Results for: schrijnwerkerij Search Results
Family Filter:
0:45
Hucro heeft al meer dan tien jaar ervaring in de schrijnwerkerij en als dakwerker. Zelfwerkend patroon Hubert Crols staat garant voor een onberispelijke afwerking met oog voor details. Hucro schrijnwerkerij biedt u vele jaren ervaring bij het plaatsen en herstellen van daken en daktimmerwerken Alle daken, alle pannen. Ook roofing Ook isolatiewerkzaamheden, laminaat, muren, plafonds, gyprocwerken, ... Contacteer Hucro te Oud-Turnhout nu indien u een schrijnwerkerij zoekt gespecialiseerd in dakwerken !
16 Dec 2010
207
Share Video

0:45
Gunther Boons is gespecialiseerd in interieurinrichting, u kunt hier voor algemene schrijnwerkerij en binnenhuisinrichting, maar hij verzorgt ook graag alle houtwerk binnenshuis zoals ingemaakte kasten, badkamers, dressings ... De zaak staat open voor alle stijlen en trends en houdt steeds rekening met de wensen en keuzes van de klant. Er wordt steeds gewerkt op persoonlijke basis en de zaakvoerder ziet persoonlijk toe op de uitgevoerde werken. Hebt u een eigen idee die u uitgewerkt zou willen zien of wilt u een ontwerp die perfect in uw ruimte past, samen met u of met uw architect werken wij uw project naar uw wens uit. Van modern tot klassiek, alles is realiseerbaar. Bel ons nog vandaag voor gratis opmetingen of voor een realisatie die u wenst uit te voeren. *******goudengids.truvo.be/ms/ms/boons_gunther_timmer-_schrijnwerkerij_bvba+schrijn-_timmerwerken_-_aannemers+temse+ms-125227+p-3.html
12 Apr 2011
425
Share Video

0:45
Interieurinrichting Hasselt - Vandebroek interieur Heeft u een probleem met het inrichten van uw interieur, dan hebben wij voor u de oplossing! Sinds haar oprichting in 1976 staat Vandebroek Interieur voor kwaliteit en een degelijke afwerking. Het bedrijf ontwerpt hierbij zelf geen interieurconcepten maar profileert zich als uitvoerder die meedenkt met de ontwerpende architecten, interieurarchitecten of studiebureaus en haar know-how ter beschikking stelt voor de realisatie van maatwerkprojecten. Op die manier rendeert de samenwerking voor alle betrokken partijen en is een partnership met Vandebroek Interieur geen ijdel begrip. Onder vakkundige leiding kan het bedrijf Vandebroek Interieur u een totaalpakket van schrijnwerk en meubelwerk aanbieden. In onze eigen werkplaats, die uitgerust is met de laatste nieuwe machines, worden alle opdrachten naar uw wensen uitgevoerd. Om al deze opdrachten op een goede en nauwkeurige manier te kunnen uitvoeren beschikken we over een ploeg van zeer ervaren werkkrachten die, met minstens vijf jaar ervaring, ervoor zorgen dat onze afdeling optimale resultaten levert. Het volledige team van de afdeling schrijnwerkerij van Interieur Vandebroek staat klaar om ook voor u een opdracht uit te voeren en zo onze uitstekende kwaliteit aan u te kunnen tonen.
1 Feb 2011
215
Share Video

0:45
DV-TEC-DESWARTE in Kortrijk, West-Vlaanderen heeft al meer dan 20 jaar ervaring en vakmanschap! Ons uniek eigen aluminiumsysteem voor ramen en deuren in combinatie met ons enthousiast en ervaren team met eigen plaatsingsdienst, maakt van dit bedrijf een begrip in de wereld van de ramen en deuren. De sterke punten van ons bedrijf zijn onze correcte prijzen, advies op maat i.v.m. premies en belastingvermindering, service voor, tijdens en na verkoop en onze gedetailleerde en duidelijke offertes. Wij zijn vakkundig in buitenschrijnwerk van kunststofschrijnwerk, over hout, tot de volledige afwerking van rolluiken, binnenkasten, screens en gordijngevels. Meer weten over deze schrijnwerkerij in Kortrijk, gespecialiseerd in alle buitenschrijnwerk, zoals ramen en deuren? Bel ons dan vandaag nog voor meer inlichtingen!
14 Apr 2011
182
Share Video

0:45
*******mijnschilderwerken.be/nl Om de toenemende vraag aan veelzijdige schilders tegemoet te komen,startte Frederik Poschet, zelfstandig schilder sinds 2007,met MijnSchilder.be Schrijnwerkerij, elektriciteitswerken, loodgieterij, schilderwerken, totaalafwerking worden door 1 aanspreekpunt gecoördineerd, binnen ons eigen netwerk van gedreven ondernemers. Wij zorgen niet enkel voor een likje verf en behang, maar wij nemen graag de tijd om u bij te staan in het uitkiezen van de juiste aankleding. Distributed by OneLoad****
15 Jan 2014
240
Share Video