Results for: veurne Search Results
Family Filter:
0:30
Lunch in Veurne onder de toren
18 Jul 2007
368
Share Video

0:36
Hollevoet is gevestigd in Veurne en is gespecialiseerd in gordijnen en overgordijnen. Wij verkopen naast gordijnen ook optreksystemen, rolgordijnen, lamellen,... van verschillende topmerken zoals Luxaflex, Gardisette, JAB, Desso enzovoort. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info!
16 Nov 2010
525
Share Video

0:45
Maes Luc & Dirk te Veurne, West-Vlaanderen is gespecialiseerd in allerlei tuinmachines. Zo vindt u hier grasmaaiers, zitmaaiers en robotmaaiers Verder kan u hier terecht voor : Honda - Viking - Walker - Stiga – Kubota, boomzagen Stihl Bosmaaiers Stihl - Honda Motoculteurs Honda - Nibby Stiga - Eliet Verhuur compactlader, tuintractor Takken hakselaar & gazonverluchter Robotmaaier Robomow Tuintractoren New Holland Draadafsluitingen Betafence Weet dat geen tuin bestand is tegen de kwaliteitstoestellen van Maes Luc & Dirk te Veurne !
8 Mar 2011
948
Share Video

0:22
Fun at the gasstation
18 Jul 2007
529
Share Video

0:45
Belettering Wim Goens uit Veurne is het adres voor reclame op auto's, vrachtwagens, vlaggen. Maar ook voor spandoeken, werfpanelen, reclamezuilen, kleefletters, het verduisteren van ramen en zandstraalfolie kan u hier terecht. Van ontwerp tot uitvoering Contacteer ons vrijblijvend. *******www.goudengids.be/ms/ms/goens_wim_belettering+reclameschilders+veurne+ms-132088.html
7 Jun 2011
145
Share Video

1:10
Gysels biedt u een breed gamma aan verf van topkwaliteit. Wij beschikken over een veel verschillende, trendy kleuren. Zowel de particulier als de industrie zal gepaste verf vinden bij ons.Wij volgen het complete gamma met de kleurmengmachines van Sigma, Mathys, Rust-oleum, Libert en Drywood! Tevens zijn de voornaamste specialiteiten van Bichemie, Sikkens, Wijns-Bristol en Levis in voorraad. Flammant is de nieuwste trendsetter in ons aanbod en met Coprago muurverven hebben wij een verf met de sterkste prijs-kwaliteit verhouding. Kortom, indien u op zoek bent naar een specialist in verf in Veurne, dan is Gysels Firma uw partner! Contacteer ons nu voor meer info!
25 Feb 2011
223
Share Video

3:01
*******www.beachhouse.be is een volledig nieuwgebouwde villa met gastenkamers in oostduinkerke koksijde aan de de belgische kust.Wij zijn rustig gelegen anderhalve kilometer van het strand. alle kamers hebben een eigen badkamer en er is privé parking aan huis. paarden manege op 100m, stedelijk zwembad op 800m. eenvoudig aansluiten op de kust fietsroutes en wandelroutes. wij zijn centraal gelegen tussen nieuwpoort (op 5Km), veurne op (6 Km). plopsaland in de panne/adinkerke op (7 km) >>> plopsaland is van bij ons eenvoudig bereikbaar met de kusttram of 10 minuten rijden met de auto of
7 Aug 2010
717
Share Video