Results for: vernieuwing Search Results
Family Filter:
0:45
Window Wereld, sinds 6 jaar actief in Antwerpen staat in voor de vernieuwing en de nieuwe plaatsing van ramen in PVC, aluminium en hout. Er wordt steeds op maat gewerkt volgens uw behoeften. We maken steeds gebruik van materialen van Duitse topkwaliteit. Ook bij glasbreuk kan u bij ons terecht voor herstelling. Een grote troef is onze korte en gegarandeerde levertijd van 3 weken! Onze vakbekwame medewerkers en eigen plaatsingsdienst staan garant voor een perfecte afwerking. Naast ramen kan u bij ons ook terecht voor binnendeuren, buitendeuren, rolluiken, zonwering, veranda’s en garagepoorten. Kortom, bent u op zoek naar een specialist in PVC, aluminium of houten ramen in Antwerpen? Dan bent u bij Window Wereld aan het juiste adres. Contacteer ons vandaag nog voor een gratis prijsofferte!
12 Apr 2011
464
Share Video

0:39
Vernieuw het oude uiterlijk van windows zonder iets te downloaden en het is zeer simpel
5 Feb 2007
2451
Share Video

1:30
Maxiconstruct te Gent, Desteldonk heeft zich reeds jarenlang gespecialiseerd in algemene dakwerken.Zo kan u bij ons terecht voor het plaatsen van hellende en platte daken alsook het plaatsen van lichtkoepels. Verder kan u op ons beroep doen voor het vernieuwen van uw bestaand dak en schouwrenovaties. Op zoek naar een professionele dakwerker uit de regio Gent, Oost-Vlaanderen ? Aarzel niet ons te contacteren voor verder info. *******maxi-construct.be/nl/ms/ms/maxiconstruct_bvba+dakwerken+gent+ms-122661+p-2.html
5 Jul 2011
2012
Share Video

0:48
*******goudengids.truvo.be/ms/ms/debrabandere_bvba+dakwerken+kortrijk+ms-113990+p-2.html Debrabandere uit Kortrijk uw partner in dakwerken. U kan op ons rekenen voor pannen, leien, gevelbekledingen maar ook voor de vernieuwing van schouwen en het plaatsen van flexibele pijpen. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een prijsofferte!
17 Aug 2010
236
Share Video

1:12
De roots van Microfilm Technik liggen in Brussel, vlakbij de Koninklijke tuinen en de kerk van Laeken. De leading man was François Kerremans. De Koninginnelaan was jarenlang hét adres voor alles om en rond de microfilm; microfilmen van documenten tot films, fiches, jackets en vensterkaarten, alsook ontwikkelen, kopijen en verkoop van alle microfilmproducten en toestellen. 2001... tijd voor vernieuwing en begin van het digitale tijdperk voor Microfilm Technik! Naast de microfilm gaat het bedrijf nu ook digitaal. Documenten, boeken en microfilms worden gescand, bewerkt en geïndexeerd. Kortom dé toekomst. Dit gaat gepaard met de verhuis naar Willebroek. In 2006 besluit Frans de touwtjes door te geven aan zijn dochter Annick, die reeds enige jaren mee actief was in deze speciale branche. In 2007 openden we de deuren van ons eigen Copy&Printcenter. Wij bieden onze klanten een TOTAL DOCUMENT SERVICE.
16 Aug 2010
177
Share Video

0:45
De naam Van Loock is verbonden met Zandhoven. Wie Zandhoven zegt, zegt Van Loock. Wie Van Loock zegt, zegt Zandhoven. Niet alleen in de verre omgeving, maar ook over de landsgrenzen heen. Meer dan zestig jaar in dezelfde gemeente, op dezelfde plaats, dezelfde familie en vooral de grote liefde voor datzelfde product... dat schept vertrouwen. En dat vertrouwen heeft Van Loock Schoenen en Lederwaren. Bewijzen daarvan deze expansie, deze vernieuwing en innovatie en vooral de duidelijke visie op de toekomst. De duizenden klanten bevestigen dagelijks dit vertrouwen. Kom ons zeker een bezoekje brengen in onze winkel in Zandhoven om ons aanbod aan schoenen en pantoffels te ontdekken!
16 Aug 2010
748
Share Video

2:05
In 2009 werd Colin Benders in één klap beroemd met zijn hiphoporkest Kyteman. Hij overrompelde en overwon Nederland met optredens en zijn album The Hermit Sessions. Recensenten overtroeven elkaar in hun lof: ‘De lat voor live-hiphop is één meter hoger gelegd door een jongen uit Utrecht’, ‘The next big thing’ van eigen bodem’, ‘betoverend’, en ‘een on-Nederlands rijk en ambitieus album’. Toch beslist Benders tot ieders verbazing om in december 2009 zijn laatste concert te geven. Hij gelooft dat een echte kunstenaar het bekende loslaat, risico’s neemt en zijn verlangen naar vernieuwing volgt. ‘Ik maak geen muziek om succes te krijgen. Ik maak geen muziek om geld te verdienen. Het is een bizar jaar geweest, maar nu heb ik weer de ruimte om na te denken over het volgende ding.’ Wat dat volgende ding moet worden, dat is de vraag. Regisseur Menna Laura Meijer volgt in deze documentaire de onrustige creatieve zoektocht van Colin Benders naar nieuwe muziek. Zo vraagt zij zich af waarin voor hem de bron van zijn muziek ligt. De film geeft een indringend beeld van een uitzonderlijk getalenteerd muzikant. Benders is compromisloos in zijn kunstenaarschap en durft, met ogenschijnlijk gemak, groots te denken. Maar de dagelijkse praktijk, het geld en de organisatie, laten zich niet zo makkelijk in banen leiden en staan vaak in schril contrast met de plannen en idealen van de muzikant.
1 Dec 2011
507
Share Video

1:40
Een film van Ramon Gieling over de dramatische invloed van het muziekstuk Canto Ostinato. Is muziek in staat is om mensen te veranderen? Ja, het gebeurt, heel af en toe. Net als met de liefde. De film Over Canto is een intrigerende documentaire over het leven van een aantal mensen dat er anders had uitgezien als Canto Ostinato niet was gecomponeerd. Heel af en toe is muziek, net als de ware liefde, in staat een radicale verandering in iemand teweeg te brengen. Deze compositie heeft het met een aantal mensen gedaan. Canto Ostinato Canto Ostinato, de drie uur durende compositie voor 4 piano’s van Simeon ten Holt, werd gecomponeerd tussen 1976 en 1979. Vanaf het eerste moment riep het stuk felle controverses op. De officiële muziekwereld veroordeelde het stuk als te mooi en zonder vernieuwing. Inmiddels is “de Canto” door een zeer grote groep luisteraars omarmd, en veel meer geworden dan een muzikale compositie voor vier piano’s. In de compositie Canto Ostinato stijgt de werkelijkheid als het ware boven de realiteit uit. Een aantal mensen, beter gezegd een aantal verhalen van mensen, cirkelt rond het hoofdpersonage: het beroemde, waanzinnig populaire muziekstuk Canto Ostinato van Simeon ten Holt. De personages doen hun relaas in schijnbare monologen waarin ze verslag doen van de emotionele rol die de muziek in hun leven heeft gespeeld.
8 Dec 2011
536
Share Video