Results for: vocht Search Results
Family Filter:
1:00
Murprotec in Eigenbrakel lost al uw vochtproblemen op en biedt u duurzame oplossingen tegen opstijgend vocht, niveauverschillen, condensatie en gevelproblemen. Murprotec biedt 100% efficiënte oplossingen voor al uw vochtproblemen! Geniet van een gratis expertise en 30 jaar garantie tegen opstijgend vocht. Murprotec garandeert efficiënte en definitieve behandelingen tegen vocht. Of het nu om een condensatieprobleem, opstijgend vocht, waterinsijpeling, salpeter, schimmel, problemen in kelders of gevels gaat, Murprotec biedt u de beste efficiënte en definitieve behandeling tegen vocht. Het inschakelen van de vochtexperts van Murprotec is van essentieel belang voor een efficiënte oplossing van uw probleem. Met zijn jarenlange ervaring in de behandeling van vochtproblemen kan Murprotec met succes gelijk welk probleem in uw huis oplossen. Ons team garandeert kwaliteit en professionalisme. Murprotec biedt u ruim 50 jaar ervaring in vochtbestrijding. Onze uitvoeringsprocessen zijn gecertificeerd door BCCA, erkend door het WTCB en gedekt door EURACOR, een verzekeringspolis van Ethias. Contacteer ons! Geniet van het advies van onze specialisten en los uw vochtproblemen definitief op.
31 Mar 2011
672
Share Video

1:10
Uw partner in het oplossen van water- en vochtproblemen! De firma Aldiva Works uit Wilrijk is de specialist in het oplossen van water- en vochtproblemen. Dankzij onze 50 jaar ervaring zijn we de geschikte partner voor alle waterdichtingswerken. U kan op ons rekenen voor kelderdichtingen, PU-injecties en injecties tegen opstijgend vocht. Daarnaast zijn we eveneens gespecialiseerd in het plaatsen van epoxyvloeren. Wij zijn een toonaangevend bedrijf dat zowel nationaal als internationaal werkzaam is. Onze specialisten in water- en vochtproblemen staan garant voor een persoonlijke service waar kwaliteit voorop staat. Kortom, bent u op zoek naar een firma gespecialiseerd in kelderdichtingen, PU-injecties of injecties tegen opstijgend vocht? Aldiva Works is beslist de geschikte partner. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsofferte!
4 Apr 2011
287
Share Video

1:00
Het team van Home Protec te Gent team analyseert ter plaatse het vochtprobleem en biedt u een gepaste oplossing met bijhorende offerte. U kan bij ons terecht voor problemen met opstijgend vocht, geveldichting, gevelwerken, kelderdichting en condensatiebestrijding. We beschikken over de allernieuwste technieken en het beste materiaal om uw woning te behandelen tegen vochtproblemen. Op zoek naar meer informatie omtrent onze diensten ? Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie of neem alvast een kijkje op onze website, op de Gouden Gids site vindt u een interessante kortingsbon !
14 Apr 2011
2078
Share Video

0:45
*******kbvochtbestrijdingkelderdichting.be/nl Er gaat niets boven een gezonde woning Last van optrekkend of opstijgend vocht? Wordt uw kelder geteisterd door vochtproblemen? KB Vochtbestrijding zoekt de oorzaak van de vochtige ellende en bezorgt u (weer) een gezonde woning! U geniet van 30 jaar garantie bij opstijgend vocht, voor 100%! Waarom zou u kiezen voor de kurkdroge oplossingen van KB Vochtbestrijding? Alles begint met een snelle reactie van deze professionele firma Distributed by OneLoad****
20 Nov 2013
149
Share Video

3:12
Bobbie Traksel wint in Geraardsbergen, Tom Boonen derde. De Nederlander Bobbie Traksel heeft de regionale wedstrijd in het Oost-Vlaamse Viane-Geraardsbergen gewonnen. De Vacansoleil-renner rondde een solo af van zowat twee kilometer en haalde het licht afgescheiden van zijn landgenoot Theo Bos. Tom Boonen eigende zich de derde plaats toe. Een vlucht van twaalf renners werd net voor het ingaan van de slotronde tenietgedaan. Met nog twee kilometer te rijden plaatste Traksel de juiste uitval, goed voor zijn allereerste zege van het seizoen. Vrijdag nog was Bobbie Traksel derde in het Kampioenschap van Vlaanderen in Koolskamp. (belga/svm) Uitslag (136 dln): 1. Bobbie Traksel (Ned - Vacansoleil) de 168 km in 3u50:21 2. Theo Bos (Ned) op 0:01 3. Tom Boonen 4. Michael Van Staeyen; 5. Wouter Mol (Ned); 6. Hans Dekkers (Ned); 7. Kevin Peeters; 8. Boy van Poppel (Ned); 9. Denis Flahaut (Fra); 10. Igor Abakoumov; 11. Sibrecht Pieters; 12. Robin Stenuit; 13. Russell Hampthon (GBr); 14. Sven Van Den Houte; 15. Sjef De Wilde; 16. Wim De Vocht; 17. Damien Timmermans; 18. Thomas Vernaeckt; 19. Maarten de Jonge (Ned); 20. Hophra Gerard; 21. David Martin Valesco (Spa); 22. Arnoud van Groen (Ned); 23. Tommy Nankervis (GBr); 24. Romain Fondard (Fra); 25. Cedric Collaers; 26. Gediminas Kaupas (Lit); 27. Laurens De Vreese; 28. Vytautas Kaupas (Lit); 29. Wout Poels (Ned); 30. Gilles Devillers
24 Sep 2009
517
Share Video

0:45
*******goudengids.truvo.be/ms/ms/gevelmeesters_bvba+waterdichtingswerken+londerzeel+ms-119681+p-4.html Hartelijk welkom bij Gevelmeesters BVBA. Hebt u water- en/of vochtproblemen zoals opstijgend vocht in uw muren, dan kan onze firma u hierin adviseren, gratis offerte aanbieden en het probleem oplossen. Verder zijn wij gespecialiseerd in alles omtrent gevels. Graag meer informatie? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op!
16 Sep 2010
153
Share Video

0:52
Kelderdichting - opstijgend vocht - injecteren van natte muren De Cock bvba is uw partner met vele jaren ervaring voor het analyseren en verhelpen van opstijgend vocht, natte binnenwanden, natte kelders en andere vochtproblemen. Deze kwalen zorgen voor een opvallend energieverlies in uw woning en hebben een negatieve invloed op uw gezondheid. Wij komen ter plaatse kijken om de juiste diagnose te stellen en maken u vervolgens gratis en vrijblijvend een offerte. Onze hoofdzetel is gelegen te Zwijnaarde, Gent. Van daaruit bedienen wij Oost-Vlaanderen. Uw vakman is dus nooit ver weg. Bel of mail ons vandaag nog voor een gratis offerte!
22 Nov 2010
2120
Share Video

2:08
*******goudengids.truvo.be/ms/ms/cemes_bvba+plafonds+genk+ms-127480+p-2.html Nooit meer schilderen en geen kap- en breekwerk meer wanneer u een spanplafond door ons laat aanbrengen. Cemes biedt u een duurzame en zeer stijlvolle oplossing voor al uw plafonds! Vocht, scheuren, donker hout, scheve muren,hoogte... geen werk is voor ons onmogelijk, Kortom, we zijn de SPECIALIST voor alles wat uw plafond aangaat. We bouwen ook bijna alles in: speakers, beamers, airco's, ventilators, projectieschermen,... Meer info? Contacteer ons vandaag nog!
7 Dec 2010
1656
Share Video

1:04
Vanloocke Martin te Roeselare is uw partner in waterdichtingswerken. Waterdichtingswerken Door deze ervaring zijn wij betreffende opstijgend vocht tot de conclusie gekomen dat de oude manier nog altijd de zekerste is. We hebben het hier over onderkappen in plaats van injecteren. Injecteren van muren doen wij ook als onderkappen weinig haalbaar blijkt, bijvoorbeeld in geval van deelmuren. Op onderkapping geven we dan ook een garantie van 30 jaar. Wat kelders betreft doen wij ook verschillende werken, rekening houdend met het budget van de klant. Neem contact met ons op en we komen graag gratis een diagnose stellen.
20 Dec 2010
346
Share Video

0:18
Wij bieden oplossingen voor vocht problemen, zoals opstijgend vocht, condensatie, vochtige kelders en schimmelvorming. Bij ons kan u dus steeds terecht voor vochtweringswerken en vocht bestrijding. Zowel de diagnose als de uitvoering gebeurt door een gespecialiseerd team. Hiervoor bieden wij u graag een gratis prijsofferte aan. Zoekt u een specialist in waterdichtingswerken te Eeklo, of wenst u graag meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren!
25 Feb 2011
335
Share Video

0:45
Vochtprotect Wauters Geert is een geregistreerd aannemer met 20 jaar ervaring, gespecialiseerd in alle waterdichtingswerken, gaande van het droogmaken van muren door injectie, gevelreiniging en bescherming tegen doorslagvocht tot houtworm- en zwambestrijding. Daarnaast ligt onze expertise ook in het ontmossen en hercoaten van leien daken, de gevelrestauratie met elastische voegen en gevelcoating en kelderdichting. Vochtprotect werkt met erkende meetapparatuur zodat regendoorslag en/of opstijgend vocht kan aangetoond worden. Onze producten zijn gekeurd door het WTCB met technisch rapport. Wij leveren professioneel werk aan concurrentiële prijzen en 30 jaar garantie. Wij zijn ook lid van het WTCB. Ons advies en bestek zijn gratis! Na de uitvoering van de werken krijgt u ook een gratis vochtanalyse. Bel ons of bezoek onze website voor meer info.
11 Mar 2011
554
Share Video

0:45
Wasserij St-Lucie heeft zich gespecialiseerd in inkommatten en anti-stof matten. Onze katoenen matten zorgen ervoor dat de hoeveelheid vocht, vetten, zand en vuil aan de mat blijft hangen. Onze anti-stof matten zijn voorzien van een anti-slip rubber. Wij komen ze bij u ophalen en vervangen zodat u steeds over een propere mat beschikt. Contacteer ons vrijblijvend voor verdere info. *******www.goudengids.be/ms/ms/wasserij_st-lucie_nv+verhuring_-_anti-stof_matten+malle+ms-117740+p-4.html
26 May 2011
251
Share Video

0:45
Uw partner in het oplossen van water- en vochtproblemen! De firma Aldiva Works uit Wilrijk is de specialist in het oplossen van water- en vochtproblemen. Dankzij onze 50 jaar ervaring zijn we de geschikte partner voor alle waterdichtingswerken. U kan op ons rekenen voor kelderdichtingen, PU-injecties en injecties tegen opstijgend vocht. Daarnaast zijn we eveneens gespecialiseerd in het plaatsen van epoxyvloeren. Wij zijn een toonaangevend bedrijf dat zowel nationaal als internationaal werkzaam is. Onze specialisten in water- en vochtproblemen staan garant voor een persoonlijke service waar kwaliteit voorop staat. Kortom, bent u op zoek naar een firma gespecialiseerd in kelderdichtingen, PU-injecties of injecties tegen opstijgend vocht? Aldiva Works is beslist de geschikte partner. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsofferte! *******www.goudengids.be/ms/ms/aldiva_works_bvba+waterdichtingswerken+antwerpen+ms-123912+p-2.html
26 Jul 2011
220
Share Video

0:45
*******gydevanhulle-renovatie.be/nl TOTALE RENOVATIE VAN A TOT Z: - Gevelrenovatie - Interieurstyling en homestaging. - Alle schilderwerken binnen en buiten. - Opstijgend vocht. - Isolatiewerken. - Enz... Distributed by OneLoad****
3 Jan 2014
202
Share Video

0:45
*******www.voegwerkenghesquiere.be Bart Ghesquière, beslist gevelspecialist! Uw gevel beschermen begint met goed voegwerk. Bart Ghesquière is kampioen in voegwerken in West-Vlaanderen. Wordt uw gevel overschaduwd door vocht, mos en schimmels? Lijdt uw gevel onder algen, andere invloeden of vorstschade, waarbij stenen kapot kunnen vriezen? Hoog tijd om de hulp van Bart Ghesquière in te roepen! Het waterdicht maken van gevels is zijn vaardigheid. Verzorgde voegwerken Degelijk voegwerk is niet alleen mooi om naar te kijken, naast isolatie beschermt voegwerk ook het metselwerk van uw woning. Gaten en kieren ontkomen niet aan het precieze voegwerk van Bart Ghesquière. U kiest de voegkleur, vergezeld van zijn streepje professioneel advies. Kwaliteit van analyse en voorbereiding tot materiaal en afwerking. Vocht weren dankzij hydrofoberen of impregneren Al van het hydrofoberen of impregneren van gevels gehoord? Het is dé manier om uw gevel een langere levensduur te gunnen en de isolatiewaarde aanzienlijk op te krikken. Bart Ghesquière is sterk in het waterdicht maken van gevels, waardoor onheil als vocht en vuil genadeloos een halt wordt toegeroepen. Vervuiling, vochtproblemen door zure regen, zout, ze maken uw gevelsteen en voegwerk poreuzer en tasten het aan. Genoeg van die vochtplekken in huis door een verzwakte gevel? Moet u telkens opnieuw behangen, bepleisteren of verven? Ga voor een doeltreffende gevelbescherming! Dankzij hydrofoberen door gevelimpregnatie met waterafstotende laag verzegelt Bart Ghesquière uw gevel tegen indringend vocht en vuiligheid. Dampdoorlatend uiteraard, zodat het vocht nog perfect uit uw muren kan, maar zich niet langer een weg naar binnen kan banen. Door het behandelen met siliconen maakt hij uw gevel vochtwerend tot in de hoekjes. Distributed by OneLoad****
5 Feb 2014
393
Share Video