mest känd för TV-succén ”Simma Lugnt Larry” , fick följa Allen i över ett och ett halvt år för att skapa den ultimata filmbiografin. Dokumentären tar sin början med Allens barndom och hans första extraknäck som tonåring – att skriva skämt för komiker och tidningar. Sedan följde en karriär som manusförfattare och ståuppkomiker i TV för att övergå till den högproduktiva filmskapare han är idag med i genomsnitt en film per år de senaste fyrtio åren. Weide följer Allen på inspelningsplatsen, i hans hem, i klipprummet och till hans barndoms platser i Brooklyn. Genom ett stort antal intervjuer med skådespelare, andra filmskapare och nära vänner ges ny insikt i en av vår tids främsta regissörers liv och verk.
29 Jun 2012
1887
Share Video

2:08
Den mytomspunne manusförfattaren, regissören, skådespelaren, komikern och musikern Woody Allen har för första gången låtit sitt liv skildras på film. Regissören Robert Weide, mest känd för TV-succén ?Simma Lugnt Larry? , fick följa Allen i över ett och ett halvt år för att skapa den ultimata filmbiografin. Dokumentären tar sin början med Allens barndom och hans första extraknäck som tonåring ? att skriva skämt för komiker och tidningar. Sedan följde en karriär som manusförfattare och ståuppkomiker i TV för att övergå till den högproduktiva filmskapare han är idag med i genomsnitt en film per år de senaste fyrtio åren. Weide följer Allen på inspelningsplatsen, i hans hem, i klipprummet och till hans barndoms platser i Brooklyn. Genom ett stort antal intervjuer med skådespelare, andra filmskapare och nära vänner ges ny insikt i en av vår tids främsta regissörers liv och verk.
29 Jun 2012
1868
Share Video

1:59
For første (og måske sidste) gang har den legendariske filminstruktør, komiker, skuespiller og musiker Woody Allen sagt ja til at lade sit eget liv og sin kreative proces skildre på film. Dokumentaristen Robert B. Weide har fuldt den notorisk private filmkunster i halvandet år og resultatet er den ultimative film om verdens måske mest produktive filminstruktør. Vi kommer helt ind under huden på den charmerende og elskelige pessimist Woody Allen, der fortæller ærligt om sit forhold til kvinderne, neuroserne, jazzen og ikke mindst sit elskede Manhattan.
5 Jul 2012
1196
Share Video

1:43
Nathalies liv gik i stå, da hendes mand omkom i en trafikulykke. Siden da har der kun eksisteret hendes arbejde, hvor hun da også har succes og bliver forfremmet. Hendes chef har et godt øje til hende på mere end en måde, men det bliver en helt uforberedt medarbejder i hendes gruppe, Markus, der pludselig bliver kysset, som han aldrig før er blevet det. Men hvordan opstod de følelser så pludseligt, og hvordan skal de forholde sig til det på deres arbejdsplads? Mens Nathalie og Markus danser om hinanden og den varme grød, kan deres kolleger ikke undgå at lægge mærke til spændingerne. Brødrene David og Stéphane Foenkinos har filmatiseret Davids roman, ”La Délicatesse” om den svære kærlighed, som den udspiller sig mellem Audrey Tautouog Francois Damiens i hovedrollerne. En smuk hyldest til kærligheden – ikke mindst i Paris – men også et humoristiske blik på, hvor svært det nogle gange er, at erkende den.
27 Jul 2012
422
Share Video

2:25
Efter att han i det senaste äventyret flytt till Afrika, längtar nu lejonet Alex hem till sitt älskade Central Park Zoo i New York. Efter lite övertalning går hans trogna djurparksvänner zebran Marty, flodhästen Gloria och giraffen Melman med på att hjälpa Alex att återvända. Med på resan följer även kung Julien, Maurice och förstås pingvinerna. Deras livs äventyr tar dem genom Europa där de hittar den perfekta täckmantel, en cirkus, vilken de tillsammans med en rad förtjusande nya vänner vänder upp-och-ned på, i äkta Madagaskar-stil.
1 Aug 2012
2795
Share Video

2:02
Præsident Lincolns mor bliver dræbt af et overnaturligt væsen, hvilket starter hans kamp mod vampyrerne og deres hjælpere En ny og intens version af den mørke og blodtørstige lærdom om vampyreren. Det er fortællingen om en af Amerikas mest elskede præsidenter og hans hemmelige liv… som historiens største vampyrjæger.
3 Aug 2012
458
Share Video

2:34
Glenn Close har hovedrollen i "Albert Nobbs" - et filmprojekt baseret på novellen "The Singular Life of Albert Nobbs" af George Moore, som Close har kæmpet for at realisere gennem mere end femten år. Nu er drømmen blevet til virkelighed - og resultatet enestående - med Rodrigo Garcia i instrukstørstolen og med Close i en af sine bedste roller nogensinde. Filmen udspiller sig i Irland sidst i 1800-tallet, hvor Albert Nobbs har forklædt sig som en mand og arbejder som butler på Dublins fornemmeste hotel. Det er i en tid, hvor kvinderne undertrykkes af mændene og hendes eneste mulighed for et eksistensgrundlag har været at skabe sig en ny identitet. På hotellet udspiller store og små dramaer sig: I værelserne hvor de velhavende gæster igen og igen vender tilbage, men også i de private gemakker, hvor Albert Nobbs holder sig for sig selv. De faste rutiner gennemspilles dag ud og dag ind. Igennem mere end tyve år har intet syntes at kunne forstyrre spillet, men da en ung maler ankommer til hotellet, er Albert fristet til at lade masken falde. På rollelisten ses udover Close også Mia Wasikowska, Aaron Johnson, Brenda Fricker, Jonathan Rhys Meyers, Pauline Collins, Janet McTeer, Brendan Gleeson, Bronagh Gallagher og Maria Doyle Kennedy. Glenn Close spillede oprindelig rollen som Albert Nobbs i en teateropsætning helt tilbage i 1982 og i 2000 var filmen tæt på at blive realiseret af den ungarske instruktør István Szabó, men det skred på grund af problemer med finansieringen. Nu er Close selv trådt til som producent sammen med irske John Banville. Mia Wasikowska er kendt fra hovedrollen i Tim Burtons "Alice i Eventyrland" og titelrollen i Cary Fukunagas "Jane Eyre". Hun har også haft bemærkelsesværdige roller i film som "The Kids Are All Right" og "Amelia". Aaron Johnson kendes bl.a. fra "Kick-Ass" og "Illusionisten" (2006), mens Jonathan Rhys Meyers blandt mange roller har medvirket i "From Paris With Love", "Match Point" og "Bedre end Beckham". Irske Brendan Gleeson medvirkede i "Harry Potter"-filmene, "Kingdom of Heaven", "Breakfast on Pluto", "Troja", "Gangs of New York" og "Cold Mountain" m.fl. Brenda Fricker er også et velkendt navn med irske rødder; hun kendes bl.a. fra "Veronica Guerin", "Milk" og "Tara Road". Glenn Close har en imponerende række roller bag sig, som bl.a. har givet hende fem Oscar-nomineringer tilbage i 80'erne for "Farlige forbindelser", "Farlig begær", "Den bedste", "Gensyn med vennerne" og "Verden ifølge Garp". Hun har også tidligere medvirket i en film af Rodrigo Garcia, nemlig i "Ni liv" fra 2005. Hun er desuden af mange børn kendt som Cruella de Vil fra Disney-filmatiseringerne af historierne om "101 dalmatinere".
10 Aug 2012
1215
Share Video

2:06
”Total Recall” er en forrygende action thriller fra grænselandet mellem virkelighed, drømme og kunstigt skabt erindring. Velkommen til Rekall, det multinationale selskab, der kan forvandle dine vildeste drømme til noget, der ligner virkelige erindringer. For fabriksarbejderen Douglas Quaid (Colin Farrell) virker det – til trods for at han er lykkeligt gift med den smukke Lori (Kate Beckinsale) - som om en ’indre ferie’ kan være den perfekte pause fra hans ellers ret rutineprægede liv… - Virkelige erindringer om et spændende liv som superspion kan være lige det krydderi, som hans tilværelse mangler. Men da implementeringsproceduren går frygteligt galt, bliver Quaid pludselig en meget jaget mand i virkeligheden og snart er han på vild flugt fra politiet, der kontrolleres af den frie verdens leder, Kansler Cohaagen (Bryan Cranston). Undervejs lykkes det ham at slutte sig til oprøreren, Melina (Jessica Biel), så han kan finde modstandsbevægelsens leder, Matthias Lair (Bill Nighy) og være med til at sætte en stopper for Cohaagens diktatur. Men efterhånden som grænserne mellem fantasi og virkelighed bliver stadigt mere udviskede og det går op for Quaid, at den frie verdens skæbne rent faktisk hviler på hans skuldre, finder han endelig ud af sin virkelige identitet, sin sande kærlighed… og sin uafvendelige skæbne… Filmen, der er en genindspilning af Paul Verhoevens film af samme titel fra 1990 (med Arnold Schwarzenegger i hovedrollen), er instrueret af Len Wiseman (”Die Hard 4.0”, ”Underworld: Evolution”), skrevet af bl.a. Kurt Wimmer (”Salt”, ”Street Kings”) og produceret af Neal H. Moritz (”21 Jump Street”, ”World Invasion: Battle Los Angeles”). ”Total Recall” har dansk biografpremiere 9. august 2012.
9 Aug 2012
874
Share Video

2:45
Ben Stiller, Vince Vaughn och Jonah Hill spelar huvudrollerna i denna galna komedi om fyra helt vanliga män som bildar en grannpatrull för att hålla gatorna i kvarteret trygga… och för att få lite spänning i sina annars händelselösa liv. Men någonting står inte rätt till i förorten, de upptäcker att deras kvarter är fullt av utomjordingar som utger för att vara vanliga förortsbor. Grannpatrullen måste nu rädda inte bara kvarteret utan hela världen från undergång. För regi står Akiva Schaffer som är regissör och manusförfattare för TVs ”Saturday Night Live”.
10 Aug 2012
376
Share Video

2:21
28-årige Margot (Michelle Williams) er trygt og lykkeligt gift med Lou (Seth Rogen) – en elskelig og godmodig kogebogsforfatter. Men så møder hun Daniel (Luke Kirby), og pludselig rives tæppet væk under hende. For Daniel er alt det hendes mand ikke er, – en flot, farlig og fri kunstner - og den gensidige tiltrækning får hende til at drømme om et liv uden Lou, om alt det hun ikke har, om at springe ud i livet, om at turde… Men tvivlen nager, for hvem kan give garanti for, at græsset altid er grønnere på den anden side. Take this Waltz er en rørende og rammende film om de valg, livet konfronterer en med - et liv, hvor det ikke-at-vælge også er et valg.
22 Aug 2012
676
Share Video

1:51
JW - en gång lovande Handelsstudent med för stor hunger efter snabba cash. Nu betalar han priset; fyra år på Norrtäljeanstalten. JW har en plan på hur han ska vända sitt liv tillrätta men en dag förändras allt då en ny livsfarlig fånge kommer till anstalten, en man från JW:s våldsamma förflutna - Mrado Slovovic. Jorge Salinas – kokskungen från Sollentuna, återvänder till Stockholm efter tre år i landsflykt. Jorges plan är att göra en snabb koksdeal, men planerna går våldsamt fel. Nu måste Jorge fly, tillsammans med den som räddade hans liv – Nadja, 17 år. Mahmud Al Askori – arbetar som horvakt åt juggarna. När två tjejer lyckas fly ger juggebossen Radovan honom ett ultimatum; 300 000 kronor innan helgens slut. Vilket är precis samma helg som Mahmouds kära syster ska gifta sig. Snabba Cash II är en intensiv och stark thriller om girighet, vänskap och förlåtelse.
22 Aug 2012
777
Share Video