Results for: olen Search Results
Family Filter:
11:00
Gümnaasiumis õppivad noored on hakkama saanud erakordselt lõbusa ja hoogsa tibikomöödiaga "Kuidas ma talle ütlen, et olen rase?". 10-minutiline lühifilm annab silmad ette nii mõnelegi kodumaisele professionaalsele linateosele. Filmi režissöör ja peaosaline on 9 c õpilane Margret Järve, teistes peaosades Kerttu Jõgiste ja Erika Vaher.
30 Jun 2008
2091
Share Video

1:21
Winkelinrichting Beneens & Zonen in Olen heeft 35 jaar ervaring op gebied van winkelinrichting met als specialiteit winkelinrichting met korte uitvoeringstermijn. Beneens biedt zeer veel aandacht aan kwaliteit en design, waardoor specifieke wensen geen probleem vormen. Het herinrichten van winkels wordt door ons van A tot Z uitgevoerd. Ramen, deuren, schrijnwerk of metselwerk maar ook de voorzieningen van sanitair en centrale verwarming wordt door Beneens onder handen genomen. U kan bij ons een lijst van referenties bekomen. Zoekt u naar een betrouwbare aannemer voor winkelinrichting en totaalprojecten? Contacteer Beneens & Zonen uit Olen in de Antwerpse Kempen en uw handelszaak, kantoor of horecazaak zal binnen de kortste keren in een nieuw kleedje zitten.
15 Nov 2010
464
Share Video

0:45
Feestzalen De Hezehoef is het decor voor al uw grote en kleine feesten in een stijlvolle gerestaureerde hoeve. De hoeve situeert zich in de Kempen, meerbepaald in Olen, op amper 20 minuten van Hasselt en Antwerpen. Het oude authentieke pand werd met respect gerestaureerd tot een polyvalent zalencomplex, waar uw gasten in een uniek kader ontvangen worden. De authentieke gebouwen met de ruime binnenplaats, de verzorgde tuin en het zonneterras geven het geheel een sfeer van gastvrijheid en gezelligheid. De Hezehoef beschikt over 3 zalen met elk een aparte ingang en faciliteiten. Wij bieden plaats voor feesten van 20 tot 500 personen. De zaak beschikt over een ruime, afgesloten parking tot 250 voertuigen.
22 Dec 2010
344
Share Video

1:21
Bodrum Kent TV
24 Jun 2008
226
Share Video

0:28
Looking through old papers, we found some old photos.
13 Dec 2008
181
Share Video

0:45
De Ceuster Recycling verhuurt containers, van 8 m³ tot 35 m³, voor alle doeleinden zoals bouwafval, restafval, steenpuin, plastiek, hout-tuin-groenafval, roofing, enzovoort. We verhuren onze containers zowel aan bedrijven als particulieren. U kan ook op ons rekenen voor de ophaling en recyclage van uw afval. Wij leveren een snelle en correcte service aan de voordeligste prijs, ook tijdens het weekend. Kortom, bent u op zoek naar de voordeligste partner voor de verhuur van containers? Dan ben u bij De Ceuster Recycling aan het juiste adres. Contacteer ons vandaag nog! U kan ons telefonisch bereiken of via e-mail.
31 Jan 2011
953
Share Video

0:45
*******goudengids.truvo.be/ms/ms/saunamania_bvba+saunas_-_installaties+olen+ms-125119.html Genieten van het leven begint met tijd te maken voor jezelf en je gezin. Door de dagelijkse verplichtingen en beslommeringen zoals stress, overspannenheid en routine raakt ons leven al snel overbelast en wordt het alsmaar moeilijker om daadwerkelijk de geneugten des levens in al zijn intensiteit te ervaren! Sauna Mania staat synoniem aan Wellness van A tot Z, de keuze uit een volledig gamma aan sauna's, jacuzzi's, infraroodcabines, enz. Een ervaren en dynamisch bedrijf met de nadruk op persoonlijk advies, service en klantentevredenheid! Intelligent en prijsbewust zonder concessies aan materiaalkwaliteit. Waarden waar U ook belang aan hecht ? Breng dan gerust een bezoek aan onze showroom, gelegen aan de Oosterwijkseweg 8 te 2250 Olen (provincie Antwerpen).
22 Sep 2010
593
Share Video

0:45
*******digorrenovatie.be/nl/ms/ms/gevelreiniging-olen-2250/ms-1000000940-p-3/ Geveltransformatie Kan uw gevel een opfrisbeurt gebruiken? Hebt u geen idee meer van de originele kleur van uw voorgevel? Hoog tijd om Digor uit Olen, bij Geel, in te schakelen voor een professionele en grondige gevelreiniging! Digor heeft een jarenlange ervaring opgebouwd in gevelwerken en verzorgt gevelrenovatie, gevelbekleding en gevelreiniging in Olen, Geel, Westerlo en de rest van Antwerpen. Distributed by OneLoad****
21 Nov 2013
298
Share Video

0:45
*******jvdb-metaalconstructies.be/nl Na meer dan 10j ervaring in het maken van trappen, leuningen, poorten .... hebben we beslist om onze eigen firma op te starten. Vandaag zijn wij een startende firma die trappen, leuningen en poorten in staal of inox op maat van de klant maakt. Als firmanaam hebben we bewust voor de naam van de zaakvoerder Jeffrey Van den Broeck gekozen. We willen hiermee benadrukken dat voor ons het persoonlijke contact en overleg tussen ons en u zeer belangrijk is. Distributed by OneLoad****
15 Jan 2014
169
Share Video

1:05
Bill & Misty Olen of microCHUNK.TV take a minute to talk about customers ugly babies.
27 Jan 2008
358
Share Video

1:11
Bill & Misty Olen of *******microCHUNK.TV take a minute to talk about the smart marketing of the Jawbone on *******www.youtube****/aliphjawbone.
1 Feb 2008
183
Share Video

1:11
Bill & Misty Olen of *******microchunk.tv share the secret.
9 Feb 2009
265
Share Video