Results for: pandai Search Results
Family Filter:
0:24
Murid ini dah pandai baca lirik lagu n boleh berlagu-lagu syabas
25 Apr 2009
5519
Share Video

0:31
*******awektudungtembam.blogspot****/
17 Feb 2010
9346
Share Video

1:23
♥♥♥ Now You Know How Of Me ♥♥♥
9 Sep 2008
5551
Share Video

4:33
hebat.:)
25 Nov 2008
1721
Share Video

0:19
the little ones are good at playing basketball
12 Mar 2019
55
Share Video

2:29
Babak p.ramlee,aziz satar n shamsudin cuba nak baca surat tp x pandai bace...Enjoy,guys!
28 Apr 2008
15111
Share Video

4:00
LIRIK LAGU BDK2 ZAMAN SKARANG!!! (verse1) mari dgr cerita bdk2 zmn skrang, ada pakai jubah,ada yang sparuh telanjang, ada macam2 kulit putih tukar hitam, ikut suka hati apa peduli halal haram, masa kecik-kecik cita2 jadi doktor, bile besar jadi lupa, jadi player jadi gengster, apa kejadahnya?ayah kelu tak bkata, mak garu kpala,masa dpn huru hara, org bcinta dia pn gatal nak ikut, bila maruah dah tergadai baru dada rasa semput, ini kisah anak dara blm yg pemuda, macam-macam ada,smpai xtau camna nk mula, skolah blm abis dah lagak macam dewasa, Islam hanya pada nama sume dia nak cuba, boleh main cuba2,boleh main raba2. main sama2 bila kena sama rasa tepuk dada tanya slera tanya iman tanya diri tanya kaki sapa bagi sampai kita boleh diri aku cuma cerita apa yang aku nampak terpulanglah kat korang nak terima ke tak (chorus) budak zaman sekarang perangai pelik orang kata buruk dia pandang suma cantik tak serik, mana pergi rasa segan kalau tak kat orang kurang-kurang pun kat tuhan kuat manusia bergantung pada ilmu setakat tunjuk otai takda orang respect kat lu memang begitu,dunia untuk orang bijak pandai-pandai hidup kalau tak nak kena pijak (verse2) cuba-cuba usha tengok-tengok sekeliling bukan tengok dinding tapi minah senget mata juling dia bukan buta,cuma buat-buat tak nampak dia rasa seronok jadi budak rosak akhlak(ish ish ish ) harga diri murah jual badan kat lelaki mcm balak dia confirm amik dia buat bini sedarlah diri,sedarlah dari mimpi-mimpi apa hari-hari kau memang gelap takda pagi? konon pakai seksi sebab lelaki suka tengok kalau lawa takpa cuma lawa sikit dari momok pusingkan pandangan tengok pulak benda baru budak jadi playa walau belum tumbuh bulu apa benda tu? khatan pun belum kering lagi dah pandai pulak citer main sana main sini tukar pompuan hari-hari, bukan ker kau tu muslim? Nabi tak ajar kita tukar pompuan macam musim macam main game, boleh buat sesuka hati cuba pikir balik kemana kita lepas mati tak payah kerek-kerek kita semua bukan hebat ingat atas sana ada kuasa lagi kuat (chorus) (verse3) jom tengok-tengok budak-budak dekat sini perangai pelik diorang tambah sikit dgn peragai gedik dengan jersey besar,rantai pulak nak cecah lantai topi kasi senget pastu carut tunjuk otai pakai seluar besar padang, badan macam lidi tepi angkat sikit kasi tayang bulu kaki, tayang itu ini tunjuk suma perangai buruk memang teruk bila orang mula lagak beruk buat apa sibuk-sibuk dengan trend masa kini sanggup pakai mahal walau gadai itu ini berhabis duit cuma sebab nak perhatian semua atas sebab nak diri diperhatikan inilah hakikat,kita pentingkan luaran anugerah tuhan lebih sekadar ucapan (chorus)
30 Jul 2008
2772
Share Video

0:31
ini sebuah game... kalau nak tahan tekan pada tangan musuh tersebut.. kalau nak pukul tekan pada muka musuh kalau nak elak, tekan pada ruang kiri awak... pandai pandai lah fikir...
14 Apr 2009
1837
Share Video

0:27
Murid ini sudah pandai membaca
3 Feb 2010
344
Share Video

5:30
Belajar Membaca Alquran *******www.risalahmuslim**** B2MA Adalah program Bimbingan Belajar Membaca Al-Quran + Ilmu Tajwid System 6 Jam program ini sangat cocok bagi pemula yang belum bisa membaca al-quran bahkan sangat cocok bagi putra-putri anda.Perencanaan dan persiapan pembuatan program B2MA atau Bimbingan Belajar Membaca Al-quran ini memakan waktu satu tahun setengah lebih atau hampir dua tahun lamanya itu semua agar program ini mampu diterima dan mudah dipelajari walau oleh orang-orang yang tidak mengenal huruf arab sekalipun. Dengan metode 6 jam insya allah,siapa saja akan cepat memahami huruf hijaiyyah dan dengan cepat pandai membaca al-quran insya allah.Program B2MA ini dilengkapi dengan sounds atau contoh-contoh cara membaca al-quran dengan baik dan benar+ ilmu tajwid lengkap dengan alasan-alasan dan keterangannya yang sehingga mempermudah bagi anda untuk belajar membaca al-quran dan mengerti hukum-hukum ilmu tajwid,yaitu hukum tatacara membaca al-quran dengan baik dan benar.B2MA atau Bimbingan Belajar Membaca Al-Quran+Ilmu tajwid System 6 jam ini,mempunyai kapasitas kurang lebih sebesar 2,22GB dan anda bisa mendapatkannya pada weblog ini program B2MA ini sengaja kami buat ke dalam bentuk DVD dan tanpa perlu installasi,anda tinggal copy paste saja dan send create sortcut ke desktop untuk mempermudah penggunaan bahkan program B2MA ini dilengkapi dengan system autorun yang sehingga anda bisa langsung menjalankan melalui DVD tanpa perlu memasukan ke hardisk ini semua agar mempermudah belajar bagi mereka yang mempunyai kapasitas hardisk terbatas,program ini juga dilengkapi dengan pasilitas pemutar mp3 murotal al-quran dan hadits arbain.Jika anda ingin memesan DVD B2MA ini silahkan hubungi kami dan hubungi no 085221805556 call atau sms,sejak peluncuran perdana program ini pada tahun 2009 kami mencoba memberikannya secara gratis dengan cara mendownload pada weblog kami namun dikarenakan kami tidak memiliki dana untuk pengembangan program ini serta perawatan Komputer dan DVD RW,dengan sangat menyesal pada pertengahan peruari 2010 kami menghargai program ini seharga Rp 60.000 belum termasuk ongkos kirim.Tarip ongkos kirim disesuaikan dengan jauh dekatnya lokasi anda dan jika ada kelebihannya mohon diiklaskan dan kami akan mengirimkannya melalui jasa TIKI,beli sekarang juga selain dapat ilmu bermanfaat andapun akan mendapatkan pahala karena turut mendukung dan mendanai program ini. klik disini Rp.60.000 belum termasuk ongkos kirim.
12 Mar 2010
806
Share Video

1:42
Ebook percuma lambat pancut ketika di atas katil di *******lambatpancut****/ & tips lain kesihatan batin suami isteri, layari *******panduanbatin****/. 7 Tips Isteri Inzal Hingga Menggeletar Berkut adalah tujuh tip untuk pastikan isteri anda peroleh inzal yang hebat ketika bersetubuh sehingga tubuh badannya menggeletar menahan kesedapan: Tips isteri inzal #1: Fizikal & mental. Berikan keselesaan dari segi fizikal dan mental kepada isteri anda. Apabila isteri anda rasa dirinya selamat berada bawah jagaan anda, dia akan lebih bersemangat untuk adakan hubungan seks. Apabila mindanya rasa selesa untuk adakan hubungan seks, dia akan lebih senang untuk datang orgasm. Tips isteri inzal #2: Foreplay yang lama. Jangan pendekkan masa foreplay. Panjangkan permainan foreplay sehingga dia datang inzal. Kemudian di tengah–tengah persetubuhan, anda rangsang lagi isteri anda menerusi permainan foreplay sehingga dia datang inzal. Akhirnya nanti pada orgasm atau inzal yang terakhir, isteri anda pasti akan rasa kepuasan yang tidak terhingga. Tips isteri inzal #3: Rangsang g-spot. Rangsang bahagian g–spot isteri anda. Rangsangan yang konsisten akan memberi orgasm yang luar biasa pada isteri anda. Tips isteri inzal #4: Fokus. Siasat perkara yang isteri anda paling terangsang sekali dan fokus untuk memuaskan isteri anda berpandukan perkara tersebut. Tips isteri inzal #5: Kelajuan berdayung. Ketika berdayung, anda mulakan dengan perlahan. Kemudian, anda lajukan gerakan dan cuba bermain–main kelajuan. Isteri anda pasti tidak keruan dengan tindakan anda ini. Tips isteri inzal #6: Guna tangan. Gunakan tangan untuk menjelajahi badan isteri anda. Sentiasa gerakkan tangan anda untuk merangsang bahagian badan isteri anda. Tips isteri inzal #7: Rangsang klitoris. Rangsang klitoris isteri anda sehingga dia menjerit kepuasan. Isteri anda akan menjerit kepuasan dalam hubungn seks jika anda sudah pandai melakukan 7 teknik di atas. Walaupun kebanyakan suami sudah tahu, tetapi masih wajib diketahui.
11 Oct 2012
3377
Share Video

0:10
Polisi lucu dan pandai
15 Sep 2018
158
Share Video