Results for: oostvlaanderen Search Results
Family Filter:
0:36
EOS PROJECTS kiest bewust voor woningen met een ziel. Als jonge en dynamische sleutel op de deur firma willen wij ons toespitsen op de moderne architectuur. Bezoek ons op *******www.eos-projects.be
21 Feb 2008
793
Share Video

0:47
ImmoBelgica.be is het exclusieve vastgoed/Immo/Immobiliën zoekertjes portaal van België. Hier kunnen vastgoedmakelaars en particulieren gratis een zoekertje plaatsen. *******www.immobelgica.be
23 May 2009
528
Share Video

1:04
*******goudengids.truvo.be/ms/ms/qualitas_keukens_bvba+keukens+wichelen+ms-119753+p-3.html Bij Qualitas hebben we 2 troeven die u niet zo snel bij onze concurrentie zult vinden. De binnenkant van onze kasten is ook in kleur zonder meerprijs en we maken echt tijd voor u om samen de vele mogelijkheden van onze keukens te bekijken. In onze toonzaal stellen we effectief 38 keukens tentoon. Bijna al onze keukens zijn maatwerk en u hebt de keuze tussen graniet, massief, fineer, melamine of folie werkbladen. Wij hebben een ruim aanbod greeploze keukens met of zonder kookeiland. Ook voor ergonomische keukens hebben we de nodige tools, zo kunnen we verschillende hoogtes en dieptes van kasten en spoelbakken leveren en wordt uw keuken volledig aan u aangepast. Wij werken samen met de bekende merken zoals: Smeg, Zanussi, Electralux, AEG, Miele, Atag, Siemens, Whirlpool, Amana, Franke, Grohe, Schroder en Cesa. Behalve totaalinrichting en keukens kunt u bij ons ook terecht voor dressings, schuifdeurkasten en badmeubels.
10 Sep 2010
822
Share Video

0:45
Bij Adak (gevestigd in Oost-Vlaanderen, Dendermonde), bent u aan het juiste adres voor alles wat algemene aannemingen, dakwerken en verbouwingswerken betreft. Wij verzorgen : - dak- en/of wandbekleding in: *polymeerbitumes *kunststoffen *dakpannen & leien *golfplaten *geprofileerde metaalplaten *volkernpanelen *tegelpannen e.d. Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak. Wij helpen u graag verder.
15 Nov 2010
281
Share Video

0:45
SAF Recyclage te Maldegem, Oost-Vlaanderen, is groothandel, distributeur van eetbare oliën en vetten voor frituren, grootkeukens en restaurants. Zo kan u als frituuruitbater of restauranthouder hier terecht voor sauzen, snacks en horecabenodigdheden. Behalve distributeur en leverancier van vetstoffen zijn wij ook verantwoordelijk voor de ophaling en de recylcage van frituurvet en olie. Milieuvriendelijke ophaling en verwerking. Aarzel niet en contacteer ons nog vandaag !
10 Mar 2011
286
Share Video

1:42
Devo Elec te Herzele, Oost-Vlaanderen is een geregistreerd aannemer met reeds + 30 jaar ervaring in algemene elektriciteitswerken bij zowel nieuwbouw als renovaties. Wij voeren ook herstellingswerken uit in privéwoningen en appartementen en dit aan een gegarandeerde prijs-kwaliteitsverhouding. Contacteer ons voor elektrische verwarming, plaatsing van alarm, beveiligingsinstallaties, domotica, verdeelkasten en ventilatie.
10 Mar 2011
528
Share Video

0:45
Carpentier uit Lokeren, Oost-Vlaanderen heeft reeds 30 jaar ervaring grondwerken, waterwerken en rioleringswerken. U kan op ons rekenen voor volgende activiteiten: Bouwrijp maken van industrieterreinen Oeverversterking Aanleg van parkings en sportvelden Nivelleren met dubbele hellingslaser Rupskranen met reikwijdte tot 20 meter Hydraulische sloophamer en snoeischaar Maken en ruimen van vijvers en putten Contacteer ons voor meer info of een offerte!
19 Mar 2011
461
Share Video

0:45
De Proost is in 1878 begonnen als schoenenfabriek en vandaag een vaste waarde in Ninove als schoenwinkel! U vindt ons vlakbij het Neigembos. In schoenwinkel De Proost vindt u een ruim assortiment aan schoenen, handtassen en portefeuilles van het beste leder. De Proost gaat zelfs verder dan kwaliteitslederwaren, u kan bij ons ook heel wat textiel vinden, zoals kousen, panty’s en sjaals. Bent u op zoek naar degelijke sportschoenen waar u jarenlang plezier aan beleeft? Wie zoekt die vindt bij schoenwinkel De Proost! Laat u bijstaan door ons in de keuze van dat ene paar sportschoenen dat perfect bij u past. Overtuig uzelf en kom een kijkje nemen in onze schoenenwinkel in Oost-Vlaanderen. Uw zoektocht naar kwaliteitssportschoenen eindigt beslist in Ninove!
30 Mar 2011
885
Share Video

1:36
VDK Constructing te Pollare (Ninove) is uw specialist in veranda’s en pergola’s. Een veranda of pergola vormt een tussenschakel tussen woning en tuin. Ze zijn er dan ook in alle maten, vormen en materialen. Samen met u bekijken we de wensen en noden voor uw veranda en pergola. Alle opties en details worden goed bestudeerd zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. Wij beschikken niet over een showroom maar onze grootste bekommernis is dat wij zo perfect mogelijk aan uw wensen voldoen, aangepast aan uw budget. Bovendien beschikken wij over voldoende referentieadressen in uw streek zodat u. Indien u wenst, kan u daar een kijkje kan gaan nemen naar onze veranda’s en pergola’s. Je kan bij ons tevens terecht voor ramen, deuren en poorten. Met VDK-constructing, waar kwaliteit primeert, wordt uw veranda of pergola een plek om in weg te dromen! Aarzel niet en contacteer VDK Constructing te Pollare, Ninove nu!
31 Mar 2011
262
Share Video

0:45
Bij Schoenen Matton in Gent kunt u terecht voor de grootste collecties in: Losse steunzolen, schoenen voor diabetici, hypoallergene schoenen, allergievrije schoenen in alle mogelijke breedtes. Schoenen en pantoffels van: • Birkenstock • Van Bommel • Solidus • Hassia • Durea • footnotes • Finest • Flexa • Hartjes • Peron • MBT • Fitflop • Finncomfort • Birki's • Stonefly • Think • Poccopazza • Theresia Contacteer ons vrijblijvend ! Of bezoek onze ruime winkel met makkelijke ingang.
31 Mar 2011
2483
Share Video

0:45
Eierhandel Rozenhoeve in Horebeke, Oost-Vlaanderen is sinds jaren actief in het transporteren van allerhande ei producten. We zijn groothandel in verschillende soorten eieren maar ook voor zuivelproducten zoals melk en boter bent u bij ons aan het juiste adres. We staan in voor de levering van voedingsmiddelen aan grootkeukens en restaurants. Daarnaast beschikken we ook over een ruim aanbod grondstoffen voor bakkerijen. Contacteer ons vandaag nog, geheel vrijblijvend voor meer informatie over onze producten!
7 Apr 2011
604
Share Video

0:45
Artiklima te Hamme is uw partner voor de installatie, het onderhoud en de herstellingen aan warmtepompen, airco en ventilatietoestellen. Zo werken wij met diverse betrouwbare merken, die hun kwaliteit reeds bewezen hebben zoals Genvex, Westaflex, Hegler, ClimaRad, Revitair en Daikin airco. Ook voor wijnbewaarkasten of het koelen van wijnkelders moet u bij Artiklima zijn. Tot ons uitgebreid en tevreden klantenbestand horen particulieren, winkels, kantoren en bedrijven. U kan niet alleen voor de installatie van airco beroep doen op Artiklima, ook voor het onderhoud of eventuele herstellingen komen wij graag bij u langs. Bent u van plan om een ventilatiesysteem, een warmtepomp of airconditioning te laten plaatsen ? Doe dit niet zonder eerst Artiklima uit Hamme te hebben gecontacteerd.
14 Apr 2011
239
Share Video

1:00
Het team van Home Protec te Gent team analyseert ter plaatse het vochtprobleem en biedt u een gepaste oplossing met bijhorende offerte. U kan bij ons terecht voor problemen met opstijgend vocht, geveldichting, gevelwerken, kelderdichting en condensatiebestrijding. We beschikken over de allernieuwste technieken en het beste materiaal om uw woning te behandelen tegen vochtproblemen. Op zoek naar meer informatie omtrent onze diensten ? Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie of neem alvast een kijkje op onze website, op de Gouden Gids site vindt u een interessante kortingsbon !
14 Apr 2011
2030
Share Video

0:45
New Classic Homes is een bouwfirma die gespecialiseerd is in sleutel-op-de-deur woningen en appartementen. Wij zijn voor onze projectontwikkeling steeds op zoek naar te verkavelen bouwgrond in regio West- en Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Als u bouwt met New Classic Homes dan kan u kiezen voor rijbouw en koppelbouw. Onze specialiteit zijn sleutelklare woningen in een landelijke en tijdloze stijl. U kan zelf steeds naar eigen smaak de afwerking kiezen. Wijzigingen en eigen suggesties kunnen steeds met de bouwheer worden besproken. Wij werken enkel met kwalitatieve materialen zodat we duurzaamheid kunnen garanderen. Tijdens het hele bouwproces hebt u maar één contactpersoon. Dankzij dit persoonlijk contact bouwt u in vertrouwen en weet u steeds tot wie u moet richten voor vragen of opmerkingen. New Classic Homes garandeert u scherpe all-in prijzen. Geen onaangename verrassingen op het einde van het bouwproces! Neem contact met ons op via 056 38 04 59 voor meer vrijblijvende informatie over onze sleutel-op-de-deur woningen en appartementen in landelijke stijle en tijdloze stijl !
14 Apr 2011
391
Share Video

0:45
Voor het algemene onderhoud en beheer van uw gebouwen kan u terecht bij Botop in Gent. U kan op ons beroep doen voor bouwwerken, herstellingswerken, schoonmaak, topografie en groenonderhoud. Onze klanten houden we steeds op de hoogte omtrent het reilen en zeilen in hun gebouwen. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte. *******www.goudengids.be/ms/ms/botop+facilities_management+gent+ms-53800+p-2.html
26 Apr 2011
2080
Share Video

0:45
Elektro Hooreweghe te Knesselare in Oost-Vlaanderen plaatst domotica bij particulieren, bedrijven en winkels van diverse bekende merken zoals Teletask, Kaleidescape, Creston, Loewe, Lithos en Nauthic. De bedoeling van domotica? Uw woonomgeving comfortabeler, en uw leven aangenamer maken. Dankzij onze nauwkeurige programmering bedient uw verlichting, home entertainment, audio en beveiligingsysteem u op uw wenken. Zonder dat u de sofa verlaat! Op basis van uw (ver)bouwplannen maken wij graag (en vrijblijvend) een offerte. *******www.goudengids.be/ms/ms/elektro_hooreweghe_bvba+domotica+knesselare+ms-136433+p-2.html
12 May 2011
227
Share Video