Results for: morat Search Results
Family Filter:
4:59
KARAOKE CON IMÁGENES ABSTRACTAS EDITADAS Y SINCRONIZADAS.
28 Apr 2017
632
Share Video

2:54
KARAOKE CON IMÁGENES EDITADAS Y SINCRONIZADAS DE LA PELÍCULA "MI VILLANO FAVORITO 3". EUROBASKET 2017
25 Jun 2017
1264
Share Video

4:10
Andrés Cepeda, Morat - Déjame Ir (Video Oficial)
30 May 2019
40
Share Video

3:44
Mash-Up
16 Jun 2017
175
Share Video

1:03
That was a love story. A Milestone of Love. What a Kiss!
31 Oct 2018
499
Share Video

1:54
Ovo morate pogledati, nadam se da ce vam se svidjeti.
23 Jan 2007
4907
Share Video

1:59
Moja ježica je mala i poslije par dana stavila sam joj mali tanjurić od kave , ah tanjurić je veći od nje , ali njoj to ne smeta jer želi jako brzo narasti . Stavila sam joj Wiskas Juniora janjetinu s mrkvicom u umaku , ona to jako voli i potrudila se da kružeći oko tanjurića sve pojede. Smješna je bila dok je tako kružila oko svog tanjurića , pa je malo i s nožicama ušla u njega , normalno ja poslije toga nisam imala puno posla oko pranja jer je sve polizala. Poslije dobre papice moja mala ježica Finica se ipak umorila i ubrzo potom zaspala na mojim rukama u svom omiljenom ručniku , glazba je svirala i ona je usnula i dugo lijepo snivala , a što ...to morate pitati nju . Ona je najdivnije malo stvorenje koje se iz dana u dan bori da preživi , u svom nastojanju ona to ipak uspjeva uz našu pomoć .Do zime moramo nakupiti određenu kilažicu i jako se trudimo da joj pomognemo da izdrži i dočeka onaj svoj zimski san , kada će moći bezbrižno snivati do proljeća . Kvaliteta filmića nije možda najbolja , ali se nadam da vam to neće smetati da donekle uživate , kao što i mi uživamo gledajući i promatrajući kako Finica raste iz dana u dan , a aparat ćemo nabaviti kada nam se za to pruži najbolja prilika . Pozdravčić svima vama koji volite ovu malu ježicu Finicu .
23 Oct 2008
460
Share Video

5:24
Moja ježica Finica osim što jako voli mandarinke , kivi , jabuke, mango , ananas, banane voli pojesti i naranču , ali ne kisele već slatke. Stavim je na krilo i ona zauzme svoj omiljeni položaj na leđa i čeka papicu. Slučajno smo ustanovili da voli mandarinke , mirisalo joj je dok smo jeli i dali smo joj mali komadić , tako je skočila i u tren ju je pojela, drugom prilikom kupili smo slatke naranče i dali smo joj jednu kriškicu , sa noktima ju je rasporila izvukla koščice i pojela je sve . Moja ježica je inače izbirljiva , ako joj se nešto ne sviđa ona naprosto pobjegne i sakrije se , ja je mogu zvati kolko god želim , ali ona se ne obazire na moje pozive.Prije nego bilo što pojede dobro ispita sve i tek onda počne jesti.Hranu joj dajem uvijek svježu . Ako vašeg ljubimca od malena naviknete na člsto i uredno i sam će se tako ponašati. Moja ježica je uredna i čista , poslije jela se lijepo čisti i uređuje ponekad to traje i traje ...uostalom znate kakve su ženske pa se ne morate čuditi . Vjerujem da će i vas osvojiti moja ježica Finica.
26 Oct 2008
842
Share Video

1:31
*******www.internet-reklamiranje****/ Kupce ne morate da tražite, oni Vas sami pronalaze.
11 Feb 2010
131
Share Video

1:10
Rue de Morat 54, 1700 Fribourg - Tel.: +41 26 3223995 - E-Mail: agencepfg-fribourg.ch - *******www.pfg-fribourg.ch Les Pompes Funèbres Générales vous accompagnent et vous soutiennent pendant ce moment difficile et s´engagent à rendre hommage dignement au défunt selon ses voeux et ceux de sa famille, quelles que soient ses croyances. pompes, funèbres, générales, fribourg, défunt, cérémonie, religieuse, obsèques, sépulture, inhumation, incinération, carte, de, remerciement, recueillement, enterrement, crémation, décès, prévoyance, cimetière, faire-part, de, décès, contrat, de, prévoyance, obsèques, tombes, cerceuil, cercueils, mort, église, service, religieux, rapatriement, inhumation
8 Jun 2011
709
Share Video

2:33
SOBE I APARTMANI ALTIS nude kvalitetan privatni smještaj u Zagrebu! Ukoliko Vas zanimaju moteli u Zagrebu, ne morate tražiti dalje. Odaberite privatan smještaj Altis kategoriziran sa 3 zvjezdice. U ponudi imamo jednokrevetne sobe, dvokrevetne sobe i studio apartmane za kratkoročni najam.
8 Apr 2013
193
Share Video

1:25
Link : *******www.film-club****/ - na kom gledate filmove ... Napomena : morate kucati na engleskom filmove da bi vam sajt nasao zeljeni film LInk2 : *******www.leptiricabioskop****/
18 Mar 2014
4178
Share Video