Results for: waregem Search Results
Family Filter:
4:48
Da is ier een filmpke van de stakinge in Waregem van Vrijdag 30 december. Twas beere zot gwn. (c) Lévii & Hannibal
21 Aug 2008
382
Share Video

1:53
DE.VA.BO Dakwerken te Waregem werd opgericht in 1989 en heeft door de jaren heen een zeer goede reputatie opgebouwd. Kwaliteit en klantentevredenheid draagt de firma hoog in het vaandel. De absolute perfectie bereiken is topprioriteit. Er wordt steeds gewerkt volgens de wensen van de klant en dit rekening houdend met de regels der kunst. DE.VA.BO is gespecialiseerd in het plaatsen van dakbedekking op nieuwbouw- en renovatieprojecten dit met nieuwe of recuperatiematerialen. Voor gevelbekleding, zinkwerken, koperwerken en platte daken bent u bij DE.VA.BO aan het juiste adres. Kortom, voor alle werken aan uw dak zijn wij de meester in het vak. Vergeet niet om een kijkje te nemen op onze website waar u tal van realisaties kan bewonderen.
21 Feb 2011
418
Share Video

1:46
Standenbouw / Expo service lambrecht standenbouw in Waregem is een KMO die gekend staat voor prijs/kwaliteit en soepel inspeelt op uw vraag. Gespecialiseerd in ontwerp en realisatie van hoofdzakelijk systeemstanden, met oog op budgetaire limieten. Standenbouw-lambrecht is reeds 15 jaar actief in de sector en heeft in deze periode niet alleen een groot, maar vooral, een trouw publiek opgebouwd. Tentoonstellingsstanden Standenbouw Standenbouw op maat (in hout) Houtbouw Verhuur van modulaire standen Binnen- & buitenland Systeembouw standen Opbouw & afbouw Eigen ontwerp diensten 3D ontwerp-Belettering Bemeubeling-Verlichting-Decoratie Full service standenbouw diensten met onuitputtelijke creatieve mogelijkheden Contacteer ons vrijblijvend !
21 Feb 2011
318
Share Video

0:45
Vanden Buverie Jozef & Co in Waregem, West-Vlaanderen staat reeds jarenlang ten dienste van wegenbouw, grondwerken en grondstabilisatie. Door ons uitgebreid wagenpark kunnen wij grondwerken uitvoeren in alle omstandigheden ongeacht de bodem of de weersomstandigheden. Zo kan u bij ons terecht voor het aanleggen van verkavelingen, grondwerken privé of commercieel en het aanleggen van parkings. Als erkend aannemer van grondwerken en aanleg parkings houden wij ons aan afgesproken tarieven en termijnen. Bespreek uw project of vraag een vrijblijvende offerte en neem contact op met Vanden Buverie Jozef & Co uit Waregem.
10 Mar 2011
505
Share Video

2:14
samenvatting é
9 Feb 2009
504
Share Video

0:45
Gefascineerd door bomen, startte Joos in 1978 de boomkwekerij. Op een duurzame manier kweken van bomen en struiken die aansluiten bij het landschap is altijd de drijfveer geweest. Enkele jaren terug startte de oudste zoon Charles, afgestudeerd als tuinbouwingenieur, een tweede kwekerij. Dit geeft dan weer nieuwe impulsen die de kwekerij up-to-date houden. Teelt en specialisatie Boomkwekerij JOOS kweekt loofbomen, meerstammige bomen, hagen, knotbomen en solitaire struiken. Ook in grote maten. De nadruk ligt vooral op de inheemse en landschappelijk waardevolle soorten. Andere planten kunnen uiteraard ook verkregen worden. Indien gewenst kan door eigen mensen geplant worden. Troeven * advies op maat * familiaal bedrijf met rechtstreeks contact; wij kennen onze klant! * kwaliteitsvolle planten Wij verwelkomen u graag voor een bezoek aan onze kwekerij Zowel voor de professionele tuinaanlegger als particulier zijn bij ons welkom Joos en Charles Van Tieghem
15 Dec 2010
467
Share Video

0:45
Boomkwekerij met groot assortiment in tuinplanten, zowel groothandel als kleinhandel. Wij kunnen u bomen, sierbomen, fruitbomen, bosbomen, sparren, … leveren. Ook voor taxus, thuja, sierheersters, sierstruiken, solitairs, bosplanten, haagplanten, beuk en hagebeuk bent u bij ons aan het juiste adres. Op zoek naar rozen? Kom onze staamrozen, klimrozen en kosterrozen zeker bekijken. Verder beschikken we nog over bodembedekkers, vaste planten, buxus, boompalen, potgrond en graszaden. AARZEL NIET EN NEEM NU CONTACT OP OF KOM GERUST EENS LANGS.
4 Jan 2011
610
Share Video

1:51
In 1965 is Nieuwkuis De Wind opgestart door Raphaël en Maria Dewaele-Windels. In juli 1992 werd de zaak overgelaten aan zoon Frank en werd de traditie van service en kwaliteit doorgegeven. Op 1 april 2008 is de zaak overgegaan op vennootschap Bvba De Wind. In 2006 zijn er verbeteringen aangebracht door de afdeling droogkuis en de afdeling natreiniging van elkaar te scheiden. We zoeken steeds naar innoverende technieken opdat het bedrijf zou kunnen blijven groeien. Wijzelf zijn er zeker bij gebaat, maar vooral de klant krijgt steeds betere service en kwaliteit van reiniging en afwerking. En dit is tenslotte ons doel: de perfectie nastreven... In maart 2010 werd de winkel geïnnoveerd met een automatische schuifdeur, een grotere toonbank en een dubbel kassasysteem waardoor de klant nog vlugger wordt bediend.
3 Feb 2011
367
Share Video

1:00
*******goudengids.truvo.be/ms/ms/mauws_verwarming_bvba+kachels_vulhaarden_-_kleinh_herst+waregem+ms-118938+p-2.html Mauws Verwarming, gesitueerd in Waregem is al 40 jaar gespecialiseerd in kachels en vulhaarden. Zo bieden we u niet alleen houtgestookte inbouwhaarden maar ook gasgestookte inbouwhaarden, design kachels, speksteenkachels en traditionele kachels. In ons assortiment pelletkachels verdelen we kachels van bekende merken als Rika, Saey, MCZ en Edil Kamin. Tevens zijn we verdeler van Bodart & Gonay gas inbouwhaarden en kunnen we u verder helpen met hout inbouwhaarden. Op zoek naar meer informatie over kachels, hout of gas inbouwhaarden? Aarzel niet ons te contacteren of neem alvast een kijkje op onze website.
21 Sep 2010
760
Share Video

0:54
Algemene Dakwerken Dirk Depraetere BVBA te Desselgem, Waregem is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in dakwerken, ontmossen en gevelbekleding voor zowel nieuwbouw als renovatie. U bent blij dat u een dak boven uw hoofd hebt? Terecht. Maar u wordt nog blijer als u een mooi dak boven uw hoofd hebt. En daarvoor moet u bij Algemene dakwerken Dirk Depraetere zijn. Dit familiebedrijf, dat nu al toe is aan de derde generatie, verzorgt uw dak tot in de puntjes. Voor alle daken groot en klein Hellend of plat dak? Nieuwbouw of renovatie? U kunt ons inschakelen voor alle soorten dakwerken. Kleine en grote herstellingen, ontmossing, plaatsing van dakramen. Voor ons is niets te hoog gegrepen. Met onze eigen kraan, die 36 meter hoog is, geraken wij met gemak op uw dak. Wij leggen ook platforms in rubber, asfalt, zink en koper. Uw gevelbekleding U wilt uw gevel een nieuwe look geven? Ook dan moet u bij ons zijn. Wij zijn cracks in de bekleding van gevels. Leien, Sidings, Twinson of Cedar? Aan u de keuze. En zo’n gevelbekleding zorgt niet alleen voor een nieuwe look. U bespaart er ook geld mee. Want door een betere isolatie verbruikt u minder energie. Goten plaatsen en vernieuwen Uw nieuw huis heeft nog geen goten? Of uw goten hebben de laatste storm niet goed doorstaan? Geen nood. Daar weet Algemene Dakwerken Dirk Depraetere wel raad mee. Wij plaatsen goten in koper en zink. Of we bekleden uw dakgoten in pvc volgens de regels van de kunst. U wilt een dak om ú tegen te zeggen? Contacteer ons dan snel.
31 Mar 2011
674
Share Video

0:45
Decoratie Claude Ameye staat voor unieke realisaties door combinatie van creativiteit en vakmanschap, waarbij de grootste aandacht wordt besteed aan detailafwerking en kwaliteit. Door toepassing van zowel traditionele als vooruitstrevende schilder en behangtechnieken wordt in samenspraak met de klant een persoonlijk interieur gecreëerd.
31 Jul 2010
1032
Share Video

1:00
*******alarmsytemenhaeck.be/nl Veiligheid boven alles Ongewenste bezoekers weren? Uw woning of zaak veilig achterlaten wanneer u onderweg bent of in het buitenland vertoeft? Vertrouw op Haeck, expert in camerabewaking, alarmsystemen en beveiligingscamera’s. Die plaatsen we professioneel en deskundig in heel België en Noord-Frankrijk! Camerabewaking Een budgetvriendelijke camerabewaking. Haarfijn beeld. Het liefst live te bekijken. Op uw gsm of smartphone. Overal en altijd, ook in het buitenland of onderweg. Zonder kabels. Geïntegreerd in uw bestaande infrastructuur. Misschien met nummerplaatherkenning, overdag maar ook ’s nachts en bij mist… Iedereen heeft andere verwachtingen in camerabewaking. Haeck heeft het echter allemaal voor u! Reken op een eenvoudige aansluiting en gebruik van uw analoge of digitale camerabewaking, met professioneel advies en een jarenlange garantie! Kwaliteit van uw camera verzekerd dankzij topmerken Aliviz, Panasonic, Vista, Vivotek, Mobotix en PSS. Alarmsystemen Een alarmsysteem met draad of eerder voorkeur voor een 100% draadloos alarmsysteem? Vraag raad aan Haeck. Alarmsystemen met camera en binnen- en buitensirene, met detectoren, ingebouwde spraakmodule, aansluiting op de meldkamer, verwittiging via uw gsm-toestel, … Haeck bekijkt samen met u de mogelijkheden. Toegangscontrole Toegangscontrole waar u non-stop op kunt rekenen, Haeck staat hiervoor garant. Met Paxton, de intelligente beveiligingsoplossing voor uw gebouw en Rosslare, 30 jaar sterk in beveiligingsproducten bieden we uitstekende kwaliteit in toegangscontroles, of u nu toegang tot het gebouw wenst met vingerafdruk, code, kaart, sleutelhanger, … Wij waken over kwaliteit Winkels, woningen en machines voorzien we in heel België en Noord-Frankrijk van analoge en digitale camerabewaking, alarmsystemen en toegangscontroles. Benieuwd naar enkele referenties? Die vindt u op onze website. Voor iedere behoefte hebben wij het ideale bewakingssysteem, maar steeds uiterst betrouwbaar, hoogstaand en correct geprijsd! Aarzel niet ons te contacteren voor vrijblijvende inlichtingen of een offerte. Distributed by OneLoad****
3 Jan 2014
471
Share Video

1:00
*******alarmsytemenhaeck.be/nl Wij waken over kwaliteit Winkels, woningen en machines voorzien we in heel België en Noord-Frankrijk van analoge en digitale camerabewaking, alarmsystemen en toegangscontroles. Benieuwd naar enkele referenties? Die vindt u op onze website. Voor iedere behoefte hebben wij het ideale bewakingssysteem, maar steeds uiterst betrouwbaar, hoogstaand en correct geprijsd! Aarzel niet ons te contacteren voor vrijblijvende inlichtingen of een offerte. Distributed by OneLoad****
14 Jan 2014
329
Share Video

0:45
*******www.pascalvandeputte.be Elektriciteitswerken voor nieuwbouw, renovaties en alle herstellingen Automatisatie van poorten, hekken,rolluiken Databekabeling (netwerken) Bekabeling voor brand en alarminstalaties Verlichting voor privé woningen, winkels, tuin, gevels,… en projectverlichting Parlefonie en videofonie Led verlichting Herstellingen - renovatie - bouw - elektrotechnieken Distributed by OneLoad****
5 Feb 2014
438
Share Video

0:36
*******domestic-services.be Met 52 kantoren in het land is domestic services 1 van de leiders in de markt van dienstencheques, waar u ook woont in België. Aalst Andenne Antwerpen Antwerpen-Deurne Antwerpen-Mortsel Arlon Bastogne Beringen Beveren Brugge Charleroi Ciney Dendermonde Dinant Dworp Eeklo Eghezée Estinnes Etterbeek Fleron Geel Gembloux Genk Gent Oost Gent Zuid Geraardsbergen Hannut Hasselt Kortrijk Laken Leuven Liège Libramont Marche-en-Famenne Mechelen Namur Nandrin Nivelles Oostende Oudergem Retie Roeselare Sint-Niklaas Sint-Truiden St-Lambrechts-Woluwe Tamines Turnhout Ukkel Vielsalm Vilvoorde Waregem Waremme Waterloo Wavre Waterloo (Strijkatelier) Wavre (Strijkatelier) Oudergem (Strijkatelier) De XL Group Services Companies heeft meer dan 25 jaar ervaring in de schoonmaaksector en facilitair management en heeft dan ook zijn eigen ondernemingen opgericht voor huishoudhulp bij particulieren.
21 Apr 2010
1918
Share Video

0:45
*******vloerendeniskortrijk.be/nl?WT.mc_id=rl_video_1#video Aannemer Wim Denis, vooral actief in regio Kortrijk en Waregem, is gespecialiseerd in het leveren en vakkundig plaatsen van vloeren, opritten, kasseien, terrassen en faiencen. Door zijn ervaring in het vloerleggen, tegelzetten, kasseileggen garandeert Wim Denis een schitterend eindresultaat zowel voor nieuwbouw als verbouwing.
Wij leggen terrassen en opritten in verschillende materialen zoals kasseien, betonklinkers, kleiklinkers, ... Distributed by OneLoad****
4 Feb 2014
497
Share Video