Results for: verbouwingen Search Results
Family Filter:
0:45
Algemene Ondernemingen L Mertens & Co uit Balen is de geschikte aannemer voor uw openbare, private en industriële bouwwerken. We zijn gespecialiseerd in verbouwingen en renovatie voor zowel particulier als industrie. Wij zijn ook geregistreerd aannemer voor betonwerken en betonkelders. Graag meer informatie of een vrijblijvende prijsofferte? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op!
26 Oct 2010
558
Share Video

1:03
Ghysels Roger is uw specialist in verbouwingen en renovaties te Dilbeek! Renovaties binnen en buiten Alle verbouwingen, binnen en buiten: ruwbouw, afwerking, valse plafonds, vloeren, plafonds, wanden, dakwerken,... Geregistreerde onderneming Eigen veiligheidscoördinator (niveau B) Voor meer inlichtingen kan u ons steeds telefonisch of per mail contacteren.
16 Nov 2010
172
Share Video

1:20
*******goudengids.truvo.be/ms/ms/hemabo_bvba+aannemers_-_verbouwingswerken+hasselt+ms-130164+p-3.html Na verschillende jaren ervaring in de bouwsector startte Herman Marcoen als zelfwerkend patroon in 1995 een eigen zaak, ‘Bouwbedrijf Hemabo’. Bouwbedrijf Hemabo vindt u in de Gierkenstraat 7 te Hasselt (Kuringen). We zijn gespecialiseerd in alle nieuwbouwwerken en verbouwingen. Maar het houdt niet op met nieuwbouwwerken en verbouwingen: u kunt bij ons ook terecht voor algemene dakwerken, vloerwerken, tegelwerken, klinkerwerken, gyprocwerken of het aanleggen van een nieuw terras. Bij Hemabo is het zelfs mogelijk om een handje toe te steken om zo de kosten te drukken. Sinds 2007 is zoon Ward ook actief in de zaak, dus de opvolging is verzekerd. Twee meewerkende patroons, een garantie voor kwaliteit! Dankzij de vele jaren ervaring voeren we alle ons toevertrouwde werken op een snelle en professionele manier uitgevoerd, helemaal volgens de wensen van de klant. Graag meer informatie of een vrijblijvende offerte? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op!
7 Dec 2010
261
Share Video

0:45
Szwagry in Ternat, Vlaams-Brabant is in 2005 gestart met het professioneel uitvoeren van verbouwingswerken. Ons team van 6 ervaren aannemers komen graag bij u langs om alle bouwwerken en verbouwingen tot een goed einde te brengen. Zo kan u bij ons terecht voor cement werken, vloerwerken, platte daken, chapen, plakwerken, afbraakwerken, betonwerken en het plaatsen van gyproc. Geen uitdaging is onmogelijk voor Szwagry uit Ternat. Aarzel niet en contacteer ons nog vandaag !
10 Mar 2011
426
Share Video

0:45
*******www.goudengids.be/ms/admin/pages/page.html Wim Rommens is uw betrouwbare partner voor het verbouwen van uw bestaande woning, garage, werkplaats, bureel, enz. We werken nauwgezet volgens plan en voeren de verbouwingswerken zorgvuldig en planmatig uit. Voor ons zijn zowel kwaliteit als ethetiek prioritair. Daarom beschikken we over ervaren metsers en is de patron meewerkend. Contacteer ons vrijblijvend voor uw verbouwingsplannen of renovaties aan uw huis. We komen steeds ter plaatse om een juiste inschatting te kunnen maken van de prijs, de timing en eventuele addertjes onder het gras. We zijn evenwel altijd oplossingsgericht.
10 May 2012
573
Share Video

0:45
*******verbouwingenreforma.be/nl Algemene bouwwerken en renovatiewerken volgens uw wensen Naadloze gyprocwerken en pleisterwerken Het plaatsen van tegels tot op de millimeter De secure plaatsing van uw parket Professionele chapewerken Distributed by OneLoad****
19 Nov 2013
319
Share Video

0:45
*******antwerpsekarweiwerken.be/nl VM Projects is een bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in kleine renovaties en karweiwerken. Het is niet altijd makkelijk om een aannemer te vinden die zich snel kan vrij maken voor kleine renovaties. Daarom heeft VM Projects als missie ook deze mensen uit de nood te helpen. U kan ons contacteren voor volgende activiteiten: Het plaatsen van wanden Vloeren betegelen / bezetten Het metsen van badkamers Werken aan uw terras Distributed by OneLoad****
14 Jan 2014
403
Share Video

0:45
*******renovatievlaamsbrabant.be/nl RENOV-8, de N°1 in grondwerken, renovatiewerken en tuinaanleg in Vlaams-Brabant RENOV-8 in Bekkevoort plaveit de weg voor u naar uw droomhuis. Van metsen en dakwerken over elektriciteit (ook domotica!) en water tot uw tuinaanleg en schilderwerken, RENOV-8 is uw totaalaannemer voor alle bouwwerken, grondwerken, renovatiewerken en tuinaanleg in Vlaams-Brabant! Distributed by OneLoad****
14 Jan 2014
154
Share Video

0:45
*******goudengids.truvo.be/ms/ms/mertens_zoon_bvba+aannemers_-_woningbouw+laakdal+ms-130890+p-2.html Mertens & Zoon uit Laakdal verzorgt uw: - nieuwbouwwoning - verbouwingen - ruwbouw - sleutel op de deur woningen - betonwerken (kelder, keerwanden) Vraag naar onze referenties en kom vrijblijvend langs voor onze offerte.
14 Dec 2010
473
Share Video

0:45
*******ahibo.be/nl/ms/ms/ahibo-woningbouw-zele-9240/ms-1000000845-p-3/ Alle ruw- & nieuwbouw en verbouwingen Ahibo BVBA in Zele, Oost-Vlaanderen, is een dynamisch en ervaren aannemer voor alle nieuwbouw- en verbouwingswerken van bedrijfspanden, huizen, villa’s en appartementen. Dankzij onze professionaliteit en service bent u bij ons echt aan het juiste adres voor de realisatie van een volledig gebouw, maar ook voor allerlei verbouwingen, aan- en bijbouw, renovaties en restauraties. Distributed by OneLoad****
15 Nov 2013
249
Share Video

0:45
*******verbouwingensbbelgagent.be/nl S-B Belga Bouwbedrijf in Wondelgem bij Gent: een enthousiast team dat met veel passie en vakmanschap zijn schouders zet onder al uw bouwwerken en gevelwerken in Oost-Vlaanderen! Reken op doorwinterde bouwvakkers, een excellente afwerking van uw bouw- of gevelwerk en een gedreven bouwfirma die blijft vernieuwen en moderniseren om u nog beter te dienen. Onze bouwwerken S-B Belga Bouwbedrijf zit niet stil voor al uw aannemingen als renovaties en het opvoegen van gevels tot een volledige restauratie. Schakel ons dan ook voor volgende bouwwerken zorgeloos in: - Renovatiewerken - Gevelwerken - Pleisterwerken - Verbouwingen - Metselwerken - Vloeren - Chape Gratis offerte voor sterk bouwwerk Alle bouwprojecten die aan ons worden toevertrouwd, realiseren we met de meeste zorg en aandacht voor uw wensen. Wenst u een gratis offerte voor uw gevelwerken of bouwwerken in Oost-Vlaanderen? S-B Belga Bouwbedrijf overhandigt u dit graag. Wij geven uw bouwdromen vorm. Contacteer ons! Distributed by OneLoad****
3 Jan 2014
516
Share Video

0:45
vloerder-turnhout.be/nl Hugo is een ervaren vloerder/tegelzetter en heeft zich bekwaamd in het perfect plaatsen van vloeren en tegels in alle maten en soorten. Ook natuursteen zoals blauwe steen graniet, marmer, witsteen, … of minder voor de hand liggende opdrachten zoals vloeren in legpatronen of vloeren met een tekening zijn voor hem eerder een leuke uitdaging dan een groot probleem. Robert Verheyden op zijn beurt heeft vooral ervaring als aannemer/metser en als dakwerker. Distributed by OneLoad****
15 Jan 2014
231
Share Video

0:42
*******goudengids.truvo.be/ms/ms/shop_design_bvba+winkelinrichting+gent+ms-116456+p-2.html Shop Design te Gent is gespecialiseerd in de realisatie van uw exclusieve winkelinrichting. Wij nemen ook de totaalinrichting van uw winkelprojecten voor onze rekening. Het spreekt vanzelf dat u ook op ons kan rekenen bij renovatiewerken of heuse verbouwingen aan uw winkel of zaak. Wij verzorgen de winkelinrichting voor allerlei zaken zoals lingerie-, kleding- en schoenenzaken alsook juweliers en opticiens. We springen creatief om met systemen, inoxconstructies en meubelmaatwerk die de inrichting van uw zaak personaliseren. Tenslotte hebben wij ook een ruim assortiment in specifieke hang- en legsystemen zodat de binnenhuisinrichting van uw zaak ook praktisch blijft en u steeds de juiste service aan uw klanten kan bieden. Uw zaak krijgt zo een nieuwe uitstraling en wordt een waar visitekaartje voor uw kwaliteit en aanbod. Kortom, indien u op zoek bent naar een specialist in winkelinrichtingen, dan is Shop Design te Gent diegene die u zoekt!
16 Aug 2010
375
Share Video

0:45
Voor alle bouwwerken NIEUWBOUW en VERBOUWINGEN zijn wij uw partner. Wij bouwen eengezinswoningen, villa's, appartementen, winkels. Wij bouwen winddicht of volledig afgewerkt. Ook dakwerken, afbraakwerken of funderingswerken voeren wij uit. Wij plaatsen septische putten en regenwaterputten. Wij leggen terrassen en opritten, egaliseren & ontzoden bouwoppervlaktes. GROTE EN KLEINE PROJECTEN WORDEN MET DE GROOTSTE ZORG UITGEVOERD.
13 Sep 2010
289
Share Video

0:45
*******goudengids.truvo.be/ms/ms/aavk+antwerpen+ms-121037+st-1713101+p-4.html A.A.V.K. is reeds jaren gespecialiseerd in alle elektriciteitswerken en dit voor zowel nieuwbouw, renovatie, herstellingen als verbouwingen. Wij werken zowel voor particulieren als voor kantoren en bedrijven. Eveneens kan u bij ons terecht voor uw het uittekenen van uw elektriciteitsplan. Contacteers ons voor meer info!
15 Sep 2010
207
Share Video

0:45
*******goudengids.truvo.be/ms/ms/janssens_tally+vosselaar+ms-125537.html Maatwerk voor de keuken, badkamer, slaapkamer, bureel en woonkamer. Volledige geïntegreerde interieurs, in nieuwbouw, verbouwingen en renovatie. Met eigen ontwerp of in samenspraak met uw binnenhuisadviseur. We werken met hoogwaardig materiaal en kwaliteitsvolle toestellen. Specialisatie Engelse en landelijke stijl.
17 Sep 2010
557
Share Video