Results for: waterdichtingswerken Search Results
Family Filter:
0:45
*******goudengids.truvo.be/ms/ms/gevelmeesters_bvba+waterdichtingswerken+londerzeel+ms-119681+p-4.html Hartelijk welkom bij Gevelmeesters BVBA. Hebt u water- en/of vochtproblemen zoals opstijgend vocht in uw muren, dan kan onze firma u hierin adviseren, gratis offerte aanbieden en het probleem oplossen. Verder zijn wij gespecialiseerd in alles omtrent gevels. Graag meer informatie? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op!
16 Sep 2010
151
Share Video

0:45
Hydrosec te Herentals is uw partner in waterdichtingswerken. Waterdichtingswerken Wij werken met een selectie van kwaliteitsproducten waarvan de doeltreffendheid uitgebreid werd getest en volgen nauwlettend de modernste technologieën, om een zo effectief mogelijk systeem te bieden dat de tand des tijds weerstaat. Wij kunnen ook rekenen op een gedegen technische ondersteuning van onze leveranciers en hun labo. We werken over de provincies Antwerpen, Vlaams Brabant & Limburg. We hebben tal van referenties in Herentals, Heist-op-den-Berg, Lier, Putte, Mechelen, Keerbergen, Haacht, Aarschot, Westerlo, Geel, Kasterlee, Turnhout, Zandhoven, Mortsel.
16 Dec 2010
199
Share Video

1:04
Vanloocke Martin te Roeselare is uw partner in waterdichtingswerken. Waterdichtingswerken Door deze ervaring zijn wij betreffende opstijgend vocht tot de conclusie gekomen dat de oude manier nog altijd de zekerste is. We hebben het hier over onderkappen in plaats van injecteren. Injecteren van muren doen wij ook als onderkappen weinig haalbaar blijkt, bijvoorbeeld in geval van deelmuren. Op onderkapping geven we dan ook een garantie van 30 jaar. Wat kelders betreft doen wij ook verschillende werken, rekening houdend met het budget van de klant. Neem contact met ons op en we komen graag gratis een diagnose stellen.
20 Dec 2010
339
Share Video

0:18
Wij bieden oplossingen voor vocht problemen, zoals opstijgend vocht, condensatie, vochtige kelders en schimmelvorming. Bij ons kan u dus steeds terecht voor vochtweringswerken en vocht bestrijding. Zowel de diagnose als de uitvoering gebeurt door een gespecialiseerd team. Hiervoor bieden wij u graag een gratis prijsofferte aan. Zoekt u een specialist in waterdichtingswerken te Eeklo, of wenst u graag meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren!
25 Feb 2011
331
Share Video

0:45
Vochtprotect Wauters Geert is een geregistreerd aannemer met 20 jaar ervaring, gespecialiseerd in alle waterdichtingswerken, gaande van het droogmaken van muren door injectie, gevelreiniging en bescherming tegen doorslagvocht tot houtworm- en zwambestrijding. Daarnaast ligt onze expertise ook in het ontmossen en hercoaten van leien daken, de gevelrestauratie met elastische voegen en gevelcoating en kelderdichting. Vochtprotect werkt met erkende meetapparatuur zodat regendoorslag en/of opstijgend vocht kan aangetoond worden. Onze producten zijn gekeurd door het WTCB met technisch rapport. Wij leveren professioneel werk aan concurrentiële prijzen en 30 jaar garantie. Wij zijn ook lid van het WTCB. Ons advies en bestek zijn gratis! Na de uitvoering van de werken krijgt u ook een gratis vochtanalyse. Bel ons of bezoek onze website voor meer info.
11 Mar 2011
551
Share Video

1:00
*******opstijgendvochtaqwazero.be/nl Aqwa Zero maakt zijn sterke reputatie waar bij zowel particulieren als aannemers, bedrijven, architecten en gemeentebesturen! In Gent, Brugge, Leuven, Antwerpen en Vlaams-Brabant doet Aqwa Zero zijn kwaliteitswerk in kelderdichting en vochtbestrijding. Reken bij Aqwa Zero op: 10 jaar garantie voor bekuiping en bekisting 30 jaar garantie op onze vochtbestrijding Een gratis dialyse van uw vochtproblemen Vochtbestrijding uitgevoerd door ervaren professionals Distributed by OneLoad****
10 Jan 2014
296
Share Video

0:45
*******kbvochtbestrijdingkelderdichting.be/nl Er gaat niets boven een gezonde woning Last van optrekkend of opstijgend vocht? Wordt uw kelder geteisterd door vochtproblemen? KB Vochtbestrijding zoekt de oorzaak van de vochtige ellende en bezorgt u (weer) een gezonde woning! U geniet van 30 jaar garantie bij opstijgend vocht, voor 100%! Waarom zou u kiezen voor de kurkdroge oplossingen van KB Vochtbestrijding? Alles begint met een snelle reactie van deze professionele firma Distributed by OneLoad****
20 Nov 2013
146
Share Video

1:10
Uw partner in het oplossen van water- en vochtproblemen! De firma Aldiva Works uit Wilrijk is de specialist in het oplossen van water- en vochtproblemen. Dankzij onze 50 jaar ervaring zijn we de geschikte partner voor alle waterdichtingswerken. U kan op ons rekenen voor kelderdichtingen, PU-injecties en injecties tegen opstijgend vocht. Daarnaast zijn we eveneens gespecialiseerd in het plaatsen van epoxyvloeren. Wij zijn een toonaangevend bedrijf dat zowel nationaal als internationaal werkzaam is. Onze specialisten in water- en vochtproblemen staan garant voor een persoonlijke service waar kwaliteit voorop staat. Kortom, bent u op zoek naar een firma gespecialiseerd in kelderdichtingen, PU-injecties of injecties tegen opstijgend vocht? Aldiva Works is beslist de geschikte partner. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsofferte!
4 Apr 2011
285
Share Video

0:45
Uw partner in het oplossen van water- en vochtproblemen! De firma Aldiva Works uit Wilrijk is de specialist in het oplossen van water- en vochtproblemen. Dankzij onze 50 jaar ervaring zijn we de geschikte partner voor alle waterdichtingswerken. U kan op ons rekenen voor kelderdichtingen, PU-injecties en injecties tegen opstijgend vocht. Daarnaast zijn we eveneens gespecialiseerd in het plaatsen van epoxyvloeren. Wij zijn een toonaangevend bedrijf dat zowel nationaal als internationaal werkzaam is. Onze specialisten in water- en vochtproblemen staan garant voor een persoonlijke service waar kwaliteit voorop staat. Kortom, bent u op zoek naar een firma gespecialiseerd in kelderdichtingen, PU-injecties of injecties tegen opstijgend vocht? Aldiva Works is beslist de geschikte partner. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsofferte! *******www.goudengids.be/ms/ms/aldiva_works_bvba+waterdichtingswerken+antwerpen+ms-123912+p-2.html
26 Jul 2011
216
Share Video